Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Betonnen vloerplaat gieten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betonnen vloerplaat gieten:

Betonnen vloerplaat gieten

Binnen renovatie van ons huis hebben wij de vloer in de woonruimte uitgebroken en uitgegraven. Wij zouden nu een betonnen vloerplaat moeten gieten van ongeveer 10 cm. Dit voor een oppervlakte van 34 vierkante meter.

Leggen van betonnen vloerplaat voor tuinhuis

Wij willen een tuinhuis laten plaatsen van 595*540 en zouden een betonplaat willen van 7.20 op +/- 6.50. Halfopenbebouwing op +/- 30m van de straat. Voorbereidende werken ook uit te voeren.

Vloerplaat storten

Betonnen vloerplaat storten van 15 cm dik op een oppervlakten van 55 m².

Gepolierde betonvloer leggen voor tuinhuis 17 m²

Om een te bouwen tuinhuis op te richten ben ik op zoek naar een gepolierde betonnen vloerplaat hiervoor. Tuinhuis gaat 3, 5 m x 5 m groot zijn. Bouwplaats te bereiken met bestelwagen tot op 10 m. (Einde van de oprit en tuinhuis komt achter bestaand gebouw op deze oprit) . Bouwplaats via grasperk makkelijk te voet te betreden). Graag prijs met uitgraven als optie vermelden.

Betonnen vloerplaat gieten

Gieten van de betonnen vloerplaat binnen de woning in kader van renovatie. Oppervlakte 120 m². Folie zal geplaatst zijn. Ook hebben we nog een magazijn van 115 vierkante meter, hierop moet onze wagen en caravan staan. Afgewerkte beton is dat dan enkel gepolierd? Of andere mogelijkheden naar afwerking toe?

Vloerplaat gieten op 1ste en 2de verdieping in bestaande huis

Vloerplaat gieten op het 1ste en de 2de verdieping van een half open oud herenhuis. Houten balken zijn rot en dienen vervangen te worden door een betonnen vloerplaat (rectors, welfsels, ... ) 2 keer 5m x 8m, maar hier dient dan de traphal nog afgetrokken te worden.

Beton storten vloerplaat

In het kader van een renovatie moet er binnen in de woning een betonnen vloerplaat worden gelegd. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 25 vierkante meter.

Betonnen vloerplaat in nieuwbouw aanpassen voor vaste trap

Ik wil graag een betonnen vloerplaat te laten aanpassen. Momenteel is in de planning een luik voorzien, met schuiftrap. De opening kan boven de bestaande opening naar de eerste verdieping gemaakt worden.