Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor laminaat leggen:

Laminaat leggen

Ik wil een laminaat vloer leggen in 4 verschillende kamers samen voor ong. 65m²..... Plinten aan ongeveer 52 lopende meter
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Genk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen uit heel België:

Parket leggen in renovatieproject

In een bestaand café willen wij uitbreiden naar de kelderruimte (gewelfde ruimte, te renoveren). Daar hoort een mooie parketvloer (geen laminaat) bij. Afmetingen (ruw gemeten) 12,50 x 7 meter.

Leggen van laminaat

Het leggen van laminaat in de woonkamer en gang , samen 25 m² Het leggen van laminaat bestendig tegen vocht voor in de keuken en in de badkamer, samen 24 m². Materiaal + plaatsing.

Egaliseren tegelvloer

Egaliseren van een bestaande tegelvloer om er kurk/laminaat/vinyl vloer te leggen. +/- 50 m².

Laminaat leggen en betegelen van terras

Ik ben op zoek naar een klusjesman die mijn laminaat binnenshuis en tegels (binnen en buiten) kan leggen. Oppervlakte is ongeveer 155 m² laminaat leggen. En ook nog een terras betegelen. Het laminaat zal ter beschikking zijn. Tegels zullen ook ter beschikking zijn.

Vloeren egaliseren plus parket/laminaat leggen

De vloer is ongelijk dus eerst moet dit egaal gemaakt worden en dan afwerken met parket of laminaat. De oppervlakte is ongeveer 50 m². Dit is een appartement op het tweede verdieping.

Laminaat leggen in keuken, hal en kamer

Ik wil laminaat leggen in de keuken, kamer en hal. Het gaat om zo een 50 m². Het laminaat al aangekocht, enkel een vakman nodig die dit kan plaatsen.

Renovatie uitvoeren

Centrale verwarming leggen met de keuken vergroten, de kelder waterdicht maken en een nieuwe vloer leggen. Graag een HR ketel. Vloeren enkel benedenverdieping. Tegels plaatsen of laminaat leggen.

Betonnen vloer leggen

Ik zou 2 houten vloeren op 2 verdiepingen willen vervangen door beton. De bedoeling zou zijn hier bovenop zelf afwerking te doen met laminaat en/of tegels. De oppervlakte is 32 vierkante meter per verdieping, dus 64 m² in totaal.

Partners

Partners van Casius