Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor renovatie parketvloer:

Renovatie parketvloer

In onze verbouwde woning ligt een parketvloer van ongeveer 45m². Hierin zijn twee convectorroosters voorzien die wij graag zouden wegwerken (intanden, aanhelen?). Als dit gebeurd is mag de volledige oppervlakte ook behandeld worden naargelang wat nodig is.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Westerlo (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie parketvloer uit heel België:

Gepolierde betonvloer aanleggen voor keuken en inkom

Betonvloer aanleggen ongeveer 50 m². De gepolierd betonvloer zou moeten aansluiten op een nog te plaatsen parketvloer (ter hoogte van een deuropening, 150 cm breedte), is bedoeld voor in de keuken (35 m²) en in de achter inkom (15 m²), maar deze ruimtes sluiten NIET op elkaar aan. De woning is een renovatie en staat momenteel op de vloerplaat, er moet dus nog gechaped worden en de technieken (inclusief vloerverwarming) dienen nog te worden geplaatst.

Parketvloer opschuren en olieën

Renovatie van parketvloer (schuren + olieën Living is +/- 31 m². Parket is 25 jaar oud .

Renovatie appartement

Voor de renovatie van ons appartement zijn we op zoek naar een aannemer welke deze renovatie van a tot z kan regelen. Dit houdt volgende werkzaamheden in. Leegmaken van appartement van alle meubilair. Afbreken van bestaande badkamer en vervangen door een nieuwe. Inclusief nieuwe elektrische boiler. Afbreken van bestaande keuken en vervangen door een nieuwe. Plaatsen van een parketvloer over de bestaande keramische tegels. Plaatsen van nieuw vloertapijt in de slaapkamers. Bijplaatsen van enkele stopcontacten en voorzien van multimedia sleuf voor het ophangen van een flatscreen.

Renovatie van living

Renovatie van living :Uitbreken bestaande vloer , vervangen verwarmingsleidingen centrale verwarming , plaatsen vals plafond , chappewerken & aanleg parketvloer .

Renovatie vloer woonkamer

Draagbalken vernieuwen voor vloer ( 4 x 4 m). Vloer isoleren en onderzijde ( kelder ruimte) met platen dichtmaken. Tevens in kelder een verluchtingsraam ( incl . Kozijnen) plaatsen . Verder parketvloer leggen ( 4 x 8 m) met basic houten planken. Offerte inclusief materiaalkosten, werkuren en verwijderingskosten.

Renovatie woning

Wij zijn op zoek naar een aannemer die onze woning kan renoveren. Een kleine opsomming van de geplande werken: Uitbreken van een bestaande sierschouw Leggen van laminaat parketvloer Volledige vernieuwing van de badkamer Andere binnendeuren Plafond vernieuwing Is het mogelijk dat U hiervoor een prijsberekening kan maken?

Renovatie van een zolderruimte - 3 slaapkamers, 1 logeerkamer, traphal, 1 wc en 1 badkamer

Ik ben architect en zoek aannemer(+ onderaannemers) voor bovenvermeld werk. Het betreft het inrichten en bewoonbaar maken van een zolder van een pastorij (monument). De belangrijkste uit te voeren werken waar ik aannemer(s) voor zoek zijn : - uiteindelijk volledig nieuwe eiken vloeren (oude vloer behouden als plafond, nieuwe vloerribben met perkte hoogte voor parketvloer - vloerisolatie en dakisolatie - verder afwerken van alle wanden en alle dakvlakken met principieel nieuwe kalkpleister (want monument) - nieuwe afkastingen voor de rondlopende leidingen aan de plinten - nieuwe badkamerinrichting - ook planning afspreken met andere aannemers technieken Uitvoering der werken vanaf augustus tot eind 2013 ?

Renovatie Haard

1) Renovatie van bestaande haard naar een modern design met behoud van de bestaande inbouwcasette (hout). 2) Bijkomende optie (indien ook behorende tot uw specialisaties): schuren van bestaande parketvloer + opnieuw inkleuren en beschermbehandeling