Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Limburg.

34 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: vloeren van nieuwbouwwoning chappen, vloeren leggen in nieuwbouwwoning, beton storten en chape plaatsen, volledige vloeropbouw uitvoeren, verschillende vloeren betegelen, gietvloer leggen, beton gieten en polieren, keramische vloer leggen, vloer gang en living vernieuwen, vloerisolatie en chape leggen, kurkvloer leggen, parket/marmoleum/kurk vloeren leggen, steentapijt verwijderen en laminaat plaatsen, vloerpaten en isolatie plaatsen, gepolierde beton leggen voor oprit en terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Limburg:

vrijdag 18 augustus 2017

Keramische vloer leggen

Graag zouden we een nieuwe vloer met parketmotief leggen in de living/woonkamer. Keramisch parket eigenlijk. Dus een vloer. De oppervlakte van deze ruimte is 40 vierkante meter. We hebben nog geen vloer aangekocht en hebben nog niet echt een idee welke vloer goed zou passen.
dinsdag 15 augustus 2017

Gegoten betontrap afwerken met epoxy

Gegoten betonnen bordestrap afwerken met epoxy. Gelijkvloers naar 1ste verdiep. Mogelijks moeten sommige treden eerst was bijgewerkt worden. 15 treden.
donderdag 10 augustus 2017

Betonnen vloer leggen in garage

Ik wil mogelijk een betonnen dek laten gieten voor het plaatsen van een garage in de afmetingen van 6 op 4. Betonnen dek moet gewapend zijn inclusief aanleggen bekisting en plastiek tegen vocht.
donderdag 10 augustus 2017

Vloeren van nieuwbouwwoning chappen

Ik ben momenteel aan het bouwen in paal. Ik ben op zoek naar iemand om mijn huis te chappen. Overal in het huis gaan we tegels/ stenen vloer leggen. De totale bewoonbare opp van het huis is +- 220 vierkante meter. Misschien wel rekening houden dat we op een 130 vierkante meter vloerverwarming gaan leggen en de rest niet. Dus overal komt vloerverwarming behalve de slaapkamers boven niet en zolder ook niet.
donderdag 3 augustus 2017

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Ik ga een tuinhuis plaatsen waarvoor ik een betonplaat wil laten gieten met de volgende afmetingen (cm): 590x320x15. Hierbij zal een vorstrand voorzien zijn van een 30cm diepte. Met dit alles kom ik op een totaal van ongeveer een 4,1m3 Het uitgraven en bekisten doe ik zelf, alsook het plaatsen van een wapeningsnet. De plaats van het tuinhuis is achteraan de tuin. Er dient dus een slang voorzien te worden van ongeveer een 20 tal meter om de beton te gieten.
maandag 24 juli 2017

PVC vloeren leggen in nieuwbouw

Nieuwe vloeren in de nieuwbouw woning plaatsen. PVC vloeren ongeveer 152 m². Graag wil ik de vloeren afwerken met plinten. We gaan de vloeren zelf aankopen. Werken moeten starten in november.
vrijdag 7 juli 2017

Vaste zoldertrap plaatsen

Wou zouden graag een houten vaste trap naar de zolder willen laten plaatsen. Zelf hebbe we geen idee naar de mogelijkheden.
woensdag 5 juli 2017

Betegelen van de slaapkamers

Ik zou graag 3 nieuwe vloeren willen in de slaapkamers, deze dienen uitgebroken te worden en hernieuwd te worden. Dit zou zijn voor tegels in de slaapkamer. Ongeveer een 40 m². Deze liggen nu lager dan de living en badkamer. Deze zouden voorzien worden van isolatie.
maandag 26 juni 2017

Chape leggen en tegels plaatsen

Graag wil ik een nieuwe vloer in de keuken. Nu liggen de tegels gewoon op zand. Zou deze op chape willen of beton. Ongeveer 24 m².
maandag 26 juni 2017

Garage chappen en betegelen

Ik zoek een vakman voor het chappen en betegelen van de garage. Oppervlakte is 24 m². Tegels nog aan te kopen in samenspraak met vakman.
woensdag 21 juni 2017

