Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Brussel:

vrijdag 1 juni 2018

Nieuwe vloer op oud parket leggen

Parketvloer ( gelijkvloers herenhuis afzonderlijk appartement) vervangen door stevige en gemakkelijk te reinigen vloer voor werkruimte-atelier. 60 à 80 m²
dinsdag 17 april 2018

Isolatie en chapewerken voor nieuwe vloeropbouw

Wij willen op ons onderverdiep een nieuwe vloer opbouwen. We gaan de tegelvloer uitbreken en uitgraven tot op 30cm-40cm naargelang de benodigde diktes van de verschillende lagen. Er komt een wenteltrap op uit die reeds deels in beton gegoten is, en hiervoor zouden we graag een kleine vierkante meter in snelbeton gieten tot de begane grond. Voor de rest van de vloer (39 vierkante meter) willen we een betonplaat laten gieten.
maandag 16 april 2018

Plaatsing plinten en nieuwe voegen

Wij plaatsten 2 jaar geleden zelf onze vloer in ons appartement. Hierbij kozen wij echter niet de ideale kleur voor de voegen. Deze zijn momenteel in het lichtgrijs en wij zouden graag een kleur hebben die beter aansluit bij onze vloer (parkettegels), zodat dit minder opvalt. Is dit mogelijk ? Daarnaast dienen er ook overal nieuwe plinten worden geplaatst (standaard witte plinten). Indien niet mogelijk, wat zou de kostprijs zijn voor het plaatsen van nieuw parket of laminaat (volledig appartement - +/- 80 m²)
zondag 8 april 2018

Plaatsen gietvloer

Plaatsing gietvloer +/- 60m² (living - keuken - overloop - wc). Kan deze onder bestaande (zwevende) keukenkasten geplaatst worden.
zaterdag 24 maart 2018

Leggen van linoleum

Ik wil nieuwe linoleum leggen. Het gaat om 1 studio (41m2) + hal (10m2), samen: 51m2 Het type linoleum is nog niet gekocht, maar de keuze is wel reeds gemaakt: MARMOLEUM 3828 Blue Heaven 2. 0/2. 5 mm/A
dinsdag 20 maart 2018

Parket herstellen wegens vochtprobleem

Het parket in een van de slaapkamers komt naar boven/trekt krom. We vermoeden omwille van een vochtprobleem. We zoeken een deskundige die naast het herstellen van het parket (laminaat) ook de oorzaak (of afkomst) van het vochtprobleem kan detecteren en een oplossing kan voorstellen.
maandag 12 maart 2018

Parket opschuren

Ik wil het parket in het appartement laten opschuren. Het is ongeveer 56 m² op de tweede verdieping.
zaterdag 24 februari 2018

Parket schuren en beschermingslaag aanbrengen

Ik zoek een stielman om mijn parket te laten opschuren en ook nadien te behandelen met een beschermingslaag. Het gaat om een parket van ongeveer 80 m² op het gelijkvloers van een appartement.
donderdag 8 februari 2018

Vloeren egaliseren plus parket/laminaat leggen

De vloer is ongelijk dus eerst moet dit egaal gemaakt worden en dan afwerken met parket of laminaat. De oppervlakte is ongeveer 50 m². Dit is een appartement op het tweede verdieping.
vrijdag 22 december 2017

Beton storten en chape leggen

Voor een renovatieproject in Brussel wordt een nieuwe kelder vloer gelegd: - Egalisatie - Beton 12cm (gewapend) - PE folie - Isolatie (pur 6cm ? ) - Chape - Vloerafwerking Het zou over een opp. gaan van 105 m² : - slaapkamer 1 - slaapkamer 2 - hal - berging - badkamer 1 - douchekamer 1 - dressing Zou u in dit kader mij een offerte kunnen opstellen voor de chape en PUR isolatie?
maandag 20 november 2017

Parket leggen in appartement

Ik zoek een vakman om parket te leggen over verschillende kamers (80m²). Wij hebben al een parket in gedachten, het zou puur de plaatsing zijn.
donderdag 16 november 2017

Parket herstellen 3 appartementen

Herstellen parket: Parket in de 3 appartementen dient hersteld te worden of vernieuwd indien van toepassing + vernislaag. Graag afspraak tot plaatsbezoek voor opmaak offerte. Voor Grasmarkt bij voorkeur op 28/11 id voormiddag. Ongeveer tussen 50 en 75 m² parket per appartement.
dinsdag 14 november 2017

Parket herstellen

Bij de levering van een koelkast is er schade aangericht aan onze vloer. De winkel heeft ons een schamele schadevergoeding van €70 aangeboden. Ik had graag een offerte opgesteld van hoeveel het herstel (voor zover mogelijk) van die schade ongeveer zou kosten. Bijgevoegd zijn foto's van de krassen in het appartement, maar er is ook schade in de gemeenschappelijke delen van het huis.
zondag 29 oktober 2017

