Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs in Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Brussel of directe omgeving.

268 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: vloeren vernieuwen, beloopbaar vloergedeelte in glas plaatsen, gietvloer in woonkamer, chappen van nieuwbouw, gietvloer leggen, betonvloer gieten, leggen van nieuwe vloeren, parket laten leggen, vloertegels zetten, pU coating of acrylvloer leggen op bestaande parket, renoveren vloer, betegelen van scoutslokalen, tuin betonneren, vloer leggen woonkamer en terras aanleggen, uitbreken van zoldervloer, egaliseren en osb platen en laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Brussel:

Beton gieten voor tuinhuis

Ik wil beton laten gieten voor tuinhuis. Ongeveer 1,6 kubieke meter. Pomp is nodig om te pompen.

Verwijderen oude vloertegel en leggen laminaat

Een bestaande vloertegel is (grotendeels) losgekomen en (deels) gebroken, waardoor ik een totaal nieuwe vloerbedekking in laminaat (of opnieuw tegels) overweeg. De totale oppervlakte betreft twee (min of meer) ruimtes van elk 28 m², dus ongeveer 56m² samen alsook de bijhorende plinten (ongeveer 24 lopende meter per kamer, dus ongeveer 48 meter in totaliteit ). Graag uw offerte voor zowel het verwijderen van huidige vloertegels en (stenen) plinten, alsook het plaatsen van ofwel nieuw vloertegels met plinten, ofwel laminaat en bijhorende plinten, inclusief akoestisch/thermische isolerende ondervloer bij laminaat.

Nieuw terrazzo vloer leggen voor tuinhuis en in de keuken

Ik zou enerzijds een nieuw terrazzo vloer voor tuinhuis (26 m²) willen plaatsen, alsook een terrazzovloer in de keuken ( 25 m²) herstellen.

Betonwerken

In het gebouw te Haren staat een machine die twee verdiepingen inneemt. We zullen deze machine laten ontmantelen en daarna moet de vloer tussen de twee verdiepingen gebetonneerd worden. De oppervlakte is ongeveer 20 m² Enkel beton gieten tss 2 verdiepingen ontmanteling gebeurd door firma voor 1 april.

Regenschade parket herstellen

Door het binnensijpelen van water is onze parket bol komen te staan op enkele plekken. Graag had ik een offerte voor reparatie van de 2 bollingen en een offerte voor de volledige renovatie van 150 m² parket.

Leggen vinylvloer

25m² vinylvloer leggen, verdeeld over keuken, slaapkamer en gang.

Vloeren badkamer

Badkamer van 4 op 4: vloer uitbreken en tegels verwijderen nadien terug vloeren voor instapdouche en betegelen. De vloer en tegels ga ik kopen of in overleg.

Renovatie balkonvloertje

Balkon van appartement op eerste etage is rot, er is al een punt afgebroken. Moet gerenoveerd worden (indien nog mogelijk) of vervangen. Het is momenteel een plaat in steen (arduin? )zonder bewapening, van ongeveer 300 x 80 cm. Liefst zo snel mogelijk de werken kunnen uitvoeren.

Herstelling parket

Bij het plaatsen van tegels in de badkamer is het parket in de belendende kamer deels beschadigd geraakt. Het beschadigde gedeelte is reeds verwijderd. Ik wilde graag een offerte voor het vervangen/herstellen van het beschadigde parket.

Nieuwe vernis leggen op parket

Situatie: appartement dat begin 2014 gebouwd is en nu voor de eerste keer bewoond zal worden. Er zijn eind 2015 herstellingswerken uitgevoerd aan het parket en het verschil tussen de herstelde stukken en de rest is te groot. Idee is dat het vernis overal verwijderd wordt en dat een nieuwe vernislaag aangebracht wordt. Oppervlakte is ongeveer 100 m². Voorlopig is het appartement nog leeg.

Parket herstellen van bulten door warmte

Ademruimte geven aan het parket - bijwerken op verschillende plaatsen om de bulten uit het parket te krijgen. Plinten zijn al losgekomen. 4 verschillende plaatsen.

