Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor parketvloer schuren en afwerken:

Parketvloer schuren en afwerken

We hebben zojuist een huis gekocht. De parket in de woonkamer (42m²) en bureau (11 m²) zijn nog in zeer goede staat (minder dan 14 jaar oud). Echter zijn er wel kleurverschillen op plekken waar dat meubels en tapijten hebben gestaan. Graag zouden we deze zo snel mogelijk willen laten afschuren en opnieuw afwerken. Zodat we kunnen beginnen schilderen en verhuizen.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Westmalle (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor parketvloer schuren en afwerken uit heel België:

Parketvloer schuren en afwerken

Onze woning is ongeveer 11 jaar oud en de verniskleur van de parket in de zithoek is afgesleten en er zijn krassen in de vloer door intensief gebruik. Dus zou moeten opgeschuurd en opnieuw vernist/gelakt worden. De ruimte is niet zo groot, rond de 25m².

Parket schuren en vernissen

Ik wil de parketvloer in woonkamer en gang laten schuren en vernissen (35,665 vierkante meter). Vloer is 10 jaar geleden geschuurd en gelakt geweest.

Houten vloer schuren en renoveren

Parketvloer in woonkamer (60m²) en slaapkamer (20m²) van aangekocht huis. Dringend nood aan vakman om vloer te schuren/renoveren.

Houten vloer schuren en renoveren

Parketvloer op 2 verdiepingen renoveren dus zowel afschuren als herstellen en vernissen. Totale oppervlakte 85 m2.

Parketvloer schuren en afwerken

Opschuren van een eikenhouten parketvloer met oppervlakte 45 m² in de living. Ook vernissen en eventueel plinten vervangen indien nodig.

Parket schuren en herstellen

Graag een vakman voor het herstellen van een 10 jaar oude parketvloer, schuren en herstellen. Eetplaats, living, gang en twee slaapkamers ongeveer 100 vierkante meter. In de eetplaats versleten living vrij ok (onder tapijt), deels zonneschade. Herstellen van plinten en nieuwe silicoon op plinten. Eventueel ook een houten trap restaureren.

Parketvloer schuren en afwerken

Het schuren van parket in de woonkamer. Totale oppervlakte van ongeveer 50 m². Het is niet nodig de kanten te schuren gezien er nadien voorzet gyproc wanden (5 cm van huidige muur) geplaatst gaan worden. Huidige afwerking is olie. De gyproc wanden worden geplaatst op 1 januari en de ruimte is slechts beschikbaar vanaf 29 december. Werken moeten dus gebeuren op 29-30 of 31 december 2017.

Parketvloer schuren en afwerken

Bovenverdieping woning, geschat 75m2, parket schuren en afwerking tot naturel look

Partners

Partners van Casius