Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Houthalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Houthalen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Houthalen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Houthalen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Houthalen:

Verwijderen van vast tapijt en opschuren van houten vloer

Ik wil graag het tapijt laten verwijderen van de 3 slaapkamers die ongeveer allemaal een oppervlakte hebben van 20m². Daarnaast zijn er ook nog 4 traphallen van allemaal ongeveer 2m² waarbij hetzelfde moet gebeuren. Nadat het verwijderd is wil ik het graag laten opschuren en behandelen van de planken met een olie of verflaag.

Vloertegels leggen

Er zouden tegels geplaatst moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 70m². Het zijn keramische tegels denk ik. Ze zijn 60x60cm. De oude vloer is er al uit, het is dus enkel tegels leggen.

Betonplaten leggen voor tuinhuis en autostandplaats

Betonplaten met afmetingen van 8 x 6 meter leggen. Bedoeling is een tuinhuis met afmetingen 5. 50 x 3 te plaatsen,en een autostandplaats 8 x 3 meter te plaatsen.

Vloeren en betegelen

Vloeren over bestaande vloer (40m²) en badkamer betegelen (15m²)

Nieuwe vloerbedekking leggen

Nieuwe vloerbedekking leggen. Leggen van laminaat 60 à 70 m². Dit ook inclusief plinten en ondervloer ( isolatie). Graag "staaltjes" van vloerafwerking gekregen voor keuze te maken.

Egaliseren van slaapkamervloeren

Het egaliseren van de bovenverdieping in verschillende stappen. In de 1ste fase zou ik de slaapkamer en de gang willen laten egaliseren om vervolgens de andere slaapkamers en de bureau te egaliseren.

ik wens een PU vloer te plaatsen in mijn ...

ik wens een PU vloer te plaatsen in mijn woning, op chape