Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Brussel.


Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: vloeren keramisch parket, gietvloer voor woonkamer, houten vloer verstevigen, terrazzovloer plaatsen, plaatsen van linoleum vloer, linoleumvloer laten leggen, stabilisatie houten vloerbalken, renovatie parketvloer, renovatie blokjesparket opschuren en grijs inkleuren, laminaatvloer leggen, vloer leggen, houten vloer living vernieuwen, egaliseren chape vloer, vloerrenovatie, vloer leggen in kelders en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Brussel:

woensdag 18 januari 2017

Verlagen beton vloer

Betonnen vloer in tourniquet lobby: 1cm verlagen. 7m2.
dinsdag 17 januari 2017

Herstel laminaatparket na waterschade

Omhooggekomen laminaatparket herstellen/vervangen onder verwarmingstoestel na lek + waterplas - 30cm x 30 cm
woensdag 9 november 2016

Opschuren parketvloeren

Opschuren en vernissen van parketvloeren van een herenhuis met vier verdiepingen in Ukkel.
maandag 3 oktober 2016

Schuren oude houten vloer

Schuren van oude houten vloer (ca 100m²)
donderdag 1 september 2016

Regenschade parket herstellen

Door het binnensijpelen van water is onze parket bol komen te staan op enkele plekken. Graag had ik een offerte voor reparatie van de 2 bollingen en een offerte voor de volledige renovatie van 150 m² parket.
zondag 7 augustus 2016

Leggen vinylvloer

25m² vinylvloer leggen, verdeeld over keuken, slaapkamer en gang.
maandag 18 juli 2016

Vloeren badkamer

Badkamer van 4 op 4: vloer uitbreken en tegels verwijderen nadien terug vloeren voor instapdouche en betegelen. De vloer en tegels ga ik kopen of in overleg.
vrijdag 10 juni 2016

Renovatie balkonvloertje

Balkon van appartement op eerste etage is rot, er is al een punt afgebroken. Moet gerenoveerd worden (indien nog mogelijk) of vervangen. Het is momenteel een plaat in steen (arduin? )zonder bewapening, van ongeveer 300 x 80 cm. Liefst zo snel mogelijk de werken kunnen uitvoeren.
zondag 6 maart 2016

Herstelling parket

Bij het plaatsen van tegels in de badkamer is het parket in de belendende kamer deels beschadigd geraakt. Het beschadigde gedeelte is reeds verwijderd. Ik wilde graag een offerte voor het vervangen/herstellen van het beschadigde parket.
dinsdag 29 december 2015

Nieuwe vernis leggen op parket

Situatie: appartement dat begin 2014 gebouwd is en nu voor de eerste keer bewoond zal worden. Er zijn eind 2015 herstellingswerken uitgevoerd aan het parket en het verschil tussen de herstelde stukken en de rest is te groot. Idee is dat het vernis overal verwijderd wordt en dat een nieuwe vernislaag aangebracht wordt. Oppervlakte is ongeveer 100 m². Voorlopig is het appartement nog leeg.
dinsdag 6 oktober 2015

Linoleum verwijderen + egaliseren ondergrond

Wij hebben reeds een deel van de linoleum in de woonkamer verwijderd, maar er zijn stukken die we er niet afkrijgen. Die stukken zouden we graag verwijderd zien. Daarnaast moet ook de ondergrond opnieuw geëgaliseerd worden. We vermoeden dat er egaline onder de linoleum ligt, maar zijn niet 100% zeker, deze is hier en daar losgemaakt.Foto's ter beschikking.
dinsdag 1 september 2015

Parket herstellen van bulten door warmte

Ademruimte geven aan het parket - bijwerken op verschillende plaatsen om de bulten uit het parket te krijgen. Plinten zijn al losgekomen. 4 verschillende plaatsen.
woensdag 29 juli 2015

Leggen van linoleum

In mijn keuken ligt er nieuw parket (geen vol hout) maar is onhandig wegens gebruiksonvriendelijk. Ik wil daar dus graag linoleum opleggen. Wordt parket door lijm beschadigd ? Kan eventueel gewerkt worden met banden plakken aan zijkanten ? Oppervlakte +/- 6,5 m².
maandag 29 juni 2015

