Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Bocholt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Bocholt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Bocholt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Bocholt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Bocholt:

Eiken vloer opschuren en lakken

Ik ben op zoek naar iemand die een eiken vloer van ongeveer 20 m² ligt kan schuren en lakken.

Vloerplaat in de garage bezetten met betonplaten

Momenteel een vloerplaat in de garage voor 40 m² . Op deze vloerplaat moeten betonplaten komen.

Vloeren van beneden en bovenverdieping

Wij zouden graag in september onze nieuwbouwwoning laten vloeren. Gelijkvloers in keramische tegel --> 51 vierkante meter Betonnen trap in keramisch parket --> 14 treden Bovenverdieping in keramisch parket --> 59 vierkante meter De keramische tegel zal waarschijnlijk een worden van 60 x 60 en het keramisch parket van 23 x 120. Tegels moeten nog gekozen worden.

Tegels op terras leggen

Ik wil graag een vloer leggen op mijn terras. Nu ligt er een betonnen dek van 20 cm dikte. Het terras is 8 meter op 3. Vloertegels nog aangekocht worden.

Tegelen in nieuwbouw

De vloerder die zou vloeren in een nieuwbouw van 4 appartementen is door een ongeluk niet beschikbaar, dus nu ben ik op korte termijn op zoek naar iemand die (een deel van) de werken kan overnemen. Werken kunnen beginnen in de 3e of 4e week van maart. De tegels zijn 60x60 en 60x20. Ik zoek iemand die met hoge kwaliteit kan afwerken, ervaring met grote formaten is dus vereist. Om tijd te besparen kan ik zelf inwassen. Totale oppervlakte is 450 m2, maar dat hoeft niet allemaal door dezelfde persoon gelegd te worden. Omdat ik zo krap in de tijd zit, ben ik ook al blij met iemand die wat tijd tussen twee andere projecten heeft en (in overleg) een paar kamers kan komen doen.

ik ben vanplan een nieuwe vloer te ...

ik ben vanplan een nieuwe vloer te leggen thuis er moet niet veel meer gechapt worden de ouwe is nog redelijk goed de ouwe vloer word zelf volledig uitgebroken en de plinten worden zelf ook gelegd achteraf tis alleen de tegels zetten over een oppervlakte van ongeveer 100vierkante meter daar is de keuken bij de living en de trappenhal dees zijn dezelfde tegels en dan de veranda en de badkamer wou ik een lichtere kleur van tegels hebben