Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor laminaat leggen:

Laminaat leggen

Ik wil een laminaat vloer leggen in 4 verschillende kamers samen voor ong. 65m²..... Plinten aan ongeveer 52 lopende meter
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Genk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen uit heel België:

Diverse werken uit te voeren

Wij willen een aantal verfraaiingen uitvoeren, maar hebben hier zelf niet de aanleg voor. We zouden graag het volgende verwezenlijkt zien: oud plafond weghalen; gyproc plafond plaatsen; laminaat leggen; keuken weghalen; radiators weghalen en elders herplaatsen; eventueel watertoevoer keuken verplaatsen alsook dampkap; indien nodig waterleiding vervangen.

Laminaat leggen en schilderen

Er zou laminaat moeten gelegd worden voor 80m² en worden geschilderd. Liefst dezelfde mensen voor de 2 werken. Living , hall en 2 slaapkamers =80 m². Werken in appartement

Laminaat leggen

Laminaat leggen op een ruimte van 62 m². 1 ruimte met 2 muren ertussen in een woning. Momenteel liggen er tegels.

Zolder renoveren

Hout/Laminaat Zolder van 8 meter op 5,7 meter. Betonnen vloer. Leidingen lopen erin. Chappe leggen van 4 cm. Daar moet opkomen: ondermatje (groen) voor laminaat op te plaatsen. In die vloer: elektriciteitsbekabeling voor zes stekkers en de trapleuning moet vervangen worden. Twee schuine daken afwerken met gyproc (62 m²).

Zoldervloer waterplas leggen

Ik zoek iemand om mijn zoldervloer aan te pakken, een oppervlakte van ongeveer 6 op 8 ,meter. Er ligt reeds osb op (vorige eigenaar) maar deze is totáál niet recht en verschilt enkele cm in hoogte links tov rechts. De werken houden dus in: (1) bovenop de osb een nieuw, waterpas, houten frame aanbrengen en (2) na de bedrading voor de elektriciteit een laminaat of kurkvloer leggen.

Vewijderen van toilet en plaatsen laminaat

Er is een toilet in de slaapkamer die ik wil laten verwijderen zodat de slaapkamer nog meer ruimte heeft. Zie foto's in bijlage. Vloer met laminaat leggen.

vaste trap plaatsen en laminaat leggen

Zolderopening vergroten + vaste trap plaatsen. Graag een houten trap. Met een zijde aan de muur en andere zijde een leuning. Isoleren zolder. Leggen van laminaat zolder. Oppervlakte van de zolder 80 m².

Nieuwe laminaat vloer in woning leggen

Ik wil graag een nieuwe vloer in de woning, een soort laminaat of ander advies betreffende laminaat, betegeling...

Partners

Partners van Casius