Beton vlinderen

Begeleiden storten beton (via paessen) en vlinderen van beton 5 m² op zand onder carport waarvan de wanden zijn dichtgemaakt, netten en plastic zijn aanwezig. Stuk van 2*5mtr vast aan stuk van 7*5mtr, dus goot is nodig.
zondag 11 juni 2017

Vlinderen van betonvloer

Ik wil 39m² beton laten vlinderen. Storten doe ik zelf. Vierkant van 6 op 6. 5
vrijdag 9 juni 2017

Betonvloer in zadelkamer en kapschuur te leggen

Een betonvloer leggen in een achterbouw (zadelkamer) en een bijgebouw (kapschuur). De zadelkamer is ongeveer 80m² met een bestaande betonvloer in slechte staat, de kapschuur wordt nieuw gebouwd en hierin moet de vloer op de blote grond komen. Beide vloeren moeten slipvast zijn, in de zadelkamer zouden we ook op één plaats een lichte helling willen als wasplaats voor de paarden met onderaan een gootje dat naar buiten kan lopen. Graag ook iemand die het voorbereidend werk kan doen, inclusief eventueel chape.
maandag 5 juni 2017

Gepolierde betonvloer leggen

Ik wil graag de vloer van mijn garage betonneren en polieren. Met een totale oppervlakte van 56 m² en een gemiddelde diepte van 8 cm komt dat neer op ongeveer 4,5 m³. Ik wil graag een offerte waarin enerzijds het gieten en het polieren van het beton in opgenomen wordt en anders de werkuren. Dat alles inclusief de BTW (6%) omdat we onze woning renoveren.
maandag 5 juni 2017

Betonvloer storten en polieren

Het is voor een garage box van 85 vierkante meter.
woensdag 31 mei 2017

Betegelen veranda

Oppervlakte van 40 m² te betegelen + 10 cm chappen + lijm + plinten leggen op de benedenverdieping. Tegels heb ik zelf voor gezorgd.
zondag 28 mei 2017

Chappewerken uitvoeren

Wij willen chappe werken laten uitvoeren (geen vloerverwarming of dergelijke) over een totale oppervlakte van 20 vierkante meter (ruim gemeten).
woensdag 24 mei 2017

Chappe leggen

Hal + kleine technische ruimte: oude chape is uitgekapt en dient opnieuw te gebeuren (+/- 5 cm, +/- 15 m²). Geen vloerverwarming. Op derde verdiep is er geen lift aanwezig.
zaterdag 20 mei 2017

Vloerisolatie storten

Ik zoek een vakman voor het storten van vloerisolatie voor onze bovenverdieping en de zolder. Beide zijn 10 op 9 meter minus trappengat. Boven 10cm en zolder 5cm.
woensdag 10 mei 2017

Laminaat leggen in keuken

Ik wil graag laminaat laten leggen in de keuken op een bestaande betegelde vloer +/- 16 m².
dinsdag 9 mei 2017

Beton storten voor tuinhuis

Ik wil graag beton laten storten voor de bouw van een tuinhuis. Afmetingen: 318x520x20. Er moet ook een betonnet geplaatst worden (318x512).
zondag 7 mei 2017

Betegelen badkamerwanden + vloer bovenverdiep

Ik zoek een vakman voor het betegelen van de badkamerwanden -+ 27 m² . Tegels 30x30 cm. En het tegelen van de vloer bovenverdieping 33 m² Tegels 45x45cm Enkel plaatsing, materiaal aangekocht.
vrijdag 5 mei 2017

Egaliseren van de vloer en betegelen

Graag egaliseren van 70 m2 vloer. Zsm ( onze huidige tegels zijn er al uit). Op 21 juni word de vloer gefrased voor een vloerverwarming. Direct daarna zou de vloer geplaatst moeten worden. We realiseren ons dat het een strak tijdschema is en we hopen dat u ons kunt helpen.
zaterdag 29 april 2017

Betonvloer gieten

Betonvloer laten gieten in achtertuin voor hondenkennel. 6 bij 2 meter. 50 Meter van openbare weg
donderdag 20 april 2017

Vloer te betegelen

Garage van 33 m² betegelen vloer - tegels reeds in bezit ( volledig proper) + vloer reeds gechapt klaar om te betegelen

Partners

Partners van Casius