Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
40 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Limburg:

dinsdag 17 maart 2020

Eiken vloer opschuren en lakken

Ik ben op zoek naar iemand die een eiken vloer van ongeveer 20 m² ligt kan schuren en lakken.
vrijdag 13 maart 2020

Egaliseren van benedenverdieping

Egaliseren van benedenverdieping gaat om ongeveer 70m². Blijkt niet helemaal gelijk te liggen.
zaterdag 7 maart 2020

Keramisch parket plaatsen over bestaande vloer.

Keramisch parket plaatsen over bestaande vloer. Volledige benedenverdieping van ong. 85m². Oude vloer niet uitbreken.
vrijdag 6 maart 2020

Clickvinyl Coretec leggen

Huis in Geel: Clickvinyl Coretec plaatsen in 4 slaapkamers en overloop. Plinten en verfdeuren inkorten. Oppervlakte is 56m². Huis in Beringen: Clickvinyl Coretec plaatsen. Oppervlakte is 80m² waarvan 12m² tegelformaat voor keuken en 68m² plankenformaat voor tv-hoek, living, bureau, hal en toilet. Plinten plaatsen en 2 verfdeuren inkorten.
dinsdag 3 maart 2020

Laminaat leggen

We zouden graag laminaat laten leggen in onze oude woning, in totaal gaat het om ongeveer 40m².
donderdag 27 februari 2020

Verwijderen van vast tapijt en opschuren van houten vloer

Ik wil graag het tapijt laten verwijderen van de 3 slaapkamers die ongeveer allemaal een oppervlakte hebben van 20m². Daarnaast zijn er ook nog 4 traphallen van allemaal ongeveer 2m² waarbij hetzelfde moet gebeuren. Nadat het verwijderd is wil ik het graag laten opschuren en behandelen van de planken met een olie of verflaag.
maandag 24 februari 2020

Keldergat dichten en luik plaatsen

Onder onze betonnen trap is een keldergat dat we zouden willen laten dichten met een kelderluik dat open en dicht kan. De afmetingen zijn 1m80 op 80 cm. Momenteel is onze vloer nog niet betegeld en we zijn eerst op zoek naar de mogelijkheden om het kelderluik te plaatsen voor we de vloer installeren.
woensdag 19 februari 2020

Vloertegels leggen

Benedenverdieping bestaande uit hal, woonkamer, bureauruimte en berging vloeren. Ook bestaande gelijmde parketvloer verwijderen. Oppervlakte niet gekend.
vrijdag 14 februari 2020

Geplierd betonnen dek voor carport plaatsen

Leggen van een gepolierd dek 11mx4m voor het plaatsen van een carport. Ondergrond is sterk afhellend van 0 tot 0,5m over de 11m Huidige ondergrond zijn klinkers gelegd op een betonchape. Project omvat : Klaarmaken ondergrond, bekisting, gieten beton, poleisten en inzagen.
donderdag 13 februari 2020

Laminaat leggen

Plaatsen van nieuwe laminaat na waterschade voor een oppervlakte van 30m².