Nivelleren en schilderen betonvloer

Nivelleren en schilderen van betonvloer (20m2)
woensdag 17 juni 2015

Renoveren van parket

Betreft houten plankenvloer visgraatmotief. Ligt hier en daar los. Dus graag renoveren en daarna alles opschuren en opnieuw behandelen met olie of vernis. Het gaat om living met aanpalende gang en twee slaapkamers.
maandag 18 mei 2015

Herstellen van vloer

Aantal houtblokken op de vloer vervangen. Er zit een diepe en grote kras op de vloer.Er zit een grote kras van ongeveer 28 cm op de houten vloer van het huis dat ik heb gehuurd. Op vrijdag moet ik de sleutels teruggeven omdat ik aan het verhuizen ben. Er zou dus heel veel haast bij zijn.
vrijdag 10 oktober 2014

Vloer garage egaliseren

In garage ligt er momenteel betonnen vloer, maar is korrelig. Graag wens ik deze te egaliseren zodat ik een vlakke gladde vloer heb in garage. Gemakkelijk te kuisen. Garage is 20 m².
dinsdag 1 juli 2014

Gepolierd beton in loft

Wij hebben een loft van 116m² en zouden gepolierd beton willen laten gieten op de gehele oppervlakte.
maandag 2 juni 2014

Beton te gieten

Voor de aanleg van ons terras zou er eerst een nieuwe chape moeten gegoten worden om deze te egaliseren. De oppervlakte van het terras bedraagt +/- 30m². De afwerking nadien is nog niet bepaald. Graag had ik hiervoor een offerte ontvangen.
woensdag 2 april 2014

Plaatsing van laminaat

Voor de installatie van onze producten in een nieuwe winkel had ik graag uw beste prijs ontvangen voor het plaatsen van een laminaatvloer over een (kant-en klare) oppervlakte van 160m². De laminaat wordt door de winkelier zelf aangeleverd ( aangezien zij gespecialiseerd zijn in bouwmaterialen )
maandag 31 maart 2014

Plaatsen vloeren en laminaat in nieuwbouw

We zoeken iemand voor het plaatsen van vloeren en laminaat in een nieuwbouw (+ indien mogelijk ook advies voor aankoop)
maandag 13 januari 2014

Offerte linoleum 50m2

Plaatsen van 50 vierkante meter lino, effen kleur, betonnen ondergrond, kantoor centrum Brussel. Rechthoekige ruimte met minimaal verlies. Graag all in offerte incl.ook materiaal.
zaterdag 4 januari 2014

Onderhoud en eventuele heraanleg plankenvloer

Het betreft de plankenvloer in een appartement (3e verdieping) in een oud gebouw (houten constructie). Tussen de meeste planken zit een "gleuf" van gemiddeld 1mm. Op sommige plaatsen, zijn de planken recht op de steunbalken van de vloer aangebracht en kan tussen de planken door de plafond van de onderburen gezien worden. Te verhelpen problemen en te vragen advies: - gleuven / spleten tussen planken dichtstoppen zodat er geen stof meer tussen kan. - op sommige plaatsen kraakt de vloer enorm hard. - wat kan hiertegen gedaan worden? - sommige planken zijn (in de lengte) gebarsten en barsten verder naargelang er veel op gelopen wordt. Wat kan hiertegen worden gedaan?
dinsdag 27 augustus 2013

Afwerking 2 x 50 m² in lino

*Tapis plein verwijderen *Lino plaatsen *Afwerkingen plinten en vloergoten
dinsdag 19 februari 2013

Herstel parket na waterschade

Parket ('blokjesparket' gelegd in de jaren 1950), in slaapkamer en gang, heeft ernstige schade geleden na overstroming van lavabo in badkamer (kraan stond open tijdens periode dat water was afgesloten voor werken aan de waterleiding in de straat; nadien is kraan terug beginnen lopen terwijl er niemand in huis was). Inschatting van schade + offerte voor herstel voor verzekering.

Partners

Partners van Casius