Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Betonvloer gieten voor tuinhuis en garagevloer vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betonvloer gieten voor tuinhuis en garagevloer vernieuwen:

Betonvloer gieten voor tuinhuis en garagevloer vernieuwen

Graag vloer gieten en afwerken voor garage ongeveer 15m2 en tuinhuis ongeveer 8m2. Hierbij ook de muren bepleisteren of dergelijke (ziet er niet goed uit nu).

Chape en gepolierde betonvloer leggen

Chape leggen en gepolierde beton gieten op gelijkvloers voor een oppervlakte van ongeveer 70m². Gedeeltelijk onderkelderd met gewelven. Oude tegels en zavel al verwijderd. Leidingen en afvoer zijn geplaatst.

Beton voor tuinhuis gieten

Ik zou graag een betonvloer laten gieten als fundering voor een tuinhuis. De afmeting is 320 x 480 en 10cm dik. Aangezien die ook als vloer dienst doet in het tuinhuis moet deze ook vlak afgewerkt worden. De plaats van de vloer is van achter in de tuin op 60m van de straatkant.

Gepolierde betonvloer leggen

Alles uitbreken en uitgraven en gepolierde beton gieten in tegelvorm. Oppervlakte is ongeveer 150 m².

Betonvloer storten en vlinderen

Graag een vakman om een betonvloer te vlinderen en afwerken. Deels binnen +- 35m² en buiten terras +- 15m². We kunnen ondersteunen bij beton gieten, maar hebben geen kennis van afwerking.

Gepolierde betonvloer leggen

Gepolierde vloer van achter in de tuin voor tuinhuis op te plaatsen, breedte van vloer 9 m op 7 m = 63m³ in tegelvorm geslepen van 1 m op 1 m, moet ook kader geplaatst worden voor deze in te gieten. Grond is al afgegraven. zal wel met een betonpomp moeten gebeuren vermoed ik.

Gieten van vloerplaat

Beton te gieten voor een tuinhuis. Deze is 6 meter op 3.5 m en zo'n 25 cm diep. Ook mogelijkheden voor eventueel gepolierde betonvloer te kiezen.

Gepolierde betonvloer leggen

Tuin uitgraven en beton gieten als terras. Oppervlakte : 50 m²; Makkelijke toegangbaar.