Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in Hasselt heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs in Hasselt u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Hasselt of directe omgeving.

110 klanten uit Hasselt bevelen een bij Casius in Hasselt aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Hasselt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: gietvloer benedenverdieping, behandelen grote oppervlakte parketvloer, terazzovloer aanleggen, vloeren en chappen van een woning, pur + chappen in nieuwbouwwoning, chappen van nieuwbouw, verstevigen planken vloer met het oog op een badkamer tec plaatsen, aanleggen terras, chape plaatsen, chape in tuin leggen en betegelen van terras, vloer te leggen, vloeren van living en keuken, nieuwe vloer leggen en egaliseren, beton gieten, leggen laminaat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Hasselt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Hasselt:

Leggen parket

Ik zou graag nieuwe parket (heb ik al in mijn bezit) willen laten plaatsen. Oppervlakte is ongeveer 50 m². Daarnaast dienen in de andere kamers de parket te worden opgeschuurd, eveneens voor een oppervlakte van ong 50 m². Tenslotte dient een houten trap van 40 treden te worden opgeschuurd.

Parket laten schuren, kleuren en inoliën

In mijn living en leefruimte heb ik een kleine strook merbau parket. (4m x 4m)liggen die overgang vormt. Ik zou deze graag laten opschuren en donker maken (zwart, grijs) en opnieuw laten in-oliën. Ik weet dat dit maar een klein werkje is..

Vervanging houten vloeren

Rijhuis centrum hasselt van ~1900; vloer van 1ste en dakverdiep is houten dwarsbalken met planken op; tgv. Regen tijdens dakrenovatie is alles nat geworden en aan het schimmelen gegaan. Planken staan nu ook krom. 2 weken na regen nog steeds alles nat. Gevelbreedte ~5m, diepte ~9m, dus 2 vloeroppervlakten van ~45m² 1. Graag inschatting maken over bruikbaarheid bestaande balken 2. Offerte voor vervanging vloer, eventueel incl. Balken, opnieuw hout en akoestische demping

Herleggen van opgebroken vloer

Bij het opzoeken van een lek onder de keukenvloer werden enkele tegels opgebroken en een paar plinten weggenomen. - Onder de tegels ligt vloerverwarming en zou er eerst met schuim tussen de afvoerleidingen het plaatsen van een egalisatielaag mogelijk moeten zijn. De terug te plaatsen tegels zijn aanwezig totaal ongeveer 1 meter.

Leggen van vloeren in kamers

Mijn dak en de daaronder liggende kamers op de 2de verdieping worden gerenoveerd. Voor de vloeren zou ik opteren voor linoleum, vinyl of kurk, van de rol of met kliksysteem. Het gaat om 3 kamers en een overloop. De totale opp. Beslaat 44 m2.

Lino vloer van het merk Forbo leggen

Voor een klant van mij zou ik 12O m2 lino van het merk Forbo willen laten leggen in zijn kantoorgebouw. Hiervoor zoek ik een plaatser die het materiaal kan aanleveren en het werk kan uitvoeren ergens in de eerste week van juni.

Renovatie van 3 balkons

Er moeten 3 nieuwe vloeren gelegd worden op 3 balkons. De oude vloeren zijn reeds uitgebroken. Ik wil geen tegels meer, maar vloeren uit één stuk vb. Sika. De balkons moeten waterdicht zijn en afgewerkt worden. Er moeten ook waterafvoerbuisjes voorzien worden.

Trap bekleden

Het verwijderen van tapis plein en het herbekleden van een trap en twee tussenverdiepingen

Parket leggen 35m2

parket leggen op opp van ong 35m2

Houten vloer

wil een nieuw houten vloer zetten in de zolder

Egaliseren vloer

Ik zoek nog iemand voor het egaliseren van een vloer; ong. 65 m2

Antieke tegels leggen

We willen in onze gang en keuken graag antieke tegels laten leggen. De tegels hebben we al gekocht en zijn reeds gedeeltelijk schoongemaakt. Het andere deel kan misschien rechtstreeks in de chappe gelegd worden.

Linoleum vloer

Ik zou graag linoleumvloer laten leggen (op rol) in de 2 slaapkamers en 1 dressing. totale oppervlakte +/- 30m² van de 3 kamers samen.

Renovatie appartement (Laura)

Ik zou graag laminaat of parket leggen in mijn aangekocht appartement. De totale oppervlakte van 3-4 ruimtes zullen ongeveer een 60-70m² beslaan. Ik zou graag zo snel mogelijk een bestek willen laten opmaken

Opknappen tegelvloer

Het gaat om een nieuwbouwproject waarbij de vloer zelf is gelegd. In living, eetkamer, wc en hal moeten de voegen verwijderd worden en enkele tegels uitgebroken en opnieuw gelegd. Nadien moet alles opnieuw ingevoegd worden.Ook moeten de uitzetvoegen nog gedaan worden. Er ligt vloerverwarming. Het gaat om tegels van 60/60. de totale oppervlakte bedraagd ongeveer 50m2.

Tegels leggen op terras

Ik zoek een vakman die tegels kan leggen op een terras van 8,50 op 4 meter breed, de roofing ligt er al. Er zou chape over moeten, chapenetten, een goot met afvoerbuizen, een waterdichte doek op de chape, en tegels. De werken gebeuren best voor de winterperiode.

Herstellen laminaat die losgekomen is

Herstellen laminaat die losgekomen is

Laminaat leggen op 44.9 m2. Het merk is ...

Laminaat leggen op 44.9 m2. Het merk is Quickstep vogue. Aantal te plaatsen plinten 63m Alle benodigdheden reeds aanwezig.

Vloeren van een gang (ca 12m²) en ...

Vloeren van een gang (ca 12m²) en badkamer (muren en vloer) De gang heeft een betonnen ondergrond, en de badkamer een houten ondergrond die nog moet voorzien worden van een vochtwerende mat.

Vloer voor opp. 38m²

Vloer voor opp. 38m²

Herplaatsen van losgekomen terrastegels ...

Herplaatsen van losgekomen terrastegels Marlux in mortel. Uitslijpen en opvoegen van losgekomen voegen.

plaatsen van legklaar parket

plaatsen van legklaar parket

oppervlakte ca 120 m²

oppervlakte ca 120 m²

Inkom, wc, vestiare, keuken, eethoek, ...

Inkom, wc, vestiare, keuken, eethoek, bureau: keramische tegel 30x60 +-55m2 berging: keramiek mat 30x30 +- 15,5m2 Badkamer:anti sliptegel 20X20 +- 12 m2