Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Sint Katelijne Waver te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Sint Katelijne Waver.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Sint Katelijne Waver of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Sint Katelijne Waver die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Sint Katelijne Waver:

Plaatsen van Mortex vloer

Plaatsen van Mortex over bestaande tegelvloer van 85 m².

Vloeren nieuwbouw appartementen

Op zoek naar een vloerder om 5 appartementen van telkens 90 m² te vloeren. Ook de gemeenschappelijke ruimtes zijn te vloeren.

Tegelvloer plaatsen in een nieuwbouw

We zijn op zoek naar een vloerder om de benedenverdieping te vloeren. Dit gaat over ongeveer 110 m², vloer met vloerverarming. Tegels van 80x80 cm of 90x90 cm.

Keuken en badkamer vloeren

Vloeren van de keuken 68 m² en vloeren van badkamer en douche 20 m².

Egaliseren van gelijksvloers

Wij willen ons gelijkvloers egaliseren. Bevloering bestaat uit tegels. Oppervlakte is 66m2

Een paar jaren geleden heb ik blackstep ...

Een paar jaren geleden heb ik blackstep ondekt, op een bouwbeurs. Dit is een zwarte HDF tegel van 1m bij 1m. Nu ik de werken wil laten uitvoeren door blackstep.be bleek deze zaak faillet te zijn. Nu ben ik op zoek naar een alternatief? Of kan ik deze HDF tegels ergens anders vinden?

a. 2 badkamers, berging en wasplaats met ...

a. 2 badkamers, berging en wasplaats met keramische tegels b. living, keuken, hal, bureau in natuursteen (max 3000fr/m²), van natuursteen evt importsteensoort of tweede keus, in chape leggen c. parket in 4 slaapkamers en hal boven en eventueel in salon