Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
35 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Limburg:

dinsdag 12 juni 2018

Parket opschuren en verven

Mijn parket van 135m² opschuren en verven in het zwart of een donkere kleur . In de slaapkamer lichter maken. De huidige kleur is bruin .
dinsdag 5 juni 2018

Beton gieten voor gelijkvloers

Voor achterbouw allen gelijkvloer een rechthoek van 9,5m X 8,5m. Beton gieten voor de opbouw hiervan.
woensdag 30 mei 2018

Beton storten voortuinhuis

Ik wil graag beton laten storten voor mijn tuinhuisje. Oppervlakte is 5 op 4 en dikte is 20 cm. Ik ben er nog niet uit of het een houten tuinhuis wordt of gemetst. Er staat al één gemeenschappelijke muur op de scheiding.
donderdag 24 mei 2018

Keukenvloer leggen

Plaatsen van ongeveer 50m2 zwart wit dambord vloer in natuursteen 20x20x1,2. Materiaal reeds aangekocht.
maandag 21 mei 2018

Vloeren van beneden en bovenverdieping

Wij zouden graag in september onze nieuwbouwwoning laten vloeren. Gelijkvloers in keramische tegel --> 51 vierkante meter Betonnen trap in keramisch parket --> 14 treden Bovenverdieping in keramisch parket --> 59 vierkante meter De keramische tegel zal waarschijnlijk een worden van 60 x 60 en het keramisch parket van 23 x 120. Tegels moeten nog gekozen worden.
vrijdag 11 mei 2018

Vinyl asbest verwijderen van slaapkamers en traphal

Wij hebben 52 m² vinyl en lijm met waarschijnlijk asbest in. Op de eerste verdieping in de slaapkamers , dit zijn drie slaapkamers, twee grote en een kleine slaapkamer. En in de traphal.
maandag 7 mei 2018

Egaliseren vloer

Ik wil graag nieuwe vloeren (parket) in de woonkamer, hiervoor dient een stuk van de vloer nog geëgaliseerd te worden (ongeveer 15 m²). De vloer is nog niet gekocht.
zondag 29 april 2018

Terras aanleggen in sierbeton

Ik wil graag mijn tuin aanleggen in print beton. Er ligt reeds een betonnen plaat en er is ook gras overheen gegroeid aan een klein stuk maar voor het overige moet er nog een fundering worden voorzien. Het gaat om ongeveer 220 vierkante meter
dinsdag 24 april 2018

leggen van laminaat

Laminaat leggen in nieuwbouw. Half juni werken gepland. Laminaat gekozen en aangekocht. Oppervlakte : 85 m²
zaterdag 14 april 2018

Tegelvloer plaatsen

Graag had ik een tegelvloer van ongeveer 80 vierkante meter laten plaatsen en dit op een bestaande tegelvloer. Tegels ga ik zelf aankopen.
zondag 8 april 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor nieuwbouw eerste verdieping

Gepolierde betonnen vloer aanleggen voor binnen. Oppervlakte 65 m² aan te leggen. Voor de 1 ste verdieping. Dit is voor een nieuwbouw.
zaterdag 7 april 2018

Osb platen leggen op zoldervloer

Wij zouden graag onze zolder bevloeren met OSB platen. De vloeroppervlakte bedraagt +- 55 m².
donderdag 5 april 2018

Vloer uitgraven en ondervloer leggen

De vloer moet uitgebroken worden licht op gele zand die ook moet afgegraven worden. Op gele zand 45 vierkante meter.
zondag 1 april 2018

Gepolierde betonvloer leggen

Ik ben bezig met de renovatie van een huis uit 1976. Graag zou ik een gepolierde betonvloer in een deel van het huis willen laten leggen. Het gaat hier om 80 m². De vloeropstelling is als volgt: bestaande fundering(beton), +- 8 cm pur isolatie, hierop komen de leidingen voor de vloerverwarming en daarop zouden we graag een strakke betonvloer willen.
maandag 12 maart 2018

Betonplaten gieten

We zouden graag een tuinhuis zetten en moeten daarvoor een betonplaat laten gieten. Maar we zouden dan ineens een tweede plaat willen laten gieten voor een ander bijgebouw en dan kan alles in één moeite door. Die tweede plaat zou rechthoekig zijn: 3 x 5 meter Vermoed dat 15 cm voldoende dik is. Grond egaliseren
zondag 25 februari 2018

Gepolierde betonvloer gieten

Een appartement op het eerste verdiep van 80 m². We zouden deze graag laten afwerken met een gepolierde beton. Renovatie appartement.
zaterdag 24 februari 2018

Gepolierde betonvloer gieten voor garage

Het betreft een garage. Momenteel ligt er nog een oude tegelvloer in, die gaat verdwijnen. We zouden graag een betonnen vloer willen laten gieten, die eveneens beschermt is tegen olievlekken en dergelijke.
woensdag 7 februari 2018

Leggen van klik vinyl vloer

Mijn living is 46 vierkante meter en had graag hier Klik vinyl laten plaatsen
dinsdag 6 februari 2018

Laminaat leggen in keuken, hal en kamer

Ik wil laminaat leggen in de keuken, kamer en hal. Het gaat om zo een 50 m². Het laminaat al aangekocht, enkel een vakman nodig die dit kan plaatsen.
dinsdag 6 februari 2018

Grove chape egaliseren

Ik heb een ruimte die men opnieuw moet egaliseren om er parket op te kunnen leggen. Momenteel ligt er een grove chape waar er beschadigingen aan zijn. Het ene deel van de chape is wel goed gedaan het deel dat men opnieuw moet doen is zo een 35 m².
dinsdag 30 januari 2018

Vloertegels plaatsen

Ik wil graag mijn vloertegels laten plaatsen, de tegels heb ik reeds aangekocht en deze zijn 45 x 45 cm en 1 cm dik. De badkamer is 3,5 x 6 m, de keuken is 6 x 6 m, living in een L vorm van 4 x 5 m en aansluitende 3 x 3m. Hiernaast moet ook nog de hal van 2 x 3 m en een andere badkamer van 4 x 4 m worden gedaan.
vrijdag 26 januari 2018

Plaatsen linoleum vloer

Dit is voor een nieuwbouw: Graag een linoleum vloer leggen, is voor 400 m² te leggen.
woensdag 24 januari 2018

Polybeton gietvloeren voor nieuwbouw particuliere woning

De totale vloeroppervlakte van gelijkvloers en eerste verdieping is 157 m². Kleur nog te kiezen. In badkamers eventueel microtopping vloer (af te trekken van totale oppervlakte? ) en wanden.
zondag 21 januari 2018

Parket verwijderen en tegels plaatsen

Wij zouden de parket vloer in onze woonkamer willen laten verwijderen. De woonkamer is 40 vierkante meter. Hierna zouden we deze graag laten betegelen, opties te bespreken met de vakman.
donderdag 18 januari 2018

Vloeren in keuken

Het plaatsen van chape en keramische tegels 60x60 op een oppervlakte van 17,3m² . Tegels al aangekocht.

Partners

Partners van Casius