Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor kurkvloer leggen:

Kurkvloer leggen

We hebben een partij lijmkurk gekocht voor 2 slaapkamers en zijn op zoek naar een plaatser. 50 m² te leggen.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Zolder (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kurkvloer leggen uit heel België:

Nieuwe parket en isolatie plaatsen

Nieuwe laminaat en parket leggen. Door een groot waterlek is de kurkvloer in mijn badkamer beschadigd. Om de vloerbekleding te laten vervangen of herstellen heb ik een bestek nodig voor de verzekering. Na goedkeuring van het dossier zullen de werken dan ook nog moeten uitgevoerd worden. Oppervlakte : 5m op 4 m. + isolatie. Oude moet eveneens verwijderd worden.

Kurkvloer leggen op gelijkvloers

Stenen tegelvloer een nieuwe krasvrije kurkvloer te laten leggen. 5 ruimtes : toilet, hall, living keuken berging. Oppervlakte 50 m²

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

Wij willen van een huidige slaapkamer een badkamer maken op de eerste verdieping. De ruimte is ongeveer 10 m². De uit te voeren werken: - vloer egaliseren en kurkvloer leggen. - plafond voorzien met ingebouwde spotjes - elektriciteit aanpassen in de ruimte - wc-afvoer doortrekken van kelder tot eerste verdieping Nakijken en eventueel vervangen van de waterleidingen Installatie sanitair en meubels: douche, ingewerkt bad, toilet, badkamermeubel met dubbele spoelbak, meubelkast, verwarmingselement. Ook installatie apart toilet en lavabomeubel op het gelijkvloer.

Veluxraam, trap en kurkvloer plaatsen

Geïsoleerde zolder verbouwen tot slaapkamer : 1 velux + raam vervangen. Nieuwe vaste trap plaatsen. Kurkvloer leggen ( 40 à 50 m²) Verplaatsen boiler/ketel.

Laminaat plaatsen over kurkvloer

Laminaat leggen op bovenverdieping bestaande uit 4 slaapkamers en overloop met bestaande kurktegelvloer. Oppervlakte : 70 à 80m².

Kurkvloer in appt leggen

Kurkvloer in appt leggen, ongeveer 80 M2

Zoldervloer waterplas leggen

Ik zoek iemand om mijn zoldervloer aan te pakken, een oppervlakte van ongeveer 6 op 8 ,meter. Er ligt reeds osb op (vorige eigenaar) maar deze is totáál niet recht en verschilt enkele cm in hoogte links tov rechts. De werken houden dus in: (1) bovenop de osb een nieuw, waterpas, houten frame aanbrengen en (2) na de bedrading voor de elektriciteit een laminaat of kurkvloer leggen.

Houten ondervloer met OSB platen leggen

We willen op de bovenverdieping een kurkvloer leggen. De ondervloer die momenteel ligt is te oneffen. Er moet dus een nieuwe houten ondervloer worden geplaatst. We dachten hiervoor aan OSB platen. De oppervlakte van de 4 slaapkamers en bovengang is 62 m².