Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Genk:

Chappe leggen

Chape met vezels leggen met een dikte van 8cm in een kamer van 45m² voor vloerverwarming.

Laminaatvloer plaatsen

Graag wil ik een laminaatvloer laten plaatsen in de keuken, living en hal. De oppervlakte van al deze ruimtes bedraagt ongeveer 55 m².

Chape leggen op zolder

5 cm chape op de betonvloer van onze zolder leggen om de laminaat te plaatsen. Eventueel een lichte chape, ongeveer 90m².

Uitbreken van vloer en gewapend beton aanleggen

Uitbreken van een vloer van ongeveer 50 m² dit is gelijkvloers. Vloer ligt op zand en terug storten van een gewapende betonlaag leggen.

Parket of laminaat aanlegggen

Parket of laminaat,leggen in woning. oppervalkte op te meten bij bezoek

Bestaande parketvloer opschuren en behandelen

Opfrissen van bestaande parketvloer in de living (60m², opschuren en behandelen)

Vloertegels plaatsen

Ik wil graag mijn vloertegels laten plaatsen, de tegels heb ik reeds aangekocht en deze zijn 45 x 45 cm en 1 cm dik. De badkamer is 3,5 x 6 m, de keuken is 6 x 6 m, living in een L vorm van 4 x 5 m en aansluitende 3 x 3m. Hiernaast moet ook nog de hal van 2 x 3 m en een andere badkamer van 4 x 4 m worden gedaan.

Vlinderen van betonvloer tuinhuis

Dit is voor een vloer van een tuinhuis: We zouden graag een betonvloer laten vlinderen +/- 36 m². Bekisting en beton doen we zelf

Betegelen veranda

Oppervlakte van 40 m² te betegelen + 10 cm chappen + lijm + plinten leggen op de benedenverdieping. Tegels heb ik zelf voor gezorgd.

Vloer te betegelen

Garage van 33 m² betegelen vloer - tegels reeds in bezit ( volledig proper) + vloer reeds gechapt klaar om te betegelen