Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Hasselt:

Kleine oppverlakte parktervloer heraanleggen

Parket ongeveer één vierkante meter heraanleggen. Het gaat hier over houten blokjes van 2 op 10 centimeter.

Laminaat leggen in living

Laminaat leggen in het living. Enkel plaatsing. Laminaat aangekocht. Oppervlakte : 30 m².

Laminaat leggen

Ongeveer 200m² laminaat te plaatsen in 5 slaapkamers en tussen hal

Vloer egaliseren

Vloer nu met linoleum +/- 50 m2 bezet; linoleum moet ervan af, vloer moet geëgaliseerd worden zodat deze klaar is zodat er ofwel laminaat /parket kan geplaatst worden of betegeling.

Tegels en laminaat leggen

Vloer leggen op 3 verdiepingen ongeveer 350m². betegelen van 150 à 200 m². In de slaapkamers laminaat te leggen.

Egaliseren vloer

Ik wil graag nieuwe vloeren (parket) in de woonkamer, hiervoor dient een stuk van de vloer nog geëgaliseerd te worden (ongeveer 15 m²). De vloer is nog niet gekocht.

Vloer leggen in woonkamer en kapsalon

Ik wil een vloer laten leggen van 60 m² in het woonhuis en 40 m² in kapsalon.

Vloer egaliseren en leggen van pvc-kleeflaminaat

Ik wil in woonkamer een pvc-kleeflaminaat laten leggen. Eerst moet er wel een dunne laag 'egaline' aangebracht worden, waarop de vloer moet gekleefd worden. Laminaat en egaline heb ik. Vloer egaliseren ca. 50m²

Chappe leggen

Hal + kleine technische ruimte: oude chape is uitgekapt en dient opnieuw te gebeuren (+/- 5 cm, +/- 15 m²). Geen vloerverwarming. Op derde verdiep is er geen lift aanwezig.

Beton storten voor tuinhuis

Ik wil graag beton laten storten voor de bouw van een tuinhuis. Afmetingen: 318x520x20. Er moet ook een betonnet geplaatst worden (318x512).