Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
34 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Limburg:

woensdag 7 februari 2018

Leggen van klik vinyl vloer

Mijn living is 46 vierkante meter en had graag hier Klik vinyl laten plaatsen
dinsdag 6 februari 2018

Laminaat leggen in keuken, hal en kamer

Ik wil laminaat leggen in de keuken, kamer en hal. Het gaat om zo een 50 m². Het laminaat al aangekocht, enkel een vakman nodig die dit kan plaatsen.
dinsdag 6 februari 2018

Grove chape egaliseren

Ik heb een ruimte die men opnieuw moet egaliseren om er parket op te kunnen leggen. Momenteel ligt er een grove chape waar er beschadigingen aan zijn. Het ene deel van de chape is wel goed gedaan het deel dat men opnieuw moet doen is zo een 35 m².
donderdag 1 februari 2018

Betonnen dek voor tuinhuis

Ik wil een den voor een tuinhuis laten gieten van ongeveer 9x5 achteraan in onze tuin.
dinsdag 30 januari 2018

Vloertegels plaatsen

Ik wil graag mijn vloertegels laten plaatsen, de tegels heb ik reeds aangekocht en deze zijn 45 x 45 cm en 1 cm dik. De badkamer is 3,5 x 6 m, de keuken is 6 x 6 m, living in een L vorm van 4 x 5 m en aansluitende 3 x 3m. Hiernaast moet ook nog de hal van 2 x 3 m en een andere badkamer van 4 x 4 m worden gedaan.
zondag 28 januari 2018

Beton ciré leggen in douche

Ik wil graag beton ciré in de douche. Graag hiervoor een prijsindicatie per m2
vrijdag 26 januari 2018

Plaatsen linoleum vloer

Dit is voor een nieuwbouw: Graag een linoleum vloer leggen, is voor 400 m² te leggen.
woensdag 24 januari 2018

Polybeton gietvloeren voor nieuwbouw particuliere woning

De totale vloeroppervlakte van gelijkvloers en eerste verdieping is 157 m². Kleur nog te kiezen. In badkamers eventueel microtopping vloer (af te trekken van totale oppervlakte? ) en wanden.
zondag 21 januari 2018

Parket verwijderen en tegels plaatsen

Wij zouden de parket vloer in onze woonkamer willen laten verwijderen. De woonkamer is 40 vierkante meter. Hierna zouden we deze graag laten betegelen, opties te bespreken met de vakman.
donderdag 18 januari 2018

Vloeren in keuken

Het plaatsen van chape en keramische tegels 60x60 op een oppervlakte van 17,3m² . Tegels al aangekocht.
donderdag 18 januari 2018

Steentapijt leggen

Ons terras bestaat momenteel uit klinkers en die had ik graag bedekt met een steentapijt. Dit gaat om ongeveer 40 m². Ook hadden we graag de inkom in de voortuin in steentapijt gedaan. Dit gaat om 15 m² en hier ligt momenteel enkel aarde.
dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe tegelvloer leggen en de oude eruit halen

Voor onze nieuwe woning zoeken we iemand die de beneden verdieping opnieuw kan betegelen en het oude eruit halen. De gehele benedenverdieping is ong 56m2.
maandag 8 januari 2018

Tegelvloeren leggen

Ik zou graag een nieuwe vloer hebben in 2 hallen, een wc en badkamer.
dinsdag 2 januari 2018

Parketvloer behandelen

Ik wil graag mijn parketvloer opschuren en behandelen in de living. Parket is 4 mm dik op planken van 1,5 cm Het gaat om ongeveer 30 m².
zondag 17 december 2017

Brandplekken verwijderen eiken parket

Ik heb meerdere kort bij elkaar liggende brandplekken in mijn Frans eiken parket. Ik zou graag weten of ik dit kan laten herstellen of anders vervangen.
zaterdag 2 december 2017

Laminaat door waterschade herstellen

Ik heb waterschade aan mijn laminaat dit gaat over 4 vierkante meter, maar probleem is er moet een keuken gedemonteerd worden en erna terug monteren. En als we niet meer de zelfde laminaat hebben dan moet er 20 vierkante meter gelegd worden.
woensdag 29 november 2017

Chappe leggen

Het leggen van chape bij renovatie. Ongeveer 90 vierkante meter,de volledige gelijkvloerse verdieping. Alle oude vloeren zijn reeds uitgebroken.
zondag 19 november 2017

Beton laten storten

Ik had graag mijn oprit , terras en tuinpad in beton laten gieten . Er liggen momenteel klinkers die ik zal opbreken , en misschien de bekisting plaatsen voor het te gieten beton , de oprit is hellend , garage bevindt zich in de kelder , de helling is 4 x 10 , aansluitend vlak aan de straatzijde is ongeveer 5 x 5 , terras is 4 x 12 , pad links van het huis is ongeveer 1 x 10 en pad rechts van het huis is 2 x 20 , hier zal ook eens een auto of een aanhangwagen geplaatst worden , oprit niet te glad afgewerkt ,eventueel indien mogelijk helling verwarmd.
zondag 12 november 2017

Vloer leggen in woonkamer en kapsalon

Ik wil een vloer laten leggen van 60 m² in het woonhuis en 40 m² in kapsalon.
maandag 30 oktober 2017

Egaliseren vloer

Egaliseren : oppervlakte 35 m² geschuurde chape terug vlak egaliseren. Adres aan de vakman.
vrijdag 27 oktober 2017

Gepolierde betonvloer / polybeton leggen voor carport

De garage is eigenlijk een carport. Maar omdat we de carport zelf nog niet hebben geplaatst willen we betonvloer aanleggen. Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Betonvloer aanleggen oppervlakte ongeveer 85 m². Graag ter plaatse komen kijken om het exact af te meten.
dinsdag 17 oktober 2017

Plaatsen van keramisch parket

Plaatsen van keramisch parket tegels in living van ongeveer 72 vierkante meter. Enkel het plaatsten , het keramisch parket hebben we al ter beschikking.
vrijdag 29 september 2017

Vloer egaliseren en leggen van pvc-kleeflaminaat

Ik wil in woonkamer een pvc-kleeflaminaat laten leggen. Eerst moet er wel een dunne laag 'egaline' aangebracht worden, waarop de vloer moet gekleefd worden. Laminaat en egaline heb ik. Vloer egaliseren ca. 50m²
dinsdag 19 september 2017

Vlinderen van betonvloer tuinhuis

Dit is voor een vloer van een tuinhuis: We zouden graag een betonvloer laten vlinderen +/- 36 m². Bekisting en beton doen we zelf
dinsdag 5 september 2017

Laminaat vernieuwen

De vloer vernieuwen. We hebben waterschade geleden in een verhuurwoning. Laminaat is hierdoor opgesput. Dat wil zeggen, het verwijderen en meenemen van de oude laminaatvloer en het plaatsen van nieuwe vloer + alles van ondergrond voorbereidingen die hiervoor nodig zijn. Het gaat om de laminaat die ligt in de berging en veranda. Deze ligt waarschijnlijk op een oude tegel die ligt in zand (woning van 1948) Dus de laminaat moet best een beetje bestand zijn om op zulke ondergrond te liggen. Er is ook een grondplan bij, het gaat enkel om de vloer in de berging en veranda. +/-18m² dus. Materiaal nog niet aangekocht. Contact mogelijk vanaf 18 september.

Partners

Partners van Casius