Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Schelle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Schelle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Schelle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Schelle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Schelle:

Oude vloer op zavel vervangen

Ik wil een oude tegelvloer op zavel laten vervangen van 2.50 m op 5 m en laten chappen met sier beton zonder tegels dus.

Parket renovatie woonkamer en bureau

Parket in woonkamer en bureau (55/60m2) dient gerenoveerd te worden. Enkele kleine herstellingen dienen uitgevoerd te worden, opschuren en hardwax olie aanbrengen. Parket heeft nu erg donkere kleur dus deze zouden we lichter willen. Er staat wel een vrijstaande houtkachel op dus deze dient verplaatst te worden.

Twee betonplaten laten gieten

Wij willen graag een betonplaat voorzien van 22,4 m² als terras. Hiernaast ook een andere betonplaat van 42 m² als fundering voor onze garage .

Vloer leggen in een smalle gang met laminaat

Vloer leggen in gang van 1 m op 7 m. De vloer ligt nog niet volledig waterpas. Er zijn 2 luiken in de vloer die nog open moeten kunnen. Vloer graag volledig met laminaat bedekken.

Laminaat leggen

Laminaat leggen op de slaapkamers en zolder van een nieuwbouw. Laminaat is reeds aanwezig 63 lopende meter.

Vloer leggen in inkomhal en keuken

Vloer leggen: 1 Inkomhal 2 Keuken Graag ter plaatse komen voor de juiste afmetingen te nemen.

vloeren leggen in keuken, living, gang ...

vloeren leggen in keuken, living, gang en evt terras

vervangen van bestaande vloer in keuken ...

vervangen van bestaande vloer in keuken en living.