Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor vloer leggen in kelders:

Vloer leggen in kelders

Vloer (tegels) + plinten leggen in kelder. Totale oppervlakte ca. 155 m² (eventueel in 2 fasen uit te voeren).
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Koersel (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer leggen in kelders uit heel België:

Vloerleggen in keuken

Graag vloer laten leggen in de keuken wordt. Oppervlakte 60 m². Te plaatsen in oktober. Het is een keramische vloer van 50 x 50. Vloer reeds aangekocht

Keramische vloer leggen

Graag zouden we een nieuwe vloer met parketmotief leggen in de living/woonkamer. Keramisch parket eigenlijk. Dus een vloer. De oppervlakte van deze ruimte is 40 vierkante meter. We hebben nog geen vloer aangekocht en hebben nog niet echt een idee welke vloer goed zou passen.

Renovatie achterbouw

We zouden graag onze achterbouw laten renoveren. De werken die moeten uitgevoerd worden zijn: cyproc plaatsen tegen muren en plafond, isoleren van plafond en muren, vloer uitbreken en nieuwe vloer leggen, kleine elektriciteit werken en nieuwe lichtkoepel plaatsen.

Parket/marmoleum/kurk vloeren leggen

In slaapkamers (eiken) parket vloer leggen. In totaal 75m² meter. Is reeds bewoond, dus uitvoering moet goed georganiseerd/gecoordineerd/mogelijk in verschillende stappen gebeuren. Zo snel mogelijk, zeker eerste kamer(s). Op zolder ook parket vloer (ofwel marmoleum/kurk vloeren leggen omwille van lagere prijs). In totaal 80m². Is op houten gewelven met OSB platen. Binnen 3 maanden.

Egaliseren vloer appartement

We willen een houten vloer leggen in ons appartement van 120 m². We hebben alle vloeren en dorpels uitgebroken (buiten de living waar onderparket ligt) en wensen nu een goede ondergond te bekomen als basis voor een nieuwe planken vloer. - egalisatie met egaline - of het uitvlakken van de vloeren met multiplex / osb platen

Vloer betegelen

Tegels leggen oppervlakte 28 m² verdeeld over een hal, toilet, berging en waskot. Tegels zijn nog niet aangekocht.

Betonnen vloer leggen in garage

Ik wil mogelijk een betonnen dek laten gieten voor het plaatsen van een garage in de afmetingen van 6 op 4. Betonnen dek moet gewapend zijn inclusief aanleggen bekisting en plastiek tegen vocht.

Vloeren van nieuwbouwwoning chappen

Ik ben momenteel aan het bouwen in paal. Ik ben op zoek naar iemand om mijn huis te chappen. Overal in het huis gaan we tegels/ stenen vloer leggen. De totale bewoonbare opp van het huis is +- 220 vierkante meter. Misschien wel rekening houden dat we op een 130 vierkante meter vloerverwarming gaan leggen en de rest niet. Dus overal komt vloerverwarming behalve de slaapkamers boven niet en zolder ook niet.

Partners

Partners van Casius