Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Beton storten en chape leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Beton storten en chape leggen:

Beton storten en chape leggen

Ik zou mijn volledige benedenverdieping willen voorzien van beton (dient niet gewapend te zijn, er worden geen nieuwe muren op gezet) en chape. 90m² en alle vloeren zijn uitgegraven tot op de volle grond (20-45cm diep).

Gepolierde beton storten voor een onderplaat

Ik wil graag een betonplaat laten gieten en polieren van 20m³, dikte 15cm met vorstranden. Deze dient geplaatst te worden achteraan in de tuin. Ik zal zelf de bekisting maken en de nodige voorbereidingen treffen.

Uitgraven en aanleggen van een betondek voor tuinhuis

Aanleg van een betondek voor een tuinhuis van 5 m breed en 12 m lang. Grond is lig aflopend en is hoofdzakelijk losse aarde. Grondwerk, bekisten en beton storten is allemaal nodig.

Beton gieten voor tuinhuis

Beton storten als ondergrond om een tuinhuis op te plaatsen. Tuinhuis van 10 x 6 meter.

Beton voor terras gieten

Graag beton storten voor terras 40 m² Moet nog wat afgegraven worden

Betonvloer storten en vlinderen

Graag een vakman om een betonvloer te vlinderen en afwerken. Deels binnen +- 35m² en buiten terras +- 15m². We kunnen ondersteunen bij beton gieten, maar hebben geen kennis van afwerking.

Beton voor tuinhuis gieten

Ik wil beton laten storten voor mijn tuinhuis. De oppervlakte is 24 m². De afstand is ongeveer 50 m van de straat. Bekisting en betonnetten ook te voorzien.

Beton storten voor tuinhuis

Betonplaat gieten voor tuinhuis. Langs achterkant bereikbaar.