Nivelleren en schilderen betonvloer

Nivelleren en schilderen van betonvloer (20m2)

Renoveren van parket

Betreft houten plankenvloer visgraatmotief. Ligt hier en daar los. Dus graag renoveren en daarna alles opschuren en opnieuw behandelen met olie of vernis. Het gaat om living met aanpalende gang en twee slaapkamers.

Herstellen van vloer

Aantal houtblokken op de vloer vervangen. Er zit een diepe en grote kras op de vloer.Er zit een grote kras van ongeveer 28 cm op de houten vloer van het huis dat ik heb gehuurd. Op vrijdag moet ik de sleutels teruggeven omdat ik aan het verhuizen ben. Er zou dus heel veel haast bij zijn.

Vloer garage egaliseren

In garage ligt er momenteel betonnen vloer, maar is korrelig. Graag wens ik deze te egaliseren zodat ik een vlakke gladde vloer heb in garage. Gemakkelijk te kuisen. Garage is 20 m².

Gepolierd beton in loft

Wij hebben een loft van 116m² en zouden gepolierd beton willen laten gieten op de gehele oppervlakte.

Beton te gieten

Voor de aanleg van ons terras zou er eerst een nieuwe chape moeten gegoten worden om deze te egaliseren. De oppervlakte van het terras bedraagt +/- 30m². De afwerking nadien is nog niet bepaald. Graag had ik hiervoor een offerte ontvangen.

Plaatsen vloeren en laminaat in nieuwbouw

We zoeken iemand voor het plaatsen van vloeren en laminaat in een nieuwbouw (+ indien mogelijk ook advies voor aankoop)

Offerte linoleum 50m2

Plaatsen van 50 vierkante meter lino, effen kleur, betonnen ondergrond, kantoor centrum Brussel. Rechthoekige ruimte met minimaal verlies. Graag all in offerte incl.ook materiaal.

Egalisatie parketvloer

In de keuken hebben wij momenteel een parketvloer die rust op balken en die egaliseert moet worden. Wij zijn dan ook op zoek naar iemand die ons hier kan bij helpen.

wij huren een appartement in Brussel, de ...

wij huren een appartement in Brussel, de livingvloer is momenteel niet mooi. Daar wij huurder zijn willen we niet teveel geld besteden aan een laminaatvloer, max 25m²

laminaat leggen op een harde tapijt. ...

laminaat leggen op een harde tapijt. opp: 12m²

Ik wens de 'Quickstep classic' te ...

Ik wens de 'Quickstep classic' te plaatsen in mijn appartement. De oppervlakte is ongeveer 60m2 verdeeld over 4 kamers (living, keuken, slaapkamer, hall, ingebouwde kast) en er zijn 7 deuropeningen (hoogte van de deuren moeten bijgeschaafd worden). Ook plaatsing van de plinten over de hele oppervlakte. Ik wil zelf ook meewerken om de laminaat te plaatsen (samen met mijn vriend), maar wens een vakman voor bijvoorbeeld het zagen van de laminaat op de niet-rechte stukken, of langs de deurlijsten in de overgang naar de volgende kamer.

Plaatsen van kurkvloer in een living ...

Plaatsen van kurkvloer in een living (21,46 m2) en een slaapkamer (14,96 m2) We wensen ook de mogelijkheid te onderzoeken om in een badkamer (10,56 m2) ook kurkvloer te plaatsen boven de bestaande tegelvloer. De egalisatie, de plaatsing van de kurkvloer en de verplaatsing van de (leeggemaakte) meubelen zou door de plaatser(s) moeten gebeuren. De plaatsing zou deel per deel in de kamer uitgevoerd moeten worden zodat de meubelen in de kamer kunnen blijven.

Appartement te Brussel centrum bouwjaar ...

Appartement te Brussel centrum bouwjaar 1956: - nieuwe vloeren leggen (slaapkamer, living, hal, keuken, badkamer)