Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Brussel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Brussel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Brussel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Brussel:

Herstellen visgraatparket

Graag herstelling van 2 plekken 0.5m² visgraatparket. Eventueel ook het volledig schuren en vernissen van parketvloer, ongeveer 150m²

Laminaat uitbreken en leggen

Laminaat verwijderen en opnieuw inleggen +/- 80 m².

Repair a wooden floor

We are looking for someone to repair our wooden floor. The damage was caused by water dripping from the apartment above.

Verlagen betonnen vloer

Ik heb een duplex gekocht met gelijkvloers en -1. Op de -1 moeten de vloeren verlaagd worden om aan de stedenbouwkundige vergunning te voldoen. Het gaat over zo'n 40 m².

Parketvloer herstellen

Ik zou graag de schade op de parketvloer repareren. De schade valt erg mee maar het is in een grote woonkamer. Foto's beschikbaar op vraag.

Leggen linoleum vloer

Aanleg van een linoleum vloer van gemiddeld 80 m² oppervlakte

Parketvloer opschuren

Parketvloer opschuren en behandelen. Vloer van living, gang, hall en kamers. Ongeveer 100 m².

Parket en deuren opschuren

We willen graag een offerte om ons parket op te schuren en om 3 deuren en een 3-luik te laten schuren. Parket : 70 m² 3 deuren

Bestaande vloer heraanleggen of vervangen

Ik ben op zoek naar een vloerder die bij voorkeur de bestaande vloer wil heraanleggen. Deze vloer bestaat uit arduintegels maar er is nog geen chape. Indien heraanleg niet mogelijk is, een nieuwe vloer te plaatsen in gelijkaardig materiaal. Ruw geschatte oppervlakte is 500 m².

Vloeren te leggen op verschillede verdiepingen

Opbouw van vloeren op verschillende verdiepingen.