Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor vloertegels leggen:

Vloertegels leggen

Er zouden tegels geplaatst moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 70m². Het zijn keramische tegels denk ik. Ze zijn 60x60cm. De oude vloer is er al uit, het is dus enkel tegels leggen.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Houthalen (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloertegels leggen uit heel België:

Vloertegels leggen

Vloer leggen op een opp. van 20m². Tegels te plaatsen op de bestaande vloer.

Tegels plaatsen

Tegels van 0.6m x 0.6m leggen op gelijkvloers van ong. 125m². Tegels van 1.2m x 0.2m leggen op 1ste verdiep van ong. 55m². Wandtegels en vloertegels van 1.2m x 0.6m plaatsen in badkamer van ong. 50m² wanden en 10m² vloer.

Vloertegels plaatsen

Wij willen isolatie laten leggen bovenop de tegels die nu al in onze veranda (16m²) liggen en daar bovenop nieuwe tegels. Bovendien moet er buiten (onder een afdak) een stuk tegels uitgebroken worden en ook vervangen worden door nieuwe tegels. (10m²)

Renovatie binnenhuis

Renovatie van ons huis binnenin: - Oud toilet vervangen door een hangtoilet, nieuwe muurtegels en een kleine lavabo installeren. Kleine ruimte van ongeveer 2 à 3 m² - We zitten momenteel met ene accumulatieverwarming en zouden die willen vervangen. Nog niet beslist welke verwarming we liefst willen. - Nieuw plafond en vloertegels in de woonkamer van ongeveer 60 m². - Parket leggen in 3 slaapkamers op de eerste verdieping. In totaal gaat het over ongeveer 100 m².

Vloertegels leggen

Benedenverdieping bestaande uit hal, woonkamer, bureauruimte en berging vloeren. Ook bestaande gelijmde parketvloer verwijderen. Oppervlakte niet gekend.

Uitbreken van tegelvloer en nieuwe leggen

We denken aan een nieuwe vloer in de keuken , hal, WC, bureau (+-32m²) en parket in de living(+-32m²). De bedoeling zou zijn de huidige vloertegels uit te breken, te egaliseren en de nieuwe te plaatsen?

Vloertegels leggen in woonkamer

Wij willen vloertegels laten leggen in de woonkamer (35 m²).

Vloerverwarming leggen

Marmeren vloertegels afbreken, nieuw vloerverwarming plaatsen met gas.