Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
42 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Limburg:

dinsdag 12 november 2019

Betonvloeren leggen

Ik zou graag een betonvloer laten plaatsen van de oprit naar de garage toe en langs het huis. In het totaal gaat dit om ongeveer 100m², dus een breedte van 6m op 15m, alles samen.
maandag 4 november 2019

Gepolierde betonvloer leggen

Ik zou graag een terras hebben in gepolierd beton met namaakvoegen. Momenteel liggen er volgende zaken: losliggende terrasdallen 30x30 ongeveer 10m², ongeveer 35m² gras, ongeveer 10m² klinkertjes. Dit moet dus allemaal beton worden betreft dus een oppervlakte van 55m². Grondwerken zijn ook voor de aannemer.
woensdag 23 oktober 2019

Storten en polieren van betonnen fundering voor tuinhuis

We zouden graag een geplierde betonvloer plaatsen die zal dienen als fundering voor ons tuinhuis. Oppervlakte tuinhuis: 4 meter op 5 meter.
woensdag 23 oktober 2019

Laminaat leggen in living

Laminaat leggen in het living. Enkel plaatsing. Laminaat aangekocht. Oppervlakte : 30 m².
vrijdag 11 oktober 2019

Herinvoegen van vloertegels

Ik heb een oppervlakte van 75m² vloertegels (80x80) met 3 mm voeg. De voegen moeten verwijderd worden en opnieuw ingevoegd omdat de huidige voeg loskomt. Belangrijk is dat geen tegels beschadigd mogen worden en dat de werken zorgvuldig moeten gebeuren. Daarnaast zijn er nog enkele m2 wandtegels (max. 3 m2) die ook ingevoegd moeten worden. (Hierbij moeten geen voegen verwijderd worden)
woensdag 9 oktober 2019

Zoldervloer egaliseren en afwerken

Zolder zal als speelkamer gebruikt worden. Nu ligt er een betonvloer met daarin elektriciteitskabels verwerkt. Vloer is niet overal gelijk. Huis uit 1954. Graag vloer afwerken. Oppervlakte : 30 m².
maandag 23 september 2019

Terrastegels op tegeldragers leggen

Betreft een dakterras. De stabilisezakjes hebben deels vriesschade en tegels liggen los. Wij willen deze vervangen door regelbare tegeldragers(zijn in bestelling) Terras van 80 m². Enkel plaatsing.
zondag 15 september 2019

Laminaatvloer plaatsen

Graag wil ik een laminaatvloer laten plaatsen in de keuken, living en hal. De oppervlakte van al deze ruimtes bedraagt ongeveer 55 m².
vrijdag 16 augustus 2019

Herstellen parket wegens waterschade

Er was een lek bij waterleiding. De parket is plaatselijk beschadigd. De beschadigde oppervlakte is ongeveer 2m x 1m. De totale ruimte is 6m x 3 m. Er zijn zwarte vlekken op het hout. Parket herstellen indien mogelijk en anders vervangen.
donderdag 18 juli 2019

Terras aanleggen

Wil een terras laten aanleggen +- 60 m² Nog geen tegels aangekocht. Klinkers of tegels