Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Anderlecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Anderlecht.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Anderlecht of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Anderlecht die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Anderlecht:

Forbo Linoleum leggen in badkamer

Ik ben opzoek naar iemand die in mijn badkamer Linoleum wil leggen. Er liggen nu tegels op de vloer dus dit moet eerst geëgaliseerd worden. Het is een kleine ruimte van +- 3m2. Ik heb het Linoleum al in huis maar het is nog niet gesneden. Linoleum leggen in badkamer van ong. 3-4m². Momenteel tegels die eerst geëgaliseerd moeten worden.

Herstelling parket door waterschade

Door waterschade zijn er diverse planken omhoog komen staan. Deze dienen te worden vervangen. Graag had ik eerst een offerte ontvangen om de kosten van de werken in te schatten.

BETEGELEN KELDER RENOVEREN ACHTERGEVEL ...

BETEGELEN KELDER RENOVEREN ACHTERGEVEL

* bevloering startend vanuit ruwbouw * ...

* bevloering startend vanuit ruwbouw * opvulling van +/- 30 cm * egalisartie * basischape * afwerking: epoxy of poly-beton

aanleggen van klinkers oprit garage + ...

aanleggen van klinkers oprit garage + terras weg voor en langs het huis+/- 120m2 Rond het huis zou er een omheining moeten komen +/- 65m .