Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Turnhout:

Vloerverzakking herstellen

Vloerverzakking te herstellen, het gaat over de keuken bij mijn moeder. Het achterste deel van de keuken is verzakt. Het gaat over een stuk van 2x3m. Bakstenen vloer is het nu.

Gepolierde betonvloer leggen

Er liggen nu klinkers en terras tegels maar die breken we zelf uit en maken ook alles betonklaar - Terras, oprit / parking - Meer dan 100 m²

Chape en isolatie plaatsen

Voor een renovatieproject ben ik op zoek naar een vakman voor chape en vloerisolatie te plaatsen. Het leggen van de laminaat en tegels doe ik zelf. Oppervlakte is 95 vierkante meter.

Beton voor tuinhuis gieten

Er moet 36 m2 beton voorzien worden voor een tuinhuis. Betonplaat 15 cm, en gepolierd.

Cementtegels plaatsen

Ik zoek iemand om in twee inkomhalletjes een patroonvloer te plaatsen met cementtegels. Het zou gaan om 11 m² tegels. . Het gaat om nieuwe tegels te plaatsen op een chape. Tegellijm is te voorzien voor vloerverwarming. De tegels zelf dienen nog aangekocht te worden.

Beton storten

Wij zijn onze woning aan het verbouwen en willen in de living vloer leggen maar er ligt nog geen beton op. Graag zouden we een prijsofferte willen. Onze woonkamer is 9m op 4m

Vervangen van houten balken en houten vloeren

Ik wil de balken en al het hout van mijn vloeren vervangen. Het gaat over 30 vierkante meters dus: - vernieuwen balken. - isoleren tussen de balken - osb platen er op - krasvrije laminaat

Beton storten en chape plaatsen

Ik zou beton willen laten storten op de gelijkvloers 15 cm dik en 6 op 3 m. Chape gelijkvloers ongeveer 5 cm. 51m2. Op de eerste verdiep. 20m2 chape ongeveer 7 dik.

Gietvloer in badkamer leggen

Ik wil gietvloer in de badkamer er is nu planche met daarop een soort osbplaten erover. Ongeveer 15 m².

Houten vloer renoveren

Ik wil mijn houten vloer laten nakijken vooraleer ik de renovatie werken verder zet. 285m² in totaal.