Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor laminaat leggen:

Laminaat leggen

Ik wil een laminaat vloer leggen in 4 verschillende kamers samen voor ong. 65m²..... Plinten aan ongeveer 52 lopende meter
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Genk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen uit heel België:

Deuren verkorten

Deuren verkorten: Bij ons binnen huis zouden er twee houten deuren moeten verkort worden na het leggen van laminaat ,eveneens klinken aan gebracht worden.

Laminaat leggen en muren schilderen

Een slaapkamer: twee lagen verven , in dezelfde kamer laminaat leggen, al de materialen zijn ter plaatsen. Plus de gang die naar alle kamers gaat afwassen en twee lagen verven alsook hier laminaat leggen.

Vloeren leggen in nieuwbouwwoning

Wij zijn op zoek naar een vloerder voor een nieuwbouwwoning. Totale te vloeren oppervlakte: 250m ², waarvan +/- 80 m² parket, +/-100m² laminaat en +/-70 m² cementtegels. Chape wordt gegoten half oktober.

Diverse klussen uit te voeren

- vervangen van 1 klein raam in kunstof - laminaat leggen circa 30m2 - douchekraan vervangen - verduistering van 2 ramen - trap herstellen - leidingen reinigen - deursloten vervangen - kast in elkaar zetten - overige

Diverse klussen

Een douchecabine plaatsen en bad vervangen en nieuwe kraan voor bad. Het werkblad van de keuken vervangen en een nieuwe gootsteen, nieuwe kraan plaatsen en een inductiekookplaat. De inbouwoven vervangen. Laminaat leggen in de woonkamer en hall ca 5 m² en waarschijnlijk een stukje van de deuren doen. Buxussen snoeien.

Plancher of laminaat leggen

Over een oude vloer willen we een plancher of laminaat leggen in een ruimte van ongeveer 15 m².

Laminaat laten leggen

Ik had graag een bestek ontvangen voor het leggen van laminaat (ongeveer 75 m² in totaal). Waterschade op huidig laminaat opgelopen en de verzekering vraagt nu bestek om te kijken wat er zal kunnen toegelaten worden.

Keramische tegels leggen op bestaande tegelvloer

Wij willen graag de vloer in de veranda en keuken laten betegelen met keramische tegel over een bestaande tegel die erg vlak is gelegd. (+- 30m²) Er is 2 cm speling voor het leggen van de tegel. Aansluiting op hal (tegel) en living (laminaat). Tegels nog niet aangekocht.

Partners

Partners van Casius