Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Betonnen fundering aanleggen voor tuinhuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betonnen fundering aanleggen voor tuinhuis:

Betonnen fundering aanleggen voor tuinhuis

Ik wil een vlakke betonnen vloer aanleggen voor een tuinhuis op te zetten. Ongeveer 5m op 2m40.

Fundering graven en gieten beton voor blokhut

Ik wil graag een betonnen fundering met dikte 15cm hebben voor mijn blokhut 6m x3m. Plaatsing achteraan in de tuin , bereikbaar via zijkant. Doorgang van 2 meter. Leveren en plaatsen van elektrische kabels .

Terras aanleggen in sierbeton

Ik wil graag mijn tuin aanleggen in print beton. Er ligt reeds een betonnen plaat en er is ook gras overheen gegroeid aan een klein stuk maar voor het overige moet er nog een fundering worden voorzien. Het gaat om ongeveer 220 vierkante meter

Betonplaat voor fundering tuinhuis

Ik wil een beton laten storten. Van ongeveer 25m² als fundering voor een tuinhuis. De betonnen platen zijn er al waarbinnen het beton moet komen.

Verstevigen fundering van houten aanbouw achter garage

De houten aanbouw (+/- 10 vierkante meter) achter de garage staat niet echt op een fundering en begint te verzakken. Er zou een stevige betonnen vloerplaat moeten komen om de aanbouw op te plaatsen. Daarvoor dient echter eerst de huidige vloer in betontegels uitgebroken te worden. De constructie zelf is zeer licht en kan zonder problemen omhoog gekrikt worden (heb ik in het verleden reeds enkele keren gedaan) om er een vloerplaat onder te gieten.

Beton gieten voor tuinhuis

Voor nieuw tuinhuis moet ik nog betonnen vloerplaat gieten van 4,20 x 3,20 m en 12 cm dik. Kader en folie liggen klaar. Nog betonijzers en beton heb ik nodig. Ook moet nog van een bestaande vloerplaat 30 cm afgeslepen/ afgekapt worden over 12 m en moet fundering gestoken worden voor nieuwe veranda.

Betonnen fundering plaatsen voor tuinhuis

Wij willen blokhut CHILL 385*325+ extensie 4 m plaatsen. Betonnen ondergrond dient ook te worden voorzien. Graag jullie prijs voor plaatsten betonnen fundering (vloer) voor dit tuinhuis. Dikte allicht toch 20cm+graszoden te verwijderen.