Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Genk of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor gelijkaardige projecten:
oprit in steentapijt aanleggen, betonvloer gieten voor tuinhuis en garagevloer vernieuwen, betonplaat gieten, heraanleg oprit in gepolierd beton + paden in gepolierd beton of tegels, vloerplaat gieten op 1ste en 2de verdieping in bestaande huis, betonvloer egaliseren, parketvloer en tegels plaatsen, plaatsen van oprit in uitgewassen beton, laminaat leggen en schilderen, tegelvloerwerken in grootkeuken, vloer leggen, beton gieten voor gelijkvloers, bevloering plaatsen in rijwoning, gepolierde betonvloer voor oprit en terras aanleggen, nieuwe vloer op oud parket leggen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Genk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Genk:

Vloertegels plaatsen

Ik wil graag mijn vloertegels laten plaatsen, de tegels heb ik reeds aangekocht en deze zijn 45 x 45 cm en 1 cm dik. De badkamer is 3,5 x 6 m, de keuken is 6 x 6 m, living in een L vorm van 4 x 5 m en aansluitende 3 x 3m. Hiernaast moet ook nog de hal van 2 x 3 m en een andere badkamer van 4 x 4 m worden gedaan.

Vlinderen van betonvloer tuinhuis

Dit is voor een vloer van een tuinhuis: We zouden graag een betonvloer laten vlinderen +/- 36 m². Bekisting en beton doen we zelf

Betegelen veranda

Oppervlakte van 40 m² te betegelen + 10 cm chappen + lijm + plinten leggen op de benedenverdieping. Tegels heb ik zelf voor gezorgd.

Vloer te betegelen

Garage van 33 m² betegelen vloer - tegels reeds in bezit ( volledig proper) + vloer reeds gechapt klaar om te betegelen

Laminaat in handelspand leggen

Oude laminaat eruit en nieuwe plaatsen Dit pand is 40 m².

Klikparket leggen

50 vierkante meter klikparket leggen.

Laminaat leggen

Ik wil een laminaat vloer leggen in 4 verschillende kamers samen voor ong. 65m²..... Plinten aan ongeveer 52 lopende meter

Parket leggen

In huis van bouwjaar 1975 zou ik de huidige tegels in living en keuken willen vervangen door parket. Opp max 45 m². Planning van de werken : voorjaar 2017

Laminaat leggen

De living is 8m op 4m; ondervloer + laminaat leggen. De hal is 4m op 3m; ondervloer + laminaat leggen. Materiaal is reeds aanwezig.

Houten vloer in tuinhuis herstellen

Houten vloer in tuinhuis herstellen

Leggen van ondervloer en laminaat

Er zou op twee slaapkamers en een kleine gang egaline, ondervloer en laminaat gelegd moeten worden, ongeveer 30m². Materiaal in ons bezit. Kamers zijn recht op recht, zit wel één schouw in, waar rond gewerkt moet worden. In beide kamers zijn in één muur inbouwkasten, hier moet er uiteraard rekening gehouden worden met de hoogte van de egalisatie van de vloer, zodat de deuren nog open kunnen.

Graag een betonnen vloer in de garage + ...

Graag een betonnen vloer in de garage + gepolijst afm. 7X4 en 7cm diep

Vloer egaliseren

Laminaatplaatsing: Na het verwijderen van linoleum merken we dat onze vloer niet egaal genoeg is om laminaat te plaatsen.

Wij denken reeds jaren onze "gelijmde" ...

Wij denken reeds jaren onze "gelijmde" onderlegparketvloer (franseiken dambordpatroon) in de living en hal(opp. circa 80 m²) te willen vervangen door een "andere" (steentapijt of parket of laminaat) vloer al naargelang de technische mogelijkheden, rekening houdend met aansluitende niveau's van granietvloer (keuken). Wij zijn ons bewust betreft de nadelige factor "gelijmde" onderlegparketvloer.

wij zoeken een leverancier/ plaatser ...

wij zoeken een leverancier/ plaatser voor chape in Genk-Zuid

aanbrengen van chappe en vloeren van ...

aanbrengen van chappe en vloeren van onderverdieping