Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Limburg.

34 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: betonplaat gieten en vloeren leggen, beton laten storten, renoveren en behandelen parket, betonvloer in loods gieten, vinyl plaatsen in heel het huis, houten vloeren leggen, aanleggen tapijt met tapijttegels, linoleum vloer leggen, parket leggen in appartement, betonplaat gieten, vloer leggen in woonkamer en kapsalon, beton gieten, gietvloer leggen, keramische parketvloer plaatsen, verstevigen fundering van houten aanbouw achter garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Limburg:

zaterdag 2 december 2017

Laminaat door waterschade herstellen

Ik heb waterschade aan mijn laminaat dit gaat over 4 vierkante meter, maar probleem is er moet een keuken gedemonteerd worden en erna terug monteren. En als we niet meer de zelfde laminaat hebben dan moet er 20 vierkante meter gelegd worden.
woensdag 29 november 2017

Chappe leggen

Het leggen van chape bij renovatie. Ongeveer 90 vierkante meter,de volledige gelijkvloerse verdieping. Alle oude vloeren zijn reeds uitgebroken.
zondag 19 november 2017

Beton laten storten

Ik had graag mijn oprit , terras en tuinpad in beton laten gieten . Er liggen momenteel klinkers die ik zal opbreken , en misschien de bekisting plaatsen voor het te gieten beton , de oprit is hellend , garage bevindt zich in de kelder , de helling is 4 x 10 , aansluitend vlak aan de straatzijde is ongeveer 5 x 5 , terras is 4 x 12 , pad links van het huis is ongeveer 1 x 10 en pad rechts van het huis is 2 x 20 , hier zal ook eens een auto of een aanhangwagen geplaatst worden , oprit niet te glad afgewerkt ,eventueel indien mogelijk helling verwarmd.
zondag 12 november 2017

Vloer leggen in woonkamer en kapsalon

Ik wil een vloer laten leggen van 60 m² in het woonhuis en 40 m² in kapsalon.
maandag 30 oktober 2017

Egaliseren vloer

Egaliseren : oppervlakte 35 m² geschuurde chape terug vlak egaliseren. Adres aan de vakman.
vrijdag 27 oktober 2017

Gepolierde betonvloer / polybeton leggen voor carport

De garage is eigenlijk een carport. Maar omdat we de carport zelf nog niet hebben geplaatst willen we betonvloer aanleggen. Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Betonvloer aanleggen oppervlakte ongeveer 85 m². Graag ter plaatse komen kijken om het exact af te meten.
dinsdag 17 oktober 2017

Plaatsen van keramisch parket

Plaatsen van keramisch parket tegels in living van ongeveer 72 vierkante meter. Enkel het plaatsten , het keramisch parket hebben we al ter beschikking.
vrijdag 29 september 2017

Vloer egaliseren en leggen van pvc-kleeflaminaat

Ik wil in woonkamer een pvc-kleeflaminaat laten leggen. Eerst moet er wel een dunne laag 'egaline' aangebracht worden, waarop de vloer moet gekleefd worden. Laminaat en egaline heb ik. Vloer egaliseren ca. 50m²
dinsdag 19 september 2017

Vlinderen van betonvloer tuinhuis

Dit is voor een vloer van een tuinhuis: We zouden graag een betonvloer laten vlinderen +/- 36 m². Bekisting en beton doen we zelf
dinsdag 5 september 2017

Laminaat vernieuwen

De vloer vernieuwen. We hebben waterschade geleden in een verhuurwoning. Laminaat is hierdoor opgesput. Dat wil zeggen, het verwijderen en meenemen van de oude laminaatvloer en het plaatsen van nieuwe vloer + alles van ondergrond voorbereidingen die hiervoor nodig zijn. Het gaat om de laminaat die ligt in de berging en veranda. Deze ligt waarschijnlijk op een oude tegel die ligt in zand (woning van 1948) Dus de laminaat moet best een beetje bestand zijn om op zulke ondergrond te liggen. Er is ook een grondplan bij, het gaat enkel om de vloer in de berging en veranda. +/-18m² dus. Materiaal nog niet aangekocht. Contact mogelijk vanaf 18 september.
zaterdag 26 augustus 2017

Een nieuwe vloer leggen over een bestaande vloer

Plaatsen van een nieuwe vloer over een bestaande vloer die in de zand ligt. De ruimtes zijn een living, een keuken, een inkomhal en een wc. Het verwijderen van een bestaande vloer en het opnieuw vloeren van deze ruimte. Dit betreft een badkamer. Oppervlakte : 120 m².
vrijdag 18 augustus 2017

Keramische vloer leggen

Graag zouden we een nieuwe vloer met parketmotief leggen in de living/woonkamer. Keramisch parket eigenlijk. Dus een vloer. De oppervlakte van deze ruimte is 40 vierkante meter. We hebben nog geen vloer aangekocht en hebben nog niet echt een idee welke vloer goed zou passen.
dinsdag 15 augustus 2017

