Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Wommelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Wommelgem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Wommelgem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Wommelgem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Wommelgem:

Plaatsen van laminaat

Heb 2 slaapkamers waar laminaat in moet+plinten. Ongeveer een totaal van 40 m². Materiaal aangekocht door klant.

Beton storten voor tuinhuis

Wij willen beton storten om een tuinhuis met afdak op te zetten. (780x295 cm zijn de afmetingen van tuinhuis met extensie, evt met aan zijkanten en voorkant een beetje overschot). De camion zou tot bij de werken kunnen geraken.

Egaliseren chape

Chape afscheuren in living, ligt zeer ongelijk. Oppervlakte ongeveer 32 m².

Betonvloer in garage gieten

Ik wil beton laten gieten in mijn garage: - 60 vierkante meter. - 15 cm dik.

Chape en tegels leggen

Ik wil graag nieuwe vloer in de keuken, living, hal en berging. Dit volledig doorlopend dat de vloer 1 geheel wordt. Het uitbreken van de oude doen wij, het is enkel het chapen en door ons aangekochte tegels leggen. Exacte afmetingen moet mijn vriend nog meten, zal ergens rond de 60 à 70 m² zijn.

Chape leggen boven vloerverwarming

Graag zoek ik iemand om een chape te leggen van 5 cm, boven een vloerverwarming. Oppervlakte is 90m2. Hoeveel zou het kosten?

betreft ruimte van 110 m² ...

betreft ruimte van 110 m² revalidatiezaal met toestellen in kinepratijk er moet nieuwe laminaat gelegd worden wegens waterschade.oude laminaat eruit , nieuwe geplaatst op zo kort mogelijke tijd.graag offerte zo snel mogelijk voor de verzekering

Laminaat op zolder

We zoeken een vloeder voor het leggen van laminaat en plaatsen van plinten op zolder, ca 35 m². Eventueel in het aanbod ook de laminaat leveren.

ongeveer 12 m2 vloerbekleding van het ...

ongeveer 12 m2 vloerbekleding van het type Novillon, oude uitbreken en bouwdroger installeren na waterschade