Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor vloerverzakking herstellen:

Vloerverzakking herstellen

Vloerverzakking te herstellen, het gaat over de keuken bij mijn moeder. Het achterste deel van de keuken is verzakt. Het gaat over een stuk van 2x3m. Bakstenen vloer is het nu.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Turnhout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverzakking herstellen uit heel België:

Vervangen poutrel en herstellen vloerverzakking

In een van onze magazijnen te Zaventem is er een vloerverzakking en zijn er barsten. Ik ben op zoek naar iemand om na te kijken en te herstellen. Alsook is er een poutrel die vanonder door aan het roesten is en dringend aan vervanging nodig is. Indien mogelijk iemand die beide problemen kan oplossen. De poutrel zou zo snel mogelijk gedaan moeten worden. Voor de vloer is er niet zoveel haast.

Vloerverzakkingen herstellen met behoud van tegels

Door een overstroming in juni hebben we in de living boven de kelder op 2 plaatsen een vloerverzakking. Is er een mogelijkheid dit op te lossen, vloer is al heel oud maar origineel en niet meer verkrijgbaar.

Vloerverzakking te herstellen

Vloerverzakking in keuken door onderspoeling van lekkende rioolput voor afvoer van regenwater en keukenafvoer gelegen naast gevel keuken. Onderzoeksrapport en inspectie rioolafvoer en rioolput aanwezig. Verzekering vraagt 3 offertes voor herstel door erkend vakkundig bedrijf gespecialiseerd in vloerverzakking.

Herstellen van vloerverzakking

Ik zit met een vloerverzakking en zou graag weten wat hier moet aan gebeuren.

Vloerverzakking te herstellen

Er is in een pand in het Antwerpse,van ca 14 x 26 mtr - een 2 m² van een bestaande betonnen vloer van 160 mm dikte doorgesneden om onderaan een stukgesprongen riolering te herstellen die ca 700 mm lager ligt, het euvel werd zeer snel ontdekt daar de putopening van de nutsleiding vlak er naast nog open lag ... we dienen de opening terug dicht te maken met eenzelfde beton die eerst verankerd wordt aan de bestaande vloer - waarna de beton herplaatsen; er onder is het echter niet mogelijk om de grond dezelfde stevigheid te geven als voorheen, daarom hadden we graag een voorstel om dit te verbeteren, zodat de herstelling nadien geen verzwakking wordt. De bestaande ondergrond op niveau -700 mm is zeer stevig daar deze reeds meer dan 20 jaar werd aangedamd