Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Schilde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Schilde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Schilde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Schilde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Schilde:

Parket opschuren

We zouden graag ons parket laten opschuren en behandelen met 2 componenten. Gaat om een oppervlakte van 90 m². Type halfmassief met 3mm a 4mm eik.

Gieten beton voor ondervloer tuinhuis

We wensen een houten tuinhuis te plaatsen van 3 op 4 meter maar de fundering kunnen we niet uitvoeren. Deze fundering of ondervloer voor het tuinhuis bestaat uit een betonplaat van 4 cm.

Vloer uitbreken

Uitbreken van ongeveer 65-70m² vloer tegels. Living, hal, berging en wc Hier wordt vervolgens vloerverwarming ingeslepen en betegeld.

Vloer uitbreken en nieuwe parket leggen

Wij zijn op zoek naar een aannemer die bestaande aardetegels kan verwijderen + lichte parket kan leggen in een ruimte van 72m².

Laminaatvloer leggen

Ik zoek een laminaat legger die ook zorgt voor inkorten binnendeuren, verwijderen oude plinten en plaatsen nieuwe. Nette afwerkkng. Ongeveer 80 m². Laminaat reeds aangekocht.

Egalisée leggen

Er dient een egalisée laag voorzien te worden op zolder. Oppervlakte 30 vierkante meter.

Laminaat plaatsen

Plaatsen van laminaat: 24 m². Graag vakman ter plaatse om te zien welke laminaat het best past.

Plaatsen laminaat

Laminaat in kamer plaatsen ongeveer 25 m². Geen onderlaag nodig, wel plinten.

Tegelvloer egaliseren en schuren

Wij hebben een tegelvloer en willen deze laten egaliseren en schuren zodat wij hem vlak hebben en kunnen schilderen.

Dorpsstraat Schilde dakappartement

Er zou ca. 150 m² parket dienen gelegd te worden, in massief eik.