Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Wilrijk of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor gelijkaardige projecten:
vloer isoleren met PUR, terras in steen of marmertapijt laten plaatsen, betonplaat gieten voor stallen op te bouwen, badkamer bezetten met cement, opschuren houten plankenvloer, beton storten en chape leggen, vloeren op bovenverdieping, gieten betonnen funderingsplaat, parketvloer behandelen, beton gieten

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Wilrijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Wilrijk:

Lamelparket leggen nieuwbouw

Het leggen van lamelparket op niveau 1 en 2. Totale oppervlakte is 63,39 m². Zwevend te leggen. Ondergrond is chape. Het leggen van plinten. Totale omtrek is 74,67 m. Materiaal wordt zelf aangekocht (lamel parket + plint + onderlaag) Midden oktober.

Gieten van betonnen ondergrond

We hebben in een oud huis (1910) vloeren uitgebroken en zitten nu op de zavellaag boven volle grond (50m2). We wensen een voor nieuwe vloeropbouw met isolatie. Geen vloerverwarming maar traditionele cv.

Renovatie bestaand parket

Parketrenovatie schuren van bestaande parket en reparatie waar nodig.

Bevloeren met Terrazzo

Vloer van 4X4 m op wedi inloop douche Terrazzo

Keukenvloer vernieuwen keuken/bijkeuken/veranda

Onder de huidige keukenvloer ligt er steenpuin, met daar onder zandlagen. Graag willen we een nieuwe vloeropbouw maken met beton, isolatie en chape. Hiervoor zijn we op zoek naar geschikte vakmensen. Het uitgraven zullen we zelf doen.

Laminaat leggen incl plinten & ondervloer

Het vloeroppervlak is 47m² in totaal. Plaatsing zou voor eind september zijn.

Nieuwbouw Wilrijk

Betegeling en parket :Nieuwbouw gesloten bebouwing Wilrijk Adresgegevens bij afspraak

Laminaat legger

Ik zoek aan een goede prijs een ervaren laminaat legger voor een totale ruimte van +/- 90m2.

prijsofferte voor het leggen van massief ...

prijsofferte voor het leggen van massief parket op bestaande tegels in slaapkamers en keuken en op verwijderd vasttapijt in living, tot opp ong 80m2

Tegels leggen in keuken (bovenop ...

Tegels leggen in keuken (bovenop bestaande vloertegels), opp minder dan 10m2. Werken nog in oktober uit te voeren.

Ruimte: slaapkamer. Oppervlakte: +- ...

Ruimte: slaapkamer. Oppervlakte: +- 18m2. Huidige vloerbedekking: laminaat, vertoont kromming aan de rand van de planken door waterschade. Project: Verwijderen bestaande laminaat + leveren nieuwe laminaat + plaatsing laminaat.

Kan u mij meer info en prijzen geven ...

Kan u mij meer info en prijzen geven voor het volledig leggen van laminaat ? Het gaat hier over een living met een oppervlakte van +/- 35 m2 . Momenteel ligt er een stenen vloer met stenen plinten die ik zou willen laten liggen en de laminaat erover laten leggen, de plinten zullen wel afgekapt moeten worden.

In de slaapkamer van +/- 15m2 ligt ...

In de slaapkamer van +/- 15m2 ligt versleten parket. Deze zou ik graag willen laten opschuren en bewerken (oliën, boenen, plastificiëren).