Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Zoersel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Zoersel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Zoersel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Zoersel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Zoersel:

Parket onderhouden

Wij hebben een huis gekocht met parket vloeren. ik wil ze graag laten onderhouden voor we in de woning trekken . 2 ruimtes van 12 m² à 14 m² Woonkamer 60 à 70 m².

Betonnen fundering aanleggen voor tuinhuis

Ik wil een vlakke betonnen vloer aanleggen voor een tuinhuis op te zetten. Ongeveer 5m op 2m40.

Vervangen houten balken op zolder door betonnen ondervloer

Ik wil graag mijn houten 1ste verdiep vervangen door beton, het gaat om 200 m².

Egaliseren bestaande chape

Ik ben bezig met een groot renovatieproject. Binnenkort komen mijn technieken aan die ik kan plaatsen dan. Nu had ik graag een egalisatielaag laten plaatsen nadat de vloerverwarming ingeslepen is om alle oude chape opnieuw te egaliseren. Het gaat om zo een 190 m² op de benedenverdieping.

Herstellen houten vloer

Houten verdiepingsvloer buigt om sommige plaatsen en kraakt enorm. We zouden dit graag oplossen.

Leggen keukenvloer

We hadden graag een offerte laten maken om een vloer in de keuken te laten leggen. De keuken is 12m². Ook de chap moet gelegd worden.

Opkuisen parket

Had graag een prijs gekregen van opkuisen en behandelen van een parket van ongeveer een 15 vierkante meter.

Laminaat in de woonkamer plaatsen (MAKRO)

Plaatsing van laminaat in een kamer van 27²m, we weten niet of een ondergrond nodig is. De ondergrond is volledig vlak, en nu ligt er linoleum. We willen ook bijhorende plinten laten plaatsen. De woning is ouder dan 20 jaar.

Gietvloer in woning

Gietvloer voor 2 ruimtes- Totale oppervlakte : 65m².

Uitbreken valse vloer

In een commerciële ruimte zou een valse vloer van +/- 12m² moeten uitgebroken worden. Het is een houten vloer bekleed met vinyl. Voor de definitieve afbraak moet gecheckt worden wat er onder zit.