Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor herstelling parketvloer na waterschade:

Herstelling parketvloer na waterschade

Wij hebben na een waterlek schade opgelopen aan onze parketvloer op het gelijkvloers. Er zijn vlekken op die niet meer weg te krijgen zijn, en op verschillende plaatsen is het parket ook naar omhoog gekomen. Het gaat om ongeveer 16m² beschadigd parket. We willen graag weten hoe we deze vlekken het best kunnen verwijderen en onze parket zodus terug kunnen herstellen in zijn oorspronkelijke staat.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Brussel (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstelling parketvloer na waterschade uit heel België:

Herstellen vochtschade op muren en pleisterwerken

Stucwerken: Na waterlek in badkamer, nu vochtplekken en schimmel op aangrenzende kamers en parketvloer wat bol komen staan. Graag herstelling.

Herstellen van voleiken parketvloer

Ik heb jaren geleden een kamer volledig zelf gelegd met voleiken parket. De ondervloer is OSB op chappe vastgeschroefd, en het parket is erop gelijmd. Ondertussen is te midden van de kamer het parket omhooggekomen (vochtigheid/warmte ..). De aanvraag gaat om deze te herstellen zonder dat alles eruit moet worden gehaald. Er is genoeg reserve planken om de herstelling uit te voeren.

Herstelling parketvloer na waterschade

Herstellingswerken parketvloer na waterschade. Door terugloop van water bij stortregen hebben onze parketvloer op verschillende plaatsen last van waterschade. Wij zoeken iemand om een bestek te maken voor de herstelling/vervanging en een snelle evaluatie van het gevaar voor schimmelvorming.Foto in bijlage.

herstelling parketvloer na waterschade

Na een lekke waterleiding hebben we een vochtprobleem met onze houten parketvloer. De verzekering vraagt een bestek op te laten maken van de schade.