Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Beton voor tuinhuis gieten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Beton voor tuinhuis gieten:

Beton voor tuinhuis gieten

Ik wil uitgraving en betonplaat laten leggen 420×330 voor tuinhuis.

Beton voor tuinhuis gieten

Ik wil beton laten storten voor mijn tuinhuis. De oppervlakte is 24 m². De afstand is ongeveer 50 m van de straat. Bekisting en betonnetten ook te voorzien.

Beton gieten voor tuinhuis

De afmetingen zijn ongeveer 2m op 4m en 15 diep. Langs achter bereikbaar. Mvg

Beton storten voor tuinhuis

Betonplaat gieten voor tuinhuis. Langs achterkant bereikbaar.

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Ik wil graag een betonplaat laten gieten voor mijn tuinhuis. Het graafwerk en de coffrage zijn al gedaan. De afmetingen zijn 370 x 175 cm x 15cm hoog. +- 1 m³ beton.

Gieten betonplaat voor tuinhuis

Voor achteraan in de tuin een tuinhuis te plaatsen van 4 op 3 meter. Voorzien in het storten van ongeveer 4 kubieke meter beton voor de betonplaat over een lengte van 7 m breedte 5 m en diepte circa 10 cm. Ondergrond is steenpuin en asfaltbrokken en ijzer. Wellicht omwille van bereikbaarheid best darm met pomp te gebruiken of andere oplossing Locatie is 40 m verwijderd van straatkant, evt wel mogelijkheid om te gieten langs achterkant via carport buur.

Uitgraven grond en aanleggen van een betonplaat voor tuinhuis

In een achtertuin eerst grond uitgraven op 10 cm diepte. Dan bekisten voor 15 cm dikke betonplaat. Gieten van de beton. In totaal oppervlakte van 4,2 op 3,8 vierkante meter. Dus ongeveer 16 vierkante meter, een betonplaat van 15 cm gieten die dient als vloerplaat voor een tuinhuis.

Beton gieten voor tuinhuis

Beton laten gieten achteraan in de tuin ongeveer 4 m²