Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Wijnegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Wijnegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Wijnegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Wijnegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Wijnegem:

Laminaat leggen

Nieuwe laminaatvloer plaatsen in woning. Woonkamer is ongeveer 50m². Gang en 4 kamers zijn ongeveer 40m².

Terrazzovloer plaatsen

We zoeken een vakman voor het leggen van een terrazo vloer voor onze woning. +/- 110 m2.

Zwarte plekken op de parket herstellen

Ik heb zwarte plekken in mijn parket door urine van de hond, graag een oplossing hiervoor. Dit zijn grote plekken door de living.

Nieuwe vloer plaatsen in waskot

Wil graag nieuwe vloer plaatsen: dals heb ik al liggen. 2,05 meter op 1,60 meter is de grote van het waskot.

Laminaat leggen in nieuwbouw huis

Graag hadden wij een offerte voor plaatsing laminaat in nieuwbouwwoning: - leefruimte: ongeveer 35m² - 3 slaapkamer: tezamen ongeveer 35m²(14m², 12m², 9m²) Indien mogelijk hadden wij ook graag een offerte voor de laminaat: - leefruimte: quickstep largo 1285 - slaapkamers: quickstep elite 1304 - ondervloeren quickstep unisound 5 rollen - kostprijs schilderplinten mdf 6cm en 10cm