Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Behandelen van parket" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Behandelen van parket:

Parket schuren en behandelen

Schuren en volledige afwerking van het parket ….gaat over 3 kamers die in totaal 65 m²

Parket opschuren en behandelen

Een oppervlakte van 50-60 m² schuren en behandelen met beschermlaag

Behandelen van parket

Mijn appartementje beslaat 55m². Ik woon er. Volledig geparketeerd, toilet, keuken enz. Witte olie. De parketteurs hebben 4 jaar geleden nogal ondermaats werk geleverd. Onder meer een bruine vlek van de lijm denk ik. Schuren en opnieuw oliën. Parket herstellen - het gaat over de olie gedeelte, niet over het houten gedeelte.

Parket afschuren en behandelen

In dit huis bevinden zich 4 kamers die bevloerd zijn met parket. Wij zouden dit graag laten renoveren. Oppervlakte kamers is: 42.68m²; 11.02m²; 9.45m2;15.2m²

Vloer laten leggen

Ik wil graag parket of laminaat laten leggen in 3 slaapkamers en een hall in een appartement. Oppervlakte maximum 50 m². Bovendien zou ik de bestaande visgraat parket in de living willen laten behandelen.

Schuren en oliën parket

Op onze parket zijn er enkele vlekken die wij niet meer kunnen verwijderen. Het zijn een soort van vetplekken. Wat zou de prijs zijn om 30m2 te behandelen?

Parket behandelen met olie of vernissen

Behandelen van parketvloeren met matte vernis. Ongeveer 120m² Woonkamer, living, drie kamers en hal .

Visgraat parket herstellen en vervangen

Beschadigd stuk van een visgraat parket moet men herstellen en deels vervangen. Hierna moet men het hele parket opnieuw behandelen.