Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Betonvloer storten en vlinderen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betonvloer storten en vlinderen:

Betonvloer storten en vlinderen

Graag een vakman om een betonvloer te vlinderen en afwerken. Deels binnen +- 35m² en buiten terras +- 15m². We kunnen ondersteunen bij beton gieten, maar hebben geen kennis van afwerking.

Gepolierde betonvloer leggen

Ik wil onder mijn stalling graag een betonvloer laten storten. Als het kan antracietkleurig. De stalling is overdekt maar aan één kant dus open. (soort open garage dus) (buiten) B4,40m en L 8,40 en dan nog een stukje van B 1,5m en L 5 m.

Beton gieten in stal

Ik ben op zoek naar iemand om een betonvloer te gieten in een bestaande stal. De wapening en bekisting is reeds geplaatst. Het is enkel storten en afrijen van het beton. Het betreft een stuk van 100m² dat ongeveer 1 cm/m afhelt en een stuk van 25m² dat vlak ligt. Telkens tss de 10 en 15 cm dikte. Hiervoor zal wel een betonpomp nodig zijn omdat de stal niet aan de straatkant ligt.

Betonvloer zwembad gieten

Voor de aanleg van een zwembad moet er 5 m 3 (15 cm dikte op 7,1 en 4,6) beton met integratie bewapingsnet gegoten worden. Dit op een afstand van een 32 meter van de straatkant (te werken met pomp/kraan), dit kan via buizen op de grond (via oprit en door of langs de garage). Put zal gegraven worden 30/6. Hoop is storten beton zeker voor bouwverlof te regelen.

Gepolierde betonvloer storten

Binnen enkele weken beginnen wij met de renovatie van een schuur tot woning. Het is de bedoeling dat er een betonvloer van 30 cm in de schuur gegoten wordt. De oppervlakte van de schuur is 212 vierkante meter. In een deel van de schuur (63 vierkante meter) wordt een woning gebouwd. In dit gedeelte hoeft de beton dus niet gepolierd te worden. De rest van de schuur (149 vierkante meter) wordt de garage voor onze auto's en hier zouden we graag een gepolierde betonvloer hebben.

Gepolierde betonvloer gieten

We willen graag een gepolierde betonvloer laten gieten. De voorbereindende grondwerkerken en dergelijke doen we zelf. We zoeken iemand voor het storten, polieren en afspuiten. Het zou gaan om zo een 66 m². Ik vermoed dat er ook geen betonpomp aan te pas zal komen.

Betonvloer storten

Voor een vloer in de kelder heb ik 3m3 stortbeton nodig. Dee zou tot daar moeten worden gepompt, op ongeveer 20 meter afstand van de vrachtwagen.

Vlinderen van betonvloer

Ik wil 39m² beton laten vlinderen. Storten doe ik zelf. Vierkant van 6 op 6. 5