Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Bilzen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Bilzen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Bilzen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Bilzen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Bilzen:

Vloerplaat gieten in bestaande huis

Gewapende druklaag gieten op potdallen van 1ste verdiep. Het betreft een opp. van ong. 75m².

Geplierd betonnen dek voor carport plaatsen

Leggen van een gepolierd dek 11mx4m voor het plaatsen van een carport. Ondergrond is sterk afhellend van 0 tot 0,5m over de 11m Huidige ondergrond zijn klinkers gelegd op een betonchape. Project omvat : Klaarmaken ondergrond, bekisting, gieten beton, poleisten en inzagen.

Betonnen ondergrond leggen voor hondenren

Ik zou een ondergrond willen laten gieten voor de hondenrennen op te plaatsen, Deze ondergrond moet anti slip zijn, dus niet te glad, maar ook niet te ruw aangezien dat ook niet goed is. Het te gieten stuk is ongeveer 56m²

Laminaat leggen in keuken

Ik wil graag laminaat laten leggen in de keuken op een bestaande betegelde vloer +/- 16 m².

Vloer herleggen en wandtegels plaatsen

Het betreft hier een appartementsblok van 40 jaar oud te Bilzen. De vloer meet 300 m². Wat de wandtegels betreft, gaat het om 60m2. Alles zal afgebroken worden en opnieuw gevloerd worden. Dit project kan pas over 9-12 maanden starten vermits de huurders nog opzeg moeten geven en tijd moeten geven om nieuwe woning te zoeken.

Laminaatvloer leggen

Voor een nieuwbouwwoning in Schoonbeek(Diepenbeek) zoek ik iemand die 55m² laminaat kan leggen. Materiaal is aanwezig (laminaat + plinten)