Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Beneden verdieping in laminaat leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Beneden verdieping in laminaat leggen:

Beneden verdieping in laminaat leggen

Ik wens mijn beneden verdieping in laminaat te leggen (keuken, living, toilet, inkom) Qua oppervlakte weet ik niet zo goed hoe groot het is, maar het zou gaan over de benedenverdieping enkel alleen.

Vloer leggen

Wij hebben net een huis gekocht. Wij zouden graag een nieuwe vloer laten leggen op onze beneden verdieping. We twijfelen tussen keramische tegels of keramisch parket. Zondag gaan we kijken naar de winkel.

Vloeren betegelen

Vernieuwen van de vloer over de hele beneden verdieping. Geschatte oppervlakte: 100 m². Vloer + werkuren. Vloer : tegels.

Vloer uitbreken en nieuwe chape leggen

Ik wil graag van een appartement 52m² de vloer laten uitbreken en daarna opnieuw laten chappen. Het appartement is op de beneden verdieping (gelijkvloers). Oud appartement, ik weet niet precies wat er onder de tegels ligt. mss zavel.

Schuren en behandelen beuken trappen

Beuken trap met 16 trappen, kwart draai beneden en boven, te schuren en behandelen. Van gelijkvloers naar eerste verdieping.

Inslijpen vloerverwarming

Gelijkvloers & verdieping inslijpen van naden voor vloerverwarming. In totaal boven en beneden is +-180 m². Momenteel ligt er overal chape.

Gepolierde betonvloer voor keuken en inkom

Betonvloer plaatsen ongeveer 50 m². Beneden verdieping van bestaande woning wordt uitgebroken om alle bestaande leidingen te vernieuwen tot op betonplaat. Ca 10 a 15 cm naar schatting.

Nieuwe tegelvloer leggen en de oude eruit halen

Voor onze nieuwe woning zoeken we iemand die de beneden verdieping opnieuw kan betegelen en het oude eruit halen. De gehele benedenverdieping is ong 56m2.