Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor uitgraven en aanleggen van een betondek voor tuinhuis:

Uitgraven en aanleggen van een betondek voor tuinhuis

Aanleg van een betondek voor een tuinhuis van 5 m breed en 12 m lang. Grond is lig aflopend en is hoofdzakelijk losse aarde. Grondwerk, bekisten en beton storten is allemaal nodig.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Riemst (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitgraven en aanleggen van een betondek voor tuinhuis uit heel België:

Terras in tegels aanleggen en uitgraven

Bestaande situatie is gras - eenvoudig te bereiken met machines. Er moet een terras komen ongeveer 10 cm verhoogd aan de voorkant van 320 cm op 600 cm. Daarnaast dient ook een sleuf gegraven te worden voor het trekken van een elektriciteitskabel van 10 meter. Zijkanten van de verhoging moet afgewerkt worden in hetzelfde materiaal als de betegeling. Vloerbedekking zwart of antraciet - kleurvast ofwel in strakke - gladde composiettegel ofwel in tegel.

Terras, tuinpad, oprit en 2 padjes vooraan aanleggen.

Terras van ong. 6m x 4m van nieuwbouwwoning aanleggen. Tuinpad van 3.5m x 1.8m aanleggen. Momenteel gewoon aarde, dus uitgraven, gelijk leggen en ophogen. Oprit van ong. 3m x 14.3m aanleggen. Padje voor huis van 9m x 1.2m aanleggen. Padje van voordeur naar voetpad van 7m x 0.8m.

Plaatsen van klinkers

Aanleggen terras in beton of kleiklinkers 15x 15m (getrommeld) inclusief funderingswerken en afwatering (infiltratie in tuin). Op diepte uitgraven doen we zelf.

Terras aanleggen

Tegels hebben we al in ons bezit. 60x60x2cm. Momenteel zijn we de tuin aan het uitgraven om een goede ondergrond te kunnen voorzien. (Beton, chape) Het is voor een terras van 25,5m² ongeveer.

Betonplaat gieten voor tuinhuis + bestrating

Betonplaat van 3m x 3m gieten om tuinhuis op te plaatsen. Uitgraven, bekisten en bewapenen of dramix en beton. Pad aanleggen van 10m x 1m in klinkers tegen huis. Pad uitgraven, stabilisé leggen en klinkers leggen. Momenteel alles gewoon aarde.

Tegelwerken uitvoeren

Terras van 17.3m² aanleggen. Momenteel gras. Uitgraven ook.

Composiet terras aanleggen

Composiet of Keramisch terras aanleggen rond een rond zwembad. Opp. terras is ong. 107m² - 20m² van zwembad. Zwembad heeft diameter van 5m. Rond zwembad speciale anti-slipboordstenen plaatsen. Terras graag ook hoge anti-slipheid. Kizelstenen uitgraven, maar hierbij helpen eigenaars mee.

Terras aanleggen

Het plaatsen van een terras (exclusief tegels) van 13m x 4m aan de achterzijde van een woning. Plaatsen nieuwe stabilisé en afvoer (aansluiting mogelijk aan beide zijkanten van het terras). Plaatsen nieuw terras 13m x 4m (waarschijnlijk tegels 80x80). Afbraak huidig terras en stabilisé (9m x 3m) en uitgraven nieuw terras. Woning is een open bebouwing,toegang langs poortje (80cm) aan zijkant huis. Eventueel een grotere doorgang mogelijk,maar dan moet er een stuk haag verwijderd worden.