Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Chapewerken gelijkvloers 75 m²" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Chapewerken gelijkvloers 75 m²:

Chapewerken gelijkvloers 75 m²

Ik zou op het gelijkvloers vloerverwarming willen leggen. Momenteel ligt er vermoed ik een betonlaag onder de huidige vloerbedekking. Eer is een kleine kelder aanwezig. Isolerende chape. Geen klassieke chape.

Egaliserende chapewerken uitvoeren voor originele betonvloer gelijkvloers

Egaliserende chape werken van onze originele betonvloer (ongeveer 30 m²) met enige onregelmatigheden en enkele centimeters verschil. De werken zijn zo snel mogelijk uit te voeren want op dit moment ligt onze volledige verbouwing hierdoor stil.

Chapewerken voor gelijkvloers en eerste verdieping 75 m²

Chape werken nodig in het kader van renovatiewerken. Totale oppervlakte is ongeveer 75 m ², gelijkvloers en eerste verdieping.

Chapewerken gelijkvloers 75 m² en isoleren met PUR

Chappe van 75 m² oppervlakte er is vloerverwarming aanwezig, dit is op de gelijkvloers. Dit is een voor een renovatie. Isoleren van de vloerplaat met gespoten PUR.

Chapewerken in nieuwbouw

Het zou gaan om een oppervlakte van ongeveer 206m². Gelijkvloers (107 m²) vloerafwerking 1cm Lichtgewapende chape 8cm systeemplaat met vloerverwarming thermische isolatie Pur 10cm (harde panelen) 1ste verdiepping (99cm²) Vloerafwