Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Beschadigde parket behandelen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Beschadigde parket behandelen:

Beschadigde parket behandelen

Parket die beschadigd is door verkeerd gebruik van de stofzuiger herstellen. Het betreft een opp. van ong. 4m².

Herstellen parket wegens waterschade

Er was een lek bij waterleiding. De parket is plaatselijk beschadigd. De beschadigde oppervlakte is ongeveer 2m x 1m. De totale ruimte is 6m x 3 m. Er zijn zwarte vlekken op het hout. Parket herstellen indien mogelijk en anders vervangen.

Parket herstellen na waterschade

Parket is beschadigd na waterschade. Ik wil dit graag laten herstellen, enkel de 4 beschadigde plekken als dit mogelijk is en niet het hele parket.

Beschadigde parket opschuren en herstellen

Parketvloer is beschadigd met spraytan en moet opnieuw opgeschuurd worden en hersteld worden. De oppervlakte is ongeveer 200 m².

Beschadigde parket uitbreken en nieuwe leggen

Daar de parketvloer op meerdere plaatsen naar boven komt zou deze moeten uitgebroken worden en vervangen door een nieuwe parketvloer. Onder deze vloer bevindt zich een kelder die slechts gedeeltelijk wordt verwarmd. Onder de parket ligt nu een houten roostering. Ik denk dat een samengestelde parket zal moeten voorzien worden om vervorming door vocht tegen te gaan

Beschadigde parket uitbreken en nieuwe leggen

Onze huidige parket is beschadigd door water en zou moeten uitgebroken worden. Deze moet vervangen worden door nieuwe parket. Oppervlakte: 4 op 7 meter.

Herstelling parket

Bij het plaatsen van tegels in de badkamer is het parket in de belendende kamer deels beschadigd geraakt. Het beschadigde gedeelte is reeds verwijderd. Ik wilde graag een offerte voor het vervangen/herstellen van het beschadigde parket.

Herstellen parket in pand te Brugge

Onze parketteur is onverwachts voor lange tijd ziek gevallen. We zijn dus dringend op zoek naar iemand die ons kan helpen met het herstellen van beschadigde pitch pine plancher (1885) en dit op 3 verdiepingen. Uiteraard ook voor het opschuren en verder afwerken. Kan er iemand ons uit de nood helpen? Normaal gezien zouden de werken nu vrijdag opgestart geweest zijn.Werken uit te voeren tijdens bouwverlof ( zo snel mogelijk)Adresgegevens bij afspraak.