Gegoten betontrap afwerken met epoxy

Gegoten betonnen bordestrap afwerken met epoxy. Gelijkvloers naar 1ste verdiep. Mogelijks moeten sommige treden eerst was bijgewerkt worden. 15 treden.
donderdag 10 augustus 2017

Betonnen vloer leggen in garage

Ik wil mogelijk een betonnen dek laten gieten voor het plaatsen van een garage in de afmetingen van 6 op 4. Betonnen dek moet gewapend zijn inclusief aanleggen bekisting en plastiek tegen vocht.
donderdag 10 augustus 2017

Vloeren van nieuwbouwwoning chappen

Ik ben momenteel aan het bouwen in paal. Ik ben op zoek naar iemand om mijn huis te chappen. Overal in het huis gaan we tegels/ stenen vloer leggen. De totale bewoonbare opp van het huis is +- 220 vierkante meter. Misschien wel rekening houden dat we op een 130 vierkante meter vloerverwarming gaan leggen en de rest niet. Dus overal komt vloerverwarming behalve de slaapkamers boven niet en zolder ook niet.
donderdag 3 augustus 2017

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Ik ga een tuinhuis plaatsen waarvoor ik een betonplaat wil laten gieten met de volgende afmetingen (cm): 590x320x15. Hierbij zal een vorstrand voorzien zijn van een 30cm diepte. Met dit alles kom ik op een totaal van ongeveer een 4,1m3 Het uitgraven en bekisten doe ik zelf, alsook het plaatsen van een wapeningsnet. De plaats van het tuinhuis is achteraan de tuin. Er dient dus een slang voorzien te worden van ongeveer een 20 tal meter om de beton te gieten.
maandag 24 juli 2017

PVC vloeren leggen in nieuwbouw

Nieuwe vloeren in de nieuwbouw woning plaatsen. PVC vloeren ongeveer 152 m². Graag wil ik de vloeren afwerken met plinten. We gaan de vloeren zelf aankopen. Werken moeten starten in november.
vrijdag 7 juli 2017

Vaste zoldertrap plaatsen

Wou zouden graag een houten vaste trap naar de zolder willen laten plaatsen. Zelf hebbe we geen idee naar de mogelijkheden.
woensdag 5 juli 2017

Betegelen van de slaapkamers

Ik zou graag 3 nieuwe vloeren willen in de slaapkamers, deze dienen uitgebroken te worden en hernieuwd te worden. Dit zou zijn voor tegels in de slaapkamer. Ongeveer een 40 m². Deze liggen nu lager dan de living en badkamer. Deze zouden voorzien worden van isolatie.
maandag 26 juni 2017

Chape leggen en tegels plaatsen

Graag wil ik een nieuwe vloer in de keuken. Nu liggen de tegels gewoon op zand. Zou deze op chape willen of beton. Ongeveer 24 m².
maandag 26 juni 2017

Garage chappen en betegelen

Ik zoek een vakman voor het chappen en betegelen van de garage. Oppervlakte is 24 m². Tegels nog aan te kopen in samenspraak met vakman.
woensdag 21 juni 2017

Beton vlinderen

Begeleiden storten beton (via paessen) en vlinderen van beton 5 m² op zand onder carport waarvan de wanden zijn dichtgemaakt, netten en plastic zijn aanwezig. Stuk van 2*5mtr vast aan stuk van 7*5mtr, dus goot is nodig.
zondag 11 juni 2017

Vlinderen van betonvloer

Ik wil 39m² beton laten vlinderen. Storten doe ik zelf. Vierkant van 6 op 6. 5
vrijdag 9 juni 2017

Betonvloer in zadelkamer en kapschuur te leggen

Een betonvloer leggen in een achterbouw (zadelkamer) en een bijgebouw (kapschuur). De zadelkamer is ongeveer 80m² met een bestaande betonvloer in slechte staat, de kapschuur wordt nieuw gebouwd en hierin moet de vloer op de blote grond komen. Beide vloeren moeten slipvast zijn, in de zadelkamer zouden we ook op één plaats een lichte helling willen als wasplaats voor de paarden met onderaan een gootje dat naar buiten kan lopen. Graag ook iemand die het voorbereidend werk kan doen, inclusief eventueel chape.
maandag 5 juni 2017

Gepolierde betonvloer leggen

Ik wil graag de vloer van mijn garage betonneren en polieren. Met een totale oppervlakte van 56 m² en een gemiddelde diepte van 8 cm komt dat neer op ongeveer 4,5 m³. Ik wil graag een offerte waarin enerzijds het gieten en het polieren van het beton in opgenomen wordt en anders de werkuren. Dat alles inclusief de BTW (6%) omdat we onze woning renoveren.