Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Zolder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Zolder.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Zolder of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Zolder die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Zolder:

Kurkvloer leggen

We hebben een partij lijmkurk gekocht voor 2 slaapkamers en zijn op zoek naar een plaatser. 50 m² te leggen.

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat leggen in het volledige huis. Alles is gelijkvloers. Totaal m² : 150 m² (living, keuken, 3 slaapkamers, berging en inkom en gang en toilet. Laminaat en ondervloer zijn reeds aangekocht. Afbraak is reeds gebeurd.

Osb platen leggen op zoldervloer

Wij zouden graag onze zolder bevloeren met OSB platen. De vloeroppervlakte bedraagt +- 55 m².

Gepolierde betonvloer leggen

Ik ben bezig met de renovatie van een huis uit 1976. Graag zou ik een gepolierde betonvloer in een deel van het huis willen laten leggen. Het gaat hier om 80 m². De vloeropstelling is als volgt: bestaande fundering(beton), +- 8 cm pur isolatie, hierop komen de leidingen voor de vloerverwarming en daarop zouden we graag een strakke betonvloer willen.

Laminaat vernieuwen

De vloer vernieuwen. We hebben waterschade geleden in een verhuurwoning. Laminaat is hierdoor opgesput. Dat wil zeggen, het verwijderen en meenemen van de oude laminaatvloer en het plaatsen van nieuwe vloer + alles van ondergrond voorbereidingen die hiervoor nodig zijn. Het gaat om de laminaat die ligt in de berging en veranda. Deze ligt waarschijnlijk op een oude tegel die ligt in zand (woning van 1948) Dus de laminaat moet best een beetje bestand zijn om op zulke ondergrond te liggen. Er is ook een grondplan bij, het gaat enkel om de vloer in de berging en veranda. +/-18m² dus. Materiaal nog niet aangekocht. Contact mogelijk vanaf 18 september.

Een nieuwe vloer leggen over een bestaande vloer

Plaatsen van een nieuwe vloer over een bestaande vloer die in de zand ligt. De ruimtes zijn een living, een keuken, een inkomhal en een wc. Het verwijderen van een bestaande vloer en het opnieuw vloeren van deze ruimte. Dit betreft een badkamer. Oppervlakte : 120 m².

Parketvloer herstellen en afschuren

Parketvloer in appartement zit vol met vlekken en verkleuring na einde huurcontract. Parket herstellen.

Beton gieten

Wij hebben een hondenwei van 50m2. Dit is braakliggend terrein. Hiervan zouden wij 20 m² willen verharden, beton gieten. Kunnen jullie hiervoor een prijs doorgeven a.u.b.?

Laminaat leggen appartement

Vloer is ongelijk en er zijn lijmresten aanwezig dus opvullen, egaliseren, laminaat leggen en plinten plaatsen. Materiaal aanwezig. Voor ongeveer 40 m².

Leggen vloer zolderverdieping

Wij willen graag een offerte om de vloer te leggen op de zolderverdieping, deze hebben wij nodig om een lening vast te krijgen De zolder is ongeveer 130m². Graag hadden we offertes van de verschillende mogelijkheden voor de vloer. Er moet alles nog gedaan worden, momenteel helemaal braakliggend met buizen kabels van verwarming zichtbaar parket.