Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor bestaande betonvloer egaliseren:

Bestaande betonvloer egaliseren

Ik wil mijn garage laten egaliseren. Het gaat om een betonvloer van ongeveer 57 m². Mogelijks ook verven met grondverf nadien.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Maaseik (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande betonvloer egaliseren uit heel België:

Betonvloer egaliseren

Graag wil ik een betonnen vloer willen laten egaliseren voor een totale oppervlakte van 40m² in onze fietsenstalling. Op de vloer ligt reeds een laag egalisatiemassa van Knauff, maar deze ligt in golven. De nieuwe laagdikte zal gemiddeld 5mm zijn. Bedoeling is om later deze vloer te schilderen met een vloerverf. Of gietvloer.

Egaliseren van betonvloer

Betonvloer op zolder moet een laag egalisatie krijgen.

Egaliseren van een betonnenvloer

Betreft ongeveer 100 m² betonvloer (doorlopend gelijkvloers). De betonvloer is goed waterpas gelegd, doch met ruwe bovenkant. Nodige egaline dikte 2 cm.. Graag prijs voor egalisatie door aannemer. Vraag: vooraleer te egaliseren, moeten wij de betonvloer nog insmeren met een primer. Egaline waar je later een flexibele lijm op betegeld worden.

Egaliseren van zoldervloer

Momenteel ligt er een oneffen betonvloer op zolder. Omdat we hier laminaat op willen leggen zou deze geëgaliseerd moeten worden. De totale oppervlakte bedraagt 40 vierkante meter en is onderverdeeld in 4 ruimtes.

Betonvloer te egaliseren

Onze betonvloer op de zolder hadden wij graag geëgaliseerd gehad. Het is ongeveer een oppervlakte van 40m2 . Gelieve offerte per mail verzenden.

Egaliseren van betonvloer

Egaliseren van betonvloer. Betreft een oppervlakte van +/- 200 m momenteel grotendeels bekleed met een gladde epoxymortel. De gemiddelde dikte van de egalisatie zal tussen de 10 à 15 mm zijn, met een min van 5 en een max van 25 mm.

Betonvloer egaliseren voor te betegelen

Ik ga in mijn living en gang een nieuwe tegelvloer laten leggen. Ik heb een paar tegels uitgebroken en zie dat de ondergrond stevig genoeg is in beton maar wel niet effen om tegels op te lijmen. Kunnen jullie deze beton effen krijgen zodat ik niet heel mijn vloer moet opbreken?

Betonvloer te egaliseren

Betonvloer te egaliseren :180m2 ( ongeveer 3 à 4 cm). Adresgegevens bij afspraak.