Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor zoldervloer isoleren:

Zoldervloer isoleren

Zoldervloer isoleren.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Hasselt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor zoldervloer isoleren uit heel België:

Renovatie zolder + voorbereiding badkamer

Zolder van 8m x 5.3m x 3.3m renoveren. Dak isoleren met 18cm isolatie. 6 Veluxramen plaatsen in dak met gegolfde dakpannen. Het betreft 2 Veluxramen type UK04 en 4 Veluxramen type PK06. Muren en dak afwerken met gyproc en schilderklaar maken. Geluidsisolatie en vloerplaten plaatsen op zoldervloer. Graag vloerplaten waar nadien nog laminaat op gelegd kan worden. Water, electriciteit en verwarming aanleggen op zolder want gaat een keuken worden. Inkom zolder afsluiten van trap met wanden en een deur. In slaapkamer de badkamer afsplitsen van de slaapkamer. Wand met deur in plaatsen en schilderklaar maken. Toilet, lavabo en douchecabine aansluiten. Electriciteit aansluiten.

Zolderluik plaatsen in verbouwingsproject

Onze zolder is niet toegankelijk momenteel. Wij willen graag een zolderluik met uitschuifbare trap laten plaatsen om enerzijds de ruimte te gebruiken als berging en anderzijds om ons dak van binnenuit te isoleren. Gat hoeft niet groot te zijn: ongeveer 80 op 80 centimeter of 1 meter op 1 meter. De zoldervloer bestaat uit planchetten.

Zoldervloerisolatie

Zoldervloer van 15 vierkante meter op een appartement isoleren. Alleenstaand op 2de verdiep uit te voeren.

Pannen vervangen en zoldervloer isoleren

Het betreft een zolder van een gebouw met 4 verdiepingenn, die enkel gebruikt wordt voor opslag. Er is geen onderdak. De isolatie is slecht geplaatst. Het heeft binnen geregend en er is schade aan enkele dakpannen. Er zou moeten gecontroleerd worden of de houtstructuur is aangetast door het eventuele vocht en of alle dakpannen of slechts enkele pannen hernieuwd moeten worden. De zoldervloer zou idealiter ook geïsoleerd worden.

Zoldervloer isoleren

Drander staat ook op zolder ik wil daar over kunnen lopen voor brander 1.50m op 4m zolder zelf is ongeveer 29 vierkante meter

Vloerisolatie in pur plaatsen

Voor mijn gelijkvloerse woning wil ik de zoldervloer isoleren. Hier ligt alleen beton. Totaal 88 m² en graag dikte van 12 cm. De woning is in een L-vorm.

Zoldervloer isoleren met pur isolatie

Wij wensen onze zoldervloer te isoleren.

Renoveren van hellend dak zonder veluxen

Ons dak is aan een renovatie toe, er moeten nieuwe pannen gelegd worden , constructie van het hout is niet meer in orde. Het dak lekt. Dit is een hellend dak, zonder veluxen en er zijn ongeveer een 14 tal zonnepanelen op. Zoldervloer isoleren , houten platen opleggen zodat er kan op gewandeld worden.