Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Brussel:

dinsdag 4 december 2018

Herstelling parketvloer na waterschade

Wij hebben na een waterlek schade opgelopen aan onze parketvloer op het gelijkvloers. Er zijn vlekken op die niet meer weg te krijgen zijn, en op verschillende plaatsen is het parket ook naar omhoog gekomen. Het gaat om ongeveer 16m² beschadigd parket. We willen graag weten hoe we deze vlekken het best kunnen verwijderen en onze parket zodus terug kunnen herstellen in zijn oorspronkelijke staat.
woensdag 7 november 2018

Vervangen laminaat

Vervanging laminaat na waterschade. Oppervlakte: 36 m². Beschadigd laminaat is quickstep aquanto eik natuur 8 mm (27,91 €/m2) + ondervloer + plinten Verplaatsen meubilair.
dinsdag 6 november 2018

Herstellen parket in hal door waterschade

Parketvloer renoveren in de hal. Er zou ongeveer 1 op 1 meter moeten gerenoveerd worden.
woensdag 1 augustus 2018

Beschadigde houten vloer vervangen door beton vloer

Door waterschade is mijn bovenvloer en houten trap beschadigd geraakt en is houtmijt aanwezig. Ik wil deze vervangen door een betonnen vloer en trap Ikwil weten of een betonnen (lichte) vloer kan geplaatst worden en of mijn huis dit gewicht kan dragen
zondag 15 juli 2018

Renoveren van parketvloer living

Graag had ik een pro ontvangen voor de restauratie van het parket in mijn living (gelegen in 1090, Jette). Graag had ik het parket een restauratiebeurt gegeven, door het talrijke lichtinval zijn sommige plekken verkleurd en andere door ouderdom gekrast. Living : 50 m².
maandag 9 juli 2018

Linoleum vloerbekleding leggen voor bureauruimte

Verbouwing van bureauruimte. 300m² vloerbekleding in monochroom linoleum te leggen (momenteel is er over de hele oppervlakte een geplakte tapijtbekleding die verwijderen valt)
vrijdag 1 juni 2018

Nieuwe vloer op oud parket leggen

Parketvloer ( gelijkvloers herenhuis afzonderlijk appartement) vervangen door stevige en gemakkelijk te reinigen vloer voor werkruimte-atelier. 60 à 80 m²
dinsdag 17 april 2018

Isolatie en chapewerken voor nieuwe vloeropbouw

Wij willen op ons onderverdiep een nieuwe vloer opbouwen. We gaan de tegelvloer uitbreken en uitgraven tot op 30cm-40cm naargelang de benodigde diktes van de verschillende lagen. Er komt een wenteltrap op uit die reeds deels in beton gegoten is, en hiervoor zouden we graag een kleine vierkante meter in snelbeton gieten tot de begane grond. Voor de rest van de vloer (39 vierkante meter) willen we een betonplaat laten gieten.
maandag 16 april 2018

Plaatsing plinten en nieuwe voegen

Wij plaatsten 2 jaar geleden zelf onze vloer in ons appartement. Hierbij kozen wij echter niet de ideale kleur voor de voegen. Deze zijn momenteel in het lichtgrijs en wij zouden graag een kleur hebben die beter aansluit bij onze vloer (parkettegels), zodat dit minder opvalt. Is dit mogelijk ? Daarnaast dienen er ook overal nieuwe plinten worden geplaatst (standaard witte plinten). Indien niet mogelijk, wat zou de kostprijs zijn voor het plaatsen van nieuw parket of laminaat (volledig appartement - +/- 80 m²)
zondag 8 april 2018

Plaatsen gietvloer

Plaatsing gietvloer +/- 60m² (living - keuken - overloop - wc). Kan deze onder bestaande (zwevende) keukenkasten geplaatst worden.