Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Ham te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Ham.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Ham of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Ham die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Ham:

Egaliseren van benedenverdieping

Egaliseren van benedenverdieping gaat om ongeveer 70m². Blijkt niet helemaal gelijk te liggen.

Asfalt herstellen van oprit

Ik zou onze oprit en de oppervlakte achter ons huis willen laten herasvalteren of eventueel herstellen indien mogelijk. Ik ken de oppervlakte niet.

Beton gieten voor gelijkvloers

Voor achterbouw allen gelijkvloer een rechthoek van 9,5m X 8,5m. Beton gieten voor de opbouw hiervan.

Betegelen van de badkamer en vloeren

Er zou 65 m² gevloerd moeten worden en de badkamer zou betegeld moeten worden, dit is 40m².

Leggen van laminaat (Makro)

Graag offerte voor leggen van laminaat in ruimte van 3,5 x 3,1 . Eveneens aanleggen van plinten en ondervloer. 12 lopende meter plinten