Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Betonplaat gieten en polieren voor tuinhuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betonplaat gieten en polieren voor tuinhuis:

Betonplaat gieten en polieren voor tuinhuis

We gaan tuinhuis plaatsen maar hiervoor moeten we nog een betonplaat van 800x325cm gieten (incl bewapening), en dan polieren. Bekisting en uitgraving zal door mezelf gebeuren.

Beton voor tuinhuis gieten

Ik wil uitgraving en betonplaat laten leggen 420×330 voor tuinhuis.

Beton storten voor tuinhuis

Betonplaat gieten voor tuinhuis. Langs achterkant bereikbaar.

Gieten betonplaat tuinhuis

Gieten betonplaat voor tuinhuis en polieren . oppervlakte 36 m².

Betonplaat gieten + keramisch parket leggen

Vloerrenovatie woning: zavel+beton vloer uit de living vervangen. 30cm uitgraven, gewapend beton, ook isolatie. Het gaat om 34m² met 1 trap naar boven en 1 trap naar beneden (kelder!). Afwerking met keramisch parket . In de volgende fase wordt de rest van de gelijkvloers aangepakt, dus nog eens 70m² binnen 5 jaar.

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Ik wil graag een betonplaat laten gieten voor mijn tuinhuis. Het graafwerk en de coffrage zijn al gedaan. De afmetingen zijn 370 x 175 cm x 15cm hoog. +- 1 m³ beton.

Betonplaat gieten

Gieten betonplaat voor blokhut. Er is reeds een bestaande gegoten vloerplaat met rondom een opgemetste muur. De constructie is niet meer i^goede staat dus hadden we graag de coverplaat vernieuwd. Het gaat om een bewapende vloerplaat van 11 op 4. Dikte, zo dun mogelijk want enkel voor blokhut en reeds bestaande vloetplaat.

Gieten betonplaat voor tuinhuis

Voor achteraan in de tuin een tuinhuis te plaatsen van 4 op 3 meter. Voorzien in het storten van ongeveer 4 kubieke meter beton voor de betonplaat over een lengte van 7 m breedte 5 m en diepte circa 10 cm. Ondergrond is steenpuin en asfaltbrokken en ijzer. Wellicht omwille van bereikbaarheid best darm met pomp te gebruiken of andere oplossing Locatie is 40 m verwijderd van straatkant, evt wel mogelijkheid om te gieten langs achterkant via carport buur.