Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor plaatsen van vloeren:

Plaatsen van vloeren

140m² vloerderswerken in keramiek (afmetingen 1200x600x8mm), verdeeld over 125m² gelijkvloers, 15m² (totaal) in 2 badkamers op eerste verdieping. Daarnaast dienen er +/- 80 lopende meter plinten geplaatst worden. Tegels worden door ons geleverd. Gaat om een nieuwbouw, te verlijmen op de chappe. Graag in de prijs ook het opvoegen voorzien.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Zwijndrecht (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van vloeren uit heel België:

Houten trap plaatsen

Onze voorkeur gaat uit naar rubberwood, onbehandeld . We opteren voor een rechte gesloten Z trap, onderkant niet zichtbaar. De handgreep verwerken we zelf in de nog af te werken muur . Hoogte vloeren 333,5 trapgat 271 X 90 cm breedte trap 90 cm . Kader van renovatie.

Badkamer renoveren

Ik zoek een vakman om een volledige renovatie van een badkamer te doen. Badkamer is een nu een lege ruimte Dit houdt in : alle electr, verwarming, waterleiding, vernieuwen. plaatsen van bad, douche, toilet lavabo.... tegels, vloeren. meeste toestellen heb ik reeds gekocht bij X2O.

Renovatiewerken uitvoeren

Renovatie vloeren en muren en trap. Vloeren : 190 m² op 1 ste en 2 de verdieping te vernieuwen . Nu ligt er parketvloer, kurk , tegels. Muren : Invoegen van barsten op de muren en bepleisteren van sierlijsten plafonds. Nieuwe trapleuning plaatsen over de verdiepingen.

Laminaat plaatsen

Op benendenverdieping laminaat leggen , de inkomhal 3m op 1m (2,9m2) , de living 4,3m op 4m (16,9m2), de keuken 7,6m op 4m ( 30,3m2). Ik heb al vloeren gekozen van quickstep maar nog niet aangekocht. Afwerking met plinten.

Vloeren leggen en plinten plaatsen

Ik wil graag nieuwe vloeren in de living, 28 m², en in de gang zo een 17 m². Graag wil ik de vloeren afwerken met plinten. De tegels en plinten zijn al gekocht.

Renoveren van een badkamer

Afbraak van oude badkamer namelijk ligbad, wastafel, wc. Plaatsen van nieuwe badkamer: inloopdouche, wastafel en onderkast ,hangtoilet en een sierradiator. Tegels en vloeren nog aan te kopen. Badkamer : 2 m op 3,20 m;

Appartement renoveren

Ik wil mijn appartement laten verbouwen. Afbreken badkamer, keuken, plafonds, muren, vloeren uitbreken, chape egaliseren, metselwerken voor 2 nieuwe muren, nieuwe chape keuken, badkamer, hall, alle nieuwe muren behandelen met primer bezetten met gipspleister schilderklaar. Plaatsen gipsplafond in keuken voor dampkap naar buiten. Plaatsen nieuwe waterleidingen afloop voor badkamer keuken en slaapkamer. 8ste verdieping.

Houten blokhut met extensie plaatsen

Volledige plaatsing van een Blokhut Cube 300 x 300 cm + extensie 300 cm. Inclusief het aanleggen van de betonvloer, plaatsen van de houten vloeren en afwerken van de dakgoot.