Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Watermaal Bosvoorde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Watermaal Bosvoorde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Watermaal Bosvoorde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Watermaal Bosvoorde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Watermaal Bosvoorde:

Forbo Linoleum leggen in badkamer

Ik ben opzoek naar iemand die in mijn badkamer Linoleum wil leggen. Er liggen nu tegels op de vloer dus dit moet eerst geëgaliseerd worden. Het is een kleine ruimte van +- 3m2. Ik heb het Linoleum al in huis maar het is nog niet gesneden. Linoleum leggen in badkamer van ong. 3-4m². Momenteel tegels die eerst geëgaliseerd moeten worden.

Herstellen visgraatparket

Graag herstelling van 2 plekken 0.5m² visgraatparket. Eventueel ook het volledig schuren en vernissen van parketvloer, ongeveer 150m²

Betonvloer plaatsen

Aanleggen van een gepolierde betonvloer van 200m² in een loft op de derde derde verdieping. Nu ligt daar een oude fabriekvloer in stenen die eventueel weg moet.

Parket herstellen

De woonkamer, ongeveer 25m², met parket heeft door een waterlek onderwater gestaan. Dit parket moet hersteld worden.

Laminaat uitbreken en leggen

Laminaat verwijderen en opnieuw inleggen +/- 80 m².

Repair a wooden floor

We are looking for someone to repair our wooden floor. The damage was caused by water dripping from the apartment above.

Parket opschuren en behandelen

In mijn appartement ligt 65m² parket die dient gerenoveerd te worden. Men moet dit schuren en nabehandelen.

Repair of wooden floor

Looking for a specialist to check and to repair the dampness of wooden floor popped up in my apartment required.

Parket herstellen

Herstelling parket door waterschade. Bestek voor verzekering in eerste instantie. 1 ruimte in de living. parket 3 m².

Verlagen betonnen vloer

Ik heb een duplex gekocht met gelijkvloers en -1. Op de -1 moeten de vloeren verlaagd worden om aan de stedenbouwkundige vergunning te voldoen. Het gaat over zo'n 40 m².