Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor parket woonkamer schuren en vernissen :

Parket woonkamer schuren en vernissen

De houten plankenvloer (lange planken) in de woonkamer zou echter opnieuw moeten worden geschuurd en vernist met donkere vernis. De oppervlakte is ongeveer 55 vierkante meter.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Wilrijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor parket woonkamer schuren en vernissen uit heel België:

Parket aanleggen in woonkamer

Woonkamer in parket leggen is ongeveer 55 m². Bestaande vloer wordt door ons uitgebroken eventueel ondervloer ook door ons te plaatsen.

Uitbreken chape in woonkamer

Ik wil de chape in mijn living (32m²) laten uitbreken om enerzijds extra bekabeling te leggen en anderzijds om parket te kunnen leggen (de huidige chape is te hoog). Het betreft een appartement op de 1ste verdieping. Puin afvoeren kan langs de achterzijde met behulp van een trechter/buis.

Renovatie werken uitvoeren badkamer, tegels aanleggen en parket

Renovatiewerken uitvoeren. Plaatsen van badkamer, die reeds is aangekocht. Oppervlakte van de badkamer 6 m². Platen plaatsen achter het bad. Herstellen van steunbalken die niet meer stabiel zijn. Parket plaatsen in de woonkamer en gang ongeveer 60 m². Tegels leggen in de keuken ongeveer 9 m². Tegels al in bezit.

Renoveren van appartement 80 m²

Het betreft de installatie van een nieuwe keuken en badkamer (afbraak oude). Best de keuken op maat laten maken. Keuken, badkamer en gang betegelen, vloeren. De parket in de woonkamer renoveren. Schilderen van het ganse appartement de muren en plafonds. Totaal oppervlakte van het appartement is 80 m².

Herstellen parket wegens waterschade

Bij uitgaande plaatsbeschrijving stelden we waterschade vast in de woonkamer en 3 slaapkamers.

Parket aanleggen in woonkamer, hal en twee slaapkamers

Nieuwe parketvloer laten leggen in woonkamer, hal en twee slaapkamers (totaal +/- 75 m²). Met plinten. Dit is een renovatie.

Keramische tegels leggen in keuken

Zou een vloer willen leggen zonder plinten van keuken naar woonkamer naar hal en bergingen dit in een stenen parket. Te beginnen met de keuken. Dit zijn keramische lange tegels. Totaal oppervlakte te leggen is 50 m².

Parket schuren en lakken 75 m²

Ik wil de parket van mijn woonkamer schuren en (lakken)vernissen. De parket in mijn woonkamer krast heel gemakkelijk en is heel zichtbaar. Ik heb een woonkamer van +- 75 m².

Partners

Partners van Casius