Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Riemst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Riemst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Riemst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Riemst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Riemst:

Uitgraven en aanleggen van een betondek voor tuinhuis

Aanleg van een betondek voor een tuinhuis van 5 m breed en 12 m lang. Grond is lig aflopend en is hoofdzakelijk losse aarde. Grondwerk, bekisten en beton storten is allemaal nodig.

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat in the 4 slaapkamers en gang (~46m2) te plaatsen. We hebben al het laminaat, de ondervloer en de plinten.

Chape leggen boven verdiep

Ik wil chape leggen in mijn oude huis 2e verdiep ong. 60m2. Kunt u mij prijs offerte geven.

Gietvloer voor badkamer

Prijs voor gietvloer (epoxy)ongeveer 9 vierkante meter

Terras

Twee plaatsen dienen gechapt en betegeld te worden. Plaats één, terras achter, is 8,30m op 3,30m. Er dient nog voor een gemiddelde hoogte van 7cm chape voorzien te worden. Plaats twee, klein terras zijkant, is 1,91m op 1,02m. Er dient nog voor een gemiddelde hoogte van 11,5cm chape voorzien te worden. Achteraf dienen de beide plaatsen betegeld te worden (gelijmd). De keramische tegels zijn ongeveer 60x20x1cm groot. De ondergrond van de twee terrassen is een laag stabilisé.