Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Hasselt of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor gelijkaardige projecten:
polyurethaanvloer leggen in kamers, oprit in steentapijt aanleggen, vloeren van beneden en bovenverdieping, heraanleg oprit in gepolierd beton + paden in gepolierd beton of tegels, vloerplaat gieten op 1ste en 2de verdieping in bestaande huis, betonvloer egaliseren, parketvloer en tegels plaatsen, plaatsen van oprit in uitgewassen beton, laminaat leggen en schilderen, tegelvloerwerken in grootkeuken, vloer leggen, beton gieten voor gelijkvloers, bevloering plaatsen in rijwoning, gepolierde betonvloer voor oprit en terras aanleggen, nieuwe vloer op oud parket leggen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Hasselt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Hasselt:

Egaliseren vloer

Ik wil graag nieuwe vloeren (parket) in de woonkamer, hiervoor dient een stuk van de vloer nog geëgaliseerd te worden (ongeveer 15 m²). De vloer is nog niet gekocht.

Vloer leggen in woonkamer en kapsalon

Ik wil een vloer laten leggen van 60 m² in het woonhuis en 40 m² in kapsalon.

Vloer egaliseren en leggen van pvc-kleeflaminaat

Ik wil in woonkamer een pvc-kleeflaminaat laten leggen. Eerst moet er wel een dunne laag 'egaline' aangebracht worden, waarop de vloer moet gekleefd worden. Laminaat en egaline heb ik. Vloer egaliseren ca. 50m²

Chappe leggen

Hal + kleine technische ruimte: oude chape is uitgekapt en dient opnieuw te gebeuren (+/- 5 cm, +/- 15 m²). Geen vloerverwarming. Op derde verdiep is er geen lift aanwezig.

Beton storten voor tuinhuis

Ik wil graag beton laten storten voor de bouw van een tuinhuis. Afmetingen: 318x520x20. Er moet ook een betonnet geplaatst worden (318x512).

Leggen parket

Ik zou graag nieuwe parket (heb ik al in mijn bezit) willen laten plaatsen. Oppervlakte is ongeveer 50 m². Daarnaast dienen in de andere kamers de parket te worden opgeschuurd, eveneens voor een oppervlakte van ong 50 m². Tenslotte dient een houten trap van 40 treden te worden opgeschuurd.

Parket laten schuren, kleuren en inoliën

In mijn living en leefruimte heb ik een kleine strook merbau parket. (4m x 4m)liggen die overgang vormt. Ik zou deze graag laten opschuren en donker maken (zwart, grijs) en opnieuw laten in-oliën. Ik weet dat dit maar een klein werkje is..

Vervanging houten vloeren

Rijhuis centrum hasselt van ~1900; vloer van 1ste en dakverdiep is houten dwarsbalken met planken op; tgv. Regen tijdens dakrenovatie is alles nat geworden en aan het schimmelen gegaan. Planken staan nu ook krom. 2 weken na regen nog steeds alles nat. Gevelbreedte ~5m, diepte ~9m, dus 2 vloeroppervlakten van ~45m² 1. Graag inschatting maken over bruikbaarheid bestaande balken 2. Offerte voor vervanging vloer, eventueel incl. Balken, opnieuw hout en akoestische demping

Herleggen van opgebroken vloer

Bij het opzoeken van een lek onder de keukenvloer werden enkele tegels opgebroken en een paar plinten weggenomen. - Onder de tegels ligt vloerverwarming en zou er eerst met schuim tussen de afvoerleidingen het plaatsen van een egalisatielaag mogelijk moeten zijn. De terug te plaatsen tegels zijn aanwezig totaal ongeveer 1 meter.

Leggen van vloeren in kamers

Mijn dak en de daaronder liggende kamers op de 2de verdieping worden gerenoveerd. Voor de vloeren zou ik opteren voor linoleum, vinyl of kurk, van de rol of met kliksysteem. Het gaat om 3 kamers en een overloop. De totale opp. Beslaat 44 m2.

Lino vloer van het merk Forbo leggen

Voor een klant van mij zou ik 12O m2 lino van het merk Forbo willen laten leggen in zijn kantoorgebouw. Hiervoor zoek ik een plaatser die het materiaal kan aanleveren en het werk kan uitvoeren ergens in de eerste week van juni.

Renovatie van 3 balkons

Er moeten 3 nieuwe vloeren gelegd worden op 3 balkons. De oude vloeren zijn reeds uitgebroken. Ik wil geen tegels meer, maar vloeren uit één stuk vb. Sika. De balkons moeten waterdicht zijn en afgewerkt worden. Er moeten ook waterafvoerbuisjes voorzien worden.

Trap bekleden

Het verwijderen van tapis plein en het herbekleden van een trap en twee tussenverdiepingen

Parket leggen 35m2

parket leggen op opp van ong 35m2

Houten vloer

wil een nieuw houten vloer zetten in de zolder

Egaliseren vloer

Ik zoek nog iemand voor het egaliseren van een vloer; ong. 65 m2

Antieke tegels leggen

We willen in onze gang en keuken graag antieke tegels laten leggen. De tegels hebben we al gekocht en zijn reeds gedeeltelijk schoongemaakt. Het andere deel kan misschien rechtstreeks in de chappe gelegd worden.

Linoleum vloer

Ik zou graag linoleumvloer laten leggen (op rol) in de 2 slaapkamers en 1 dressing. totale oppervlakte +/- 30m² van de 3 kamers samen.

Renovatie appartement (Laura)

Ik zou graag laminaat of parket leggen in mijn aangekocht appartement. De totale oppervlakte van 3-4 ruimtes zullen ongeveer een 60-70m² beslaan. Ik zou graag zo snel mogelijk een bestek willen laten opmaken

Opknappen tegelvloer

Het gaat om een nieuwbouwproject waarbij de vloer zelf is gelegd. In living, eetkamer, wc en hal moeten de voegen verwijderd worden en enkele tegels uitgebroken en opnieuw gelegd. Nadien moet alles opnieuw ingevoegd worden.Ook moeten de uitzetvoegen nog gedaan worden. Er ligt vloerverwarming. Het gaat om tegels van 60/60. de totale oppervlakte bedraagd ongeveer 50m2.

Tegels leggen op terras

Ik zoek een vakman die tegels kan leggen op een terras van 8,50 op 4 meter breed, de roofing ligt er al. Er zou chape over moeten, chapenetten, een goot met afvoerbuizen, een waterdichte doek op de chape, en tegels. De werken gebeuren best voor de winterperiode.

Herstellen laminaat die losgekomen is

Herstellen laminaat die losgekomen is

Laminaat leggen op 44.9 m2. Het merk is ...

Laminaat leggen op 44.9 m2. Het merk is Quickstep vogue. Aantal te plaatsen plinten 63m Alle benodigdheden reeds aanwezig.

Vloeren van een gang (ca 12m²) en ...

Vloeren van een gang (ca 12m²) en badkamer (muren en vloer) De gang heeft een betonnen ondergrond, en de badkamer een houten ondergrond die nog moet voorzien worden van een vochtwerende mat.

Vloer voor opp. 38m²

Vloer voor opp. 38m²