Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Aanleggen beton in bestaande garage" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanleggen beton in bestaande garage:

Terras in gepolierde beton aanleggen

Een terras aanleggen in gepolierde beton aan een nieuwbouw.

Aanleggen beton in bestaande garage

Zou graag een beton aanleggen al of niet gepolierde beton deze zou achteraan zijn mijn garage ligt diep dus er zal een betonpomp aan de pas moeten komen en het zou gaan over 32 vierkante meter en 15 cm moeten zijn.

Gepolierde betonvloer binnen en buiten aanleggen

Ik wil graag binnen en buiten gepolierde beton laten plaatsen. Dit zowel een stuk binnen als buiten, in totaal 220 m². Hiernaast moet men ook nog een terras in tegels plaatsen. Dit zo een 40 m².

Vloer aanleggen

Ik heb een zandvloer en zou graag beton eps schuim laten spuiten en tenslotte chape willen laten aanleggen. Dit voor een oppervlakte van 35 m².

Uitgraven grond en aanleggen van een betonplaat voor tuinhuis

In een achtertuin eerst grond uitgraven op 10 cm diepte. Dan bekisten voor 15 cm dikke betonplaat. Gieten van de beton. In totaal oppervlakte van 4,2 op 3,8 vierkante meter. Dus ongeveer 16 vierkante meter, een betonplaat van 15 cm gieten die dient als vloerplaat voor een tuinhuis.

Terras en oprit in gepolierde betonvloer leggen

De voortuin bestaat nu uit grind en gras, een deel van het grind en het gras vervangen door gepolierd beton. ongeveer 80 m² aan te leggen. Terras ook in gepolierd beton aanleggen ongeveer 60 m². Nieuwbouwwoning.

Gepolierde betonvloer aanleggen op gelijkvloers 80 m²

Het gieten van gepolierde beton op vloerverwarming. Gelijkvloers ongeveer 80m². Renovatieproject.

Gepolierde beton gieten

De renovatie van een woning en een klein fabrieksgebouw. Zowel bij de woning als bij het fabrieksgebouw willen we een deel van het gelijkvloers in gepolierde beton laten aanleggen. Graag een vakman uit de buurt (regio Waasland). Oppervlakte : 80 m²