Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Zwijndrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Zwijndrecht.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Zwijndrecht of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Zwijndrecht die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Zwijndrecht:

Opschuren en terug vernissen van halfmassief parket

oppervlakte 45 m² halfmassief parket - opschuren en terug vernislaag aanbrengen. Laten plaatsen in 2005 --> parket: legklaar planken parket Lineal Afzlia 125 mm breed en 14 mm dikte. Het parket is rechtstreeks gelijmd op de chape en was op voorhand volledig afgewerkt en mat gelakt.

Plaatsen van vloeren

140m² vloerderswerken in keramiek (afmetingen 1200x600x8mm), verdeeld over 125m² gelijkvloers, 15m² (totaal) in 2 badkamers op eerste verdieping. Daarnaast dienen er +/- 80 lopende meter plinten geplaatst worden. Tegels worden door ons geleverd. Gaat om een nieuwbouw, te verlijmen op de chappe. Graag in de prijs ook het opvoegen voorzien.

Gepolierde betonvloer leggen

Voor een renovatieproject zal heel de benedenverdieping een open ruimte van 80 m² worden. Deze willen we graag bezetten in polybeton.

Herstellen van barst in de vloer

Er is een barst in de vloer van de living. Ik heb geen idee of dit kan hersteld worden. Ik had er graag met een vakman over gesproken. Indien herstellen niet kan, omdat de vloer te oud is en de tegels niet meer in de handel zijn, wat kost het me dan om een nieuwe vloer te laten leggen? De living is naar schatting ongeveer 50m³ (maar ik kan er wel naast zijn hoor)

Vloerder voor tuinpad + uitbreiding

Vloerder gezocht voor de aanleg van een pad voor onze veranda, inclusief een uitbreiding aan het pad voor vuilbakken e.d. Tegels en lijm zijn reeds voorhanden. Werken uit te voeren in Zwijndrecht nabij Antwerpen.

Leggen van chape

Daar wij nieuwe laminaat willen leggen in woonkamer en keuken zou eerst de vloer geëgaliseerd moeten worden. In de keuken echter hebben wij door wegsijpelend water een vloerverzakking. De opening die tussen de vloer en de grond eronder bedraagt +/-15 à 20cm. Dit zou dus eerst terug opgevuld moeten worden. De opp. Van de keuken bedraagt +/-15m2. In de living volstaat een nieuwe chape. Opp. Hiervan is +/-24m2.

Plaatsen van laminaat

Plaatsen van 48 m'2 kliklaminaat + 25 plint (te lijmen)

In de veranda ligt een tegelvloer. Hier ...

In de veranda ligt een tegelvloer. Hier is ook een deksel voor de septische put aanwezig. Rond dit deksel zijn de tegels aan het verzakken en reeds enkele gebroken (ook geurhinder is merkbaar).

Wij hebben de oude cementtegels van de ...

Wij hebben de oude cementtegels van de woonkamer uitgebroken en zouden ze willen leggen in de nieuwe keuken. Als we er genoeg kunnen recupereren, ook in de vestiaire en het toilet. Wij zoeken iemsnd met ervaring in het leggen van oude cementtegels waarvan de mortelbodem niet helemaal verwijderd is.

ik zoek een algemene aannemer waar ik ...

ik zoek een algemene aannemer waar ik prijzen van keukens kan voorleggen voor mensen die een nieuwbouw aan het zetten zijn of aan het renoveren voor er offertes voor te kunnen maken, ons voordeel, maatkeukens tot op de mm, binnenkant van de kasten in laminaat (enkel 2 fabrikanten in Europa passen deze werkwijze toe, werkblad geen kunststof, ook laminaat, indien interesse, contacteer mij gerust op het nummer 0477318793 ; Bert Van Gelderen, Adrien Van Roeyenstraat 2, 2070 Zwijndrecht, maak vrijblijvende offertes, met vriendelijke groeten.