Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Limburg.

25 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: vloeren keramisch parket, gietvloer voor woonkamer, houten vloer verstevigen, terrazzovloer plaatsen, plaatsen van linoleum vloer, linoleumvloer laten leggen, stabilisatie houten vloerbalken, renovatie parketvloer, renovatie blokjesparket opschuren en grijs inkleuren, laminaatvloer leggen, vloer leggen, houten vloer living vernieuwen, egaliseren chape vloer, vloerrenovatie, vloer leggen in kelders en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Limburg:

woensdag 18 januari 2017

Linoleumvloer laten leggen

Wij zouden graag een offerte en meer info verkrijgen over een linoleumvloer in het gehele huis (150 m²).
woensdag 28 december 2016

Vloer leggen in kelders

Vloer (tegels) + plinten leggen in kelder. Totale oppervlakte ca. 155 m² (eventueel in 2 fasen uit te voeren).
maandag 19 december 2016

Laminaat leggen

Ik wil een laminaat vloer leggen in 4 verschillende kamers samen voor ong. 65m²..... Plinten aan ongeveer 52 lopende meter
dinsdag 13 december 2016

Linoleum vloer plaatsen

Leveren en plaatsen linoleum vloer ongeveer 30 m².
dinsdag 13 december 2016

Ondergrond veranda

Voor veranda 27m² hebben we nodig : . Betonnen dek met materiaal zoals de beton ,ijzeren netten ,bouwfolie tegen vocht, afstandhouders en een betonpomp moet over het huis gepompt worden. Plus plaatsen van blauwen steen van 3. 11 m op 6. 69m op nog eens 3. 11 met blauwen steen erbij.
dinsdag 15 november 2016

Parket leggen

In huis van bouwjaar 1975 zou ik de huidige tegels in living en keuken willen vervangen door parket. Opp max 45 m². Planning van de werken : voorjaar 2017
zondag 13 november 2016

Laminaat leggen

De living is 8m op 4m; ondervloer + laminaat leggen. De hal is 4m op 3m; ondervloer + laminaat leggen. Materiaal is reeds aanwezig.
maandag 7 november 2016

Vloer leggen

Ik zoek een vakman om in mijn nieuwbouwwoning de vloeren te doen. Oppervlakte: 170-180 m².
vrijdag 4 november 2016

Laminaatvloer repareren na beschadiging

Mijn laminaatvloer is in het midden beschadigd waardoor 1 plank vervangen moet worden. Er zal ongeveer 16 m² uitgehaald moeten worden om de beschadigde plank te vervangen. Plinten en 1 deurstrip zullen ook verwijderd moeten worden. Alles moet natuurlijk na vervangen van beschadigde plank ook weer gelegd worden. Woonkamer moet leeg gemaakt worden en daarna weer ingeruimd worden ( wandkast 3mtr,eethoek, tv + tv kast, bank, slaapbank, vitrinekast, salontafel en 3 kleine kastjes). Laminaat zorg ik zelf voor (clicksysteem)
dinsdag 1 november 2016

Leggen parket

Ik zou graag nieuwe parket (heb ik al in mijn bezit) willen laten plaatsen. Oppervlakte is ongeveer 50 m². Daarnaast dienen in de andere kamers de parket te worden opgeschuurd, eveneens voor een oppervlakte van ong 50 m². Tenslotte dient een houten trap van 40 treden te worden opgeschuurd.
dinsdag 1 november 2016

Gietvloer aanbrengen

PU gietvloer in badkamer van 8.4 m² . Dezelfde kleur gietvloer in berging 13.8 m² waar apparaten zoals wasmachine droogkast diepvries zullen staan. Ondergrond is chappe
woensdag 19 oktober 2016

Parketvloer afschuren en vernissen

De vloer van de bovenverdieping is van massief houten parket met houten plinten. Ik zou die graag laten afschuren en afwerken met lichte vernis. Er zijn 4 slaapkamers (14. 63m², 16. 69 m², 17. 16 m² en 22. 44 m²) en de nachthal van 20. 64 m².
donderdag 13 oktober 2016

Parket laten schuren, kleuren en inoliën

In mijn living en leefruimte heb ik een kleine strook merbau parket. (4m x 4m)liggen die overgang vormt. Ik zou deze graag laten opschuren en donker maken (zwart, grijs) en opnieuw laten in-oliën. Ik weet dat dit maar een klein werkje is..
donderdag 13 oktober 2016

Plaatsen tegelparket

Ik wens tegelparket te laten leggen in een oud verbouwd huis. Oppervlakte is ongeveer 110m². Huidige oude vloer ligt te laag voor de (net nieuw geplaatste) ramen en deuren. Dus vloer en tegels afbreken, chappen en keramische tegels (houtstructuur) plaatsen.
maandag 10 oktober 2016

Vloer leggen

Vloer leggen in garage. Gewone tegels 35 m². Lijm op chappe.
zaterdag 8 oktober 2016

Plaatsen van gietvloer

Gietvloer over de volledige oppervlakte 220m².
donderdag 6 oktober 2016

Beton gieten

Wij hebben een hondenwei van 50m2. Dit is braakliggend terrein. Hiervan zouden wij 20 m² willen verharden, beton gieten. Kunnen jullie hiervoor een prijs doorgeven a.u.b.?
dinsdag 27 september 2016

Laminaat leggen appartement

Vloer is ongelijk en er zijn lijmresten aanwezig dus opvullen, egaliseren, laminaat leggen en plinten plaatsen. Materiaal aanwezig. Voor ongeveer 40 m².
woensdag 21 september 2016

Leggen vloer zolderverdieping

Wij willen graag een offerte om de vloer te leggen op de zolderverdieping, deze hebben wij nodig om een lening vast te krijgen De zolder is ongeveer 130m². Graag hadden we offertes van de verschillende mogelijkheden voor de vloer. Er moet alles nog gedaan worden, momenteel helemaal braakliggend met buizen kabels van verwarming zichtbaar parket.
dinsdag 6 september 2016

Vernieuwen vloer stacaravan

Vloer stacaravan livinggedeelte is te vernieuwen; oppervlakte is ongeveer 3,4 x6 = +/- 21 vierkante meter; standplaats te Zonhoven; volgens mij ligt er nu een 'vezelplaat' met daarop vinylbekleding
dinsdag 6 september 2016

Plaatsen vloertegels

Plaatsen van vloertegels en plinten in appartement. Adresgegevens na contact
maandag 5 september 2016

Opschuren en oliën van eiken parket.

Ik wil graag de prijs weten van het opschuren en oliën van mijn eiken parket. Ongeveer 40 vierkante meter. Regio Alken Contact graag via email.
woensdag 31 augustus 2016

Uitbreken vloer en chape en plaatsen terracottategels

Uitbreken vloer en chape 55m2 en plaatsen van terracottategels 20x20 ca 80 m2
maandag 29 augustus 2016

Nieuwe vloer plaatsen

Ik heb 2 jaar geleden steentapijt laten plaatsen door een zo gezegde vakman, het steentapijt is zo slecht geplaatst dat ik genoodzaakt ben om een nieuwe vloer te leggen. - ( ongeveer een 100 m² )
donderdag 18 augustus 2016

Glasplaat in vloer leggen

Ik wil graag een glasplaat in de vloer op de 1e en op de 2e verdieping zodat er meer licht in de kamers valt. We hebben een houtskeletbouw. Naast de glasplaat komt parket. De afmetingen van het glas zijn 3800 cm op 43 cm.