Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Limburg.

34 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Kuringen, Lanaken, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: betegelen van de slaapkamers, plaatsen van parket, keramisch parket leggen op gelijkvloers, vloeren van nieuwbouw, gietvloer of beton aanleggen, chape leggen, pVC vloeren leggen in nieuwbouw, gieten van betonnen ondergrond, laminaat op eerste verdieping plaatsen, beton gieten voor terras, vaste zoldertrap plaatsen, parket renoveren, chape en keramische parket te plaatsen, chape gieten, laminaatvloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Limburg:

maandag 24 juli 2017

PVC vloeren leggen in nieuwbouw

Nieuwe vloeren in de nieuwbouw woning plaatsen. PVC vloeren ongeveer 152 m². Graag wil ik de vloeren afwerken met plinten. We gaan de vloeren zelf aankopen. Werken moeten starten in november.
vrijdag 7 juli 2017

Vaste zoldertrap plaatsen

Wou zouden graag een houten vaste trap naar de zolder willen laten plaatsen. Zelf hebbe we geen idee naar de mogelijkheden.
woensdag 5 juli 2017

Betegelen van de slaapkamers

Ik zou graag 3 nieuwe vloeren willen in de slaapkamers, deze dienen uitgebroken te worden en hernieuwd te worden. Dit zou zijn voor tegels in de slaapkamer. Ongeveer een 40 m². Deze liggen nu lager dan de living en badkamer. Deze zouden voorzien worden van isolatie.
maandag 26 juni 2017

Chape leggen en tegels plaatsen

Graag wil ik een nieuwe vloer in de keuken. Nu liggen de tegels gewoon op zand. Zou deze op chape willen of beton. Ongeveer 24 m².
maandag 26 juni 2017

Garage chappen en betegelen

Ik zoek een vakman voor het chappen en betegelen van de garage. Oppervlakte is 24 m². Tegels nog aan te kopen in samenspraak met vakman.
woensdag 21 juni 2017

Beton vlinderen

Begeleiden storten beton (via paessen) en vlinderen van beton 5 m² op zand onder carport waarvan de wanden zijn dichtgemaakt, netten en plastic zijn aanwezig. Stuk van 2*5mtr vast aan stuk van 7*5mtr, dus goot is nodig.
zondag 11 juni 2017

Vlinderen van betonvloer

Ik wil 39m² beton laten vlinderen. Storten doe ik zelf. Vierkant van 6 op 6. 5
vrijdag 9 juni 2017

Betonvloer in zadelkamer en kapschuur te leggen

Een betonvloer leggen in een achterbouw (zadelkamer) en een bijgebouw (kapschuur). De zadelkamer is ongeveer 80m² met een bestaande betonvloer in slechte staat, de kapschuur wordt nieuw gebouwd en hierin moet de vloer op de blote grond komen. Beide vloeren moeten slipvast zijn, in de zadelkamer zouden we ook op één plaats een lichte helling willen als wasplaats voor de paarden met onderaan een gootje dat naar buiten kan lopen. Graag ook iemand die het voorbereidend werk kan doen, inclusief eventueel chape.
maandag 5 juni 2017

Gepolierde betonvloer leggen

Ik wil graag de vloer van mijn garage betonneren en polieren. Met een totale oppervlakte van 56 m² en een gemiddelde diepte van 8 cm komt dat neer op ongeveer 4,5 m³. Ik wil graag een offerte waarin enerzijds het gieten en het polieren van het beton in opgenomen wordt en anders de werkuren. Dat alles inclusief de BTW (6%) omdat we onze woning renoveren.
maandag 5 juni 2017

Betonvloer storten en polieren

Het is voor een garage box van 85 vierkante meter.
woensdag 31 mei 2017

Betegelen veranda

Oppervlakte van 40 m² te betegelen + 10 cm chappen + lijm + plinten leggen op de benedenverdieping. Tegels heb ik zelf voor gezorgd.
zondag 28 mei 2017

Chappewerken uitvoeren

Wij willen chappe werken laten uitvoeren (geen vloerverwarming of dergelijke) over een totale oppervlakte van 20 vierkante meter (ruim gemeten).
woensdag 24 mei 2017

Chappe leggen

Hal + kleine technische ruimte: oude chape is uitgekapt en dient opnieuw te gebeuren (+/- 5 cm, +/- 15 m²). Geen vloerverwarming. Op derde verdiep is er geen lift aanwezig.
zaterdag 20 mei 2017

Vloerisolatie storten

Ik zoek een vakman voor het storten van vloerisolatie voor onze bovenverdieping en de zolder. Beide zijn 10 op 9 meter minus trappengat. Boven 10cm en zolder 5cm.
woensdag 10 mei 2017

Laminaat leggen in keuken

Ik wil graag laminaat laten leggen in de keuken op een bestaande betegelde vloer +/- 16 m².
dinsdag 9 mei 2017

Beton storten voor tuinhuis

Ik wil graag beton laten storten voor de bouw van een tuinhuis. Afmetingen: 318x520x20. Er moet ook een betonnet geplaatst worden (318x512).
zondag 7 mei 2017

Betegelen badkamerwanden + vloer bovenverdiep

Ik zoek een vakman voor het betegelen van de badkamerwanden -+ 27 m² . Tegels 30x30 cm. En het tegelen van de vloer bovenverdieping 33 m² Tegels 45x45cm Enkel plaatsing, materiaal aangekocht.
vrijdag 5 mei 2017

Egaliseren van de vloer en betegelen

Graag egaliseren van 70 m2 vloer. Zsm ( onze huidige tegels zijn er al uit). Op 21 juni word de vloer gefrased voor een vloerverwarming. Direct daarna zou de vloer geplaatst moeten worden. We realiseren ons dat het een strak tijdschema is en we hopen dat u ons kunt helpen.
zaterdag 29 april 2017

Betonvloer gieten

Betonvloer laten gieten in achtertuin voor hondenkennel. 6 bij 2 meter. 50 Meter van openbare weg
donderdag 20 april 2017

Vloer te betegelen

Garage van 33 m² betegelen vloer - tegels reeds in bezit ( volledig proper) + vloer reeds gechapt klaar om te betegelen
woensdag 19 april 2017

Steentapijt of tegels leggen

Wij zijn bezig met onze verbouwing . Omdat we onze vloeren moeten ophogen ivm de vloerverwarming en het toekomstig schuifraam is het best belangrijk dat we ook de afgewerkte hoogte weten . We twijfelen tussen tegels en steentapijt . De oppervlakte is ongeveer 50 vierkante meter.
vrijdag 14 april 2017

Nieuwe tegelvloer leggen

50 m² zo snel als mogelijk te vloeren Tegels reeds in bezit.
maandag 10 april 2017

Tegels op terras leggen

Ik wil graag een vloer leggen op mijn terras. Nu ligt er een betonnen dek van 20 cm dikte. Het terras is 8 meter op 3. Vloertegels nog aangekocht worden.
zaterdag 25 maart 2017

Renoveren vloer

Wij zoeken iemand die (in fases) onze uitgegraven (zavel) livingvloer wilt voorzien van de nodige isolatie, versteviging (chape/beton? ) en eventueel vloerverwarming. Eerste fase is ongeveer 15m², de rest (tussen de 30 en 55 m² ) zal plaatsvinden van zodra onze uitbouw komt.
zondag 19 maart 2017

Vloer van stal verharden

Wij hebben een stal van 6 op 6 m met een zandvloer die we willen verharden. Er moet niet op getegeld worden.

Partners

Partners van Casius