Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Schoten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Schoten of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Schoten die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Schoten:

Nieuwe tegelvloer plaatsen in atelier

Nieuwe tegelvloer plaatsen in atelier. Graag egaliseren én plaatsen van tegels en plinten. Het betreft ong. 25m² tegels en ong. 27m plinten.

Neuwe vloer garage en vloer met fundatie in tuin leggen

In mijn garage, +/- 35m² met smeerput wil ik de vloer vernieuwen. Achterin mijn tuin wil ik een kapschuur plaatsen. 15/20 m² Hier dient nog een fundatie + vloer gelegd worden.

Hybride laminaat vloer leggen

Zolderverdieping 65 m²: badkamer, slaapkamer + dressing, WC en nachthal. Op bestaande planchevloer USFloors COREtec vloer met ondervloer te leggen. Eventueel optioneel plinten plaatsen. Laminaat al aangekocht.

Polychape leggen 65m²

Momenteel verbouwen we een oud atelier om tot woonruimte. De ondergrond leggen in afgewerkte polychape voor de industriële te creëeren. Dit rechtstreeks op de betonplaat en ongeveer 10cm hoog voor een rechthoekig oppervlak van 65m².

Gepolierde betonvloer leggen

We willen graag een polybetonnen vloer in onze badkamer laten leggen. De badkamer is momenteel volledig gestript, er ligt nog geen vloer in, men kijkt op de de houten balk constructie en leidingen. We kunnen zelf de gewenste ondervloer leggen. De vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm. De oppervlakte is bij benadering 18 m².

Betonplaat laten gieten

Ik wil een gewapende betonplaat laten gieten om daarna een tegelvloer te kunnen plaatsen. Dus beton en chape. Betreft een 60 m²en dit voor volgend voorjaar. Mei, juni.

Egaline leggen

Ik ben dringend op zoek naar goede vakman die dringend nog deze week +/- 1cm egaline kan komen leggen in een ruimte van 2,5 x 3,5m.

Vloeren van 25 vierkante meter

Bij deze zou ik graag een offerte bekomen voor het chappen en vloeren van 25 vierkante meter op het gelijkvloers, alsook wat zou het kosten om deze oppervlakte uit te laten breken. De oude stenen vloer die ligt momenteel op zavel.

Betonplaat laten gieten

Wij zijn bezig met een grondige energetische verbouwing. Wij hebben de betonplaat van het gelijkvloers er voor het grootste deel uitgehaald, om dieper te graven, zodat we kunnen isoleren en vloerverwarming leggen. Nu zouden we graag een nieuwe betonplaat laten gieten van 140-150m² die 20cm dik moet zijn en gewapend met een dubbel net van 8/150.

Parket leggen, schuren en oliën

Vloeren a. Ongeveer 44 m² bestaande parket mozaïek dambord 12*12 cm 8 mm dikte b. Ongeveer 26 m² nieuwe parket mozaïek dambord op egale chape c. 3 nieuwe parketdorpels Vloerwerken a. Nieuwe parket leggen b. Alle parket schuren c. Alle parket wit oliën