Parket renoveren

Woonkamer (50 m²) + bureau (10 m²) : parketrenovatie; dateert van 1949, woonkamer gerestaureerd 10 jaar geleden.
dinsdag 24 oktober 2017

Laminaat leggen in woonkamer

Ik wil graag laminaat laten leggen in mijn woonkamer. De woonkamer is 8 m bij 3 m. Ik ben al een tijdje opzoek. Dus als het mogelijk is wil ik zo snel mogelijk dat iemand langs komt. Laminaat ik zelf al, dus het moet alleen gelegd worden. In de bijlage kunt u de woonkamer terug zien en ook het laminaat dat ik in bezit heb. Ik hoop zo snel mogelijk wat te horen.
donderdag 19 oktober 2017

Leggen van linoleum

Wij zijn een beschut wonen en zoeken een vakman voor het vervangen van de marmoleum: 1 voor een gebouw met 6 app, een 2e voor een gebouw met 3 appartementen en een 3e voor de trappenhal, de bekleding van de trappen.
maandag 2 oktober 2017

Parket uitbreken

Ik zou graag mijn gelijmd parket uitbreken en een egalisatielaag laten zetten voor een kamer van 14m2.
woensdag 13 september 2017

Gepolierd beton gieten in loft

Ik heb een vloer van 105m2 die gestort moet worden met beton, op vloerverwarming. Liefst wil ik vezels in het beton, waardoor ik geen netten hoef te plaatsen. De vloer is op begaane grond en de ruimtes lopen achter elkaar door. 5m breed en c.a. 21m lang. Er ligt 5 cm vloerisolatie met verwarmingsbuizen. Hierop moet denk ik 7-10cm beton bestort worden. Wat kost het, als de vloer ook gevlinderd en op een manier afgewerkt word, dat die direkt bewoonbaar is.
dinsdag 1 augustus 2017

Chape leggen en vloertegels plaatsen in badkamer met vloerverwarming

Vloerverwarming werd uitgebroken en vervangen. Nieuwe waterleiding geïnstalleerd. Uit te voeren werken: 1. Chape + vloertegels (voor tegels: zo goed mogelijke afstemming met de enkele rijen tegels die niet uitgebroken werden: Sphinx, Basic Line Vloertegels 15/15 wit, surface mat, ref 4070) 2. Herstellen badmuur inclusief "inspectieluik" en bekleden met wandtegels. Badkamer is gelegen in appartement centrum Brussel, 5de verdieping, parkeerplaats voor gebouw kan geregeld worden met concierge.
dinsdag 25 juli 2017

Chape leggen

Chape leggen voor een totaal oppervlakte van +-21m². Vloerverwarming is betrokken zo een gewapende chape is nodig, in alles ruimtes. De 21m² zijn verdeeld over 4 ruimtes, 2 klein WC's, 1 badkamer en een kombuis. Chape zal 8-9 cm dik moet zijn om bij bestaande chape te passen. Total 1. 7 m³ 1. 8m³ chape nodig. Dit is voor een appartement met ruimtes op 2de en 3e Verdiep.
donderdag 18 mei 2017

Nieuwe terrazzo vloer leggen in de keuken

Ik wil graag een nieuwe terrazzo vloer in de keuken zoals de bestaande vloer in de rest van het appartement . Terrazzo. Pas in de maand juli of augustus de werken laten uitvoeren.
vrijdag 12 mei 2017

Laminaat leggen

Laminaat leggen: Materiaal te bespreken met de vakman. Woonkamer en stuk in de gangen. Van oppervlakte heb ik geen idee.
maandag 8 mei 2017

Renovatie parket

Oppervlakte is ongeveer :160 m² Vermoedelijk is licht opschuren voldoende. Het is een plankenvloer gelegd in 2004. Ik weet niet welk soort hout het is. De planken werden opzettelijk verouderd en dat mag zo blijven. Er zitten wel watervlekken en verkleuringen op die ik graag zou willen zien verdwijnen. Na het schuren, olie opzetten. Eind deze maand wens ik het appartement te betrekken, dus indien mogelijk zou ik het graag daarvoor in orde krijgen.
woensdag 29 maart 2017

Parket opschuren

Ik wil graag een ruimte van +/- 39 m² parket laten opschuren, olieën en gebruiksklaar maken.
maandag 13 maart 2017

Nieuwe vloerplaat leggen in kelder

Nieuwe vloerplaat in kelder, zelfdragend, vermoedelijk 12 cm dik. De betonplaat dient gepolierd/gepolijst te worden en vormt meteen ook de vloerafwerking, deze dient ook in het wit uitgevoerd te worden. Het gaat om om en bij de 70 m². Voldoende ramen voor verluchting, kolengat aan straatzijde, via woning kan kelder betreden worden. Voorbereidende werken en isolatie kunnen door mijzelf uitgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius