Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Wilrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Wilrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Wilrijk:

Egaliseren van vloer en plaatsen vloertegels in keuken

We wensen onze vloer te egaliseren en nieuwe vloertegels te plaatsen in de keuken. Keuken is 2 m breed en 4.5 m lang de 2 vloeren die er lagen zijn uitgebroken.

Egaliseren van vloer

De vloer is uitgebroken voor het vernieuwen van aflopen nu zoek ik iemand die de vloer kan sappen (egaliseren) de vloer word vernieuwd. 4,5mx2m

Gepolierde betonvloer leggen

Nieuwbouw, gelijkvloers (135m2), eventueel doorgetrokken naar het terras (36m2). Voor welke toepassing dient de vloer? Woonvloer, terras

Laminaat leggen

Het is de bedoeling van laminaat te leggen in drie slaapkamers in totaal een oppervlakte van +/- 32 m²

Parket schuren en vernissen

Ik wil graag de vloer in onze living laten opschuren en opnieuw vernist hebben. De living is 25 m² groot en het gaat over een eiken vloer.

Parket woonkamer schuren en vernissen

De houten plankenvloer (lange planken) in de woonkamer zou echter opnieuw moeten worden geschuurd en vernist met donkere vernis. De oppervlakte is ongeveer 55 vierkante meter.

Parket renoveren

Bij het vervangen van onze ramen werden oude tabletten verwijderd. Wij zouden graag de parket laten doorlopen tot aan de ramen. Het gaat over een woonkamer van zo'n 75m².

Keramische tegelvloer egaliseren

Graag zouden wij onze tegelvoer in de living/keuken, simpele L-vorm, laten egaliseren. Het gaat om een oppervlakte van zo een 51 m².

Chape leggen en eventueel enkele andere werken

Wij willen komende zomer onze living verbouwen , maar doordat we in een oud huisje wonen en onze vloer niet recht ligt willen we graag een sneldrogende chap laten leggen. De oppervlakte bedraagt +/- 32M² in een L vorm , het verval vanuit de binnenhoek L is 3. 8 cm naar een zijde , 3. 2 cm naar de andere zijde . Eventuele prijs voor deze chap + leggen van chap optioneel steken van 2 plafonds in gyproc (3. 40 * 4. 00 en 5. 10 *3. 40) + spots

Lamelparket leggen nieuwbouw

Het leggen van lamelparket op niveau 1 en 2. Totale oppervlakte is 63,39 m². Zwevend te leggen. Ondergrond is chape. Het leggen van plinten. Totale omtrek is 74,67 m. Materiaal wordt zelf aangekocht (lamel parket + plint + onderlaag) Midden oktober.