Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Beton voor terras gieten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Beton voor terras gieten:

Beton voor terras gieten

Graag beton storten voor terras 40 m² Moet nog wat afgegraven worden

Betonvloer storten en vlinderen

Graag een vakman om een betonvloer te vlinderen en afwerken. Deels binnen +- 35m² en buiten terras +- 15m². We kunnen ondersteunen bij beton gieten, maar hebben geen kennis van afwerking.

Terras en oprit in gepolierde beton leggen

Oprit en terras te bezetten met gepolierde beton. Er is ook een klein trapje met 1 trede dat men moet meenemen. Het gaat om zo een 58 m² te doen.

Terras, oprit en vloer poolhouse in gepolierde beton leggen

Gepolierde beton voor oprit, rechter zijde van de woning terras en nog een vloer voor poolhouse op de plaatsen. Ook rechts van de woning het wandelpad in gepolierde beton maar in tegelvorm. In totaal meer dan 100 m².

Gepolierde betonvloer binnen en buiten aanleggen

Ik wil graag binnen en buiten gepolierde beton laten plaatsen. Dit zowel een stuk binnen als buiten, in totaal 220 m². Hiernaast moet men ook nog een terras in tegels plaatsen. Dit zo een 40 m².

Gepolierde betonvloer te leggen terras en oprit

Ik zou graag mijn opritten naar garage en naar en met tuinhuis plus overkapping in gepolierde beton willen laten doen net zoals een plateau aan de voorzijde huis. Bijkomende vraag of het mogelijk is aansluitend een vijver te laten doen in beton tijdens de werken. Deze zou maar 70cm diep moeten zijn.

Gepolierde betonvloer leggen

Tuin uitgraven en beton gieten als terras. Oppervlakte : 50 m²; Makkelijke toegangbaar.

Terras gieten in beton

Wij denken erover na om onze terras te laten gieten in beton tegen de zomer, maar met een matte toplaag. De terras heeft een grootte van ±43.7 m².