Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor laminaat of pvc vloer leggen:

Laminaat of PVC vloer leggen

Laminaat of PVC vloer aanleggen bovenop de bestaande tegelvloer van ong. 70-80m².
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Hasselt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat of pvc vloer leggen uit heel België:

Bekleden betonnen trap

Het bekleden van een betontrap voor een projectontwikkelaar. Dit mag met pvc, epoxy, hout, laminaat of steentapijt. Het gaat om +/- 30 treden. Het is een trap over 2 verdiepen telkens met een halve draai.

Inkorten PVC buitendeur

We willen laminaat op onze bestaande vloer leggen waardoor er een verhoging van 8-9mm zal zijn. De binnendeuren kunnen we zelf aanpassen, maar onze 2 PVC buitendeuren niet. Kunnen deze ingekort worden of is er een andere manier om deze hoger te bevestigen, bijvoorbeeld door de scharnieren te verplaatsen of het kozijn aan te passen?

Grondige renovatie uitvoeren

Ik wil graag een offerte vragen voor een grondige renovatie. - nieuwe ramen: PVC - nieuwe uitbouw (fundering, betonplaat, vloer, muren , schuifraam, plat dak,....) - nieuwe elektrische installatie - nieuwe sanitaire voorziening - nieuwe centrale verwarming - nieuwe tegelvloeren gelijkvloers - nieuwe laminaat vloeren 1 etage Onderhandeling tot kopen.

Keuken eruit halen en enkele werkjes uitvoeren

Radiator verplaatsen, elektriciteit bij leggen, pvc laminaat op de vloer leggen + oude keuken verwijderen.

Dringend PVC vloer en laminaat leggen

Wij zoeken een maatschappij die nog voor midden maart pvc vloer en laminaat kan leggen voor de woonkamer, slaapkamers , berging en de gang.

Dak renoveren

Dakvernieuwing - rode kleipannen (standaard - koramic?) 80 m² - 2 pvc dakramen (78cm x 140cm) - zonnepanelen (3000 kWh) - isolatie 6 cm bovenop de bestaande spanten (langs buiten) - isolatie van 6 cm rotswol tussen de bestaande spanten is er al, kan misschien blijven?. - afwerking, bedekking van de spanten (langs binnen) met een laminaat (essenhoutmotief). - aanpassing van de trekbalken die nu de doorgang verspert middenin de zolder. Als ik die trekbalk zou doorzagen, dan riskeer ik dat het dak 'openvalt'... Misschien kunnen deze vervangen worden door een trekstang die in de betonvloer wordt verankerd?

Eén aluminium voordeur en vijf PVC binnendeuren inkorten

Wegens het leggen van laminaat verhoogt de vloer en hierdoor dienen de deuren ingekort te worden.

Vloer egaliseren en leggen van pvc-kleeflaminaat

Ik wil in woonkamer een pvc-kleeflaminaat laten leggen. Eerst moet er wel een dunne laag 'egaline' aangebracht worden, waarop de vloer moet gekleefd worden. Laminaat en egaline heb ik. Vloer egaliseren ca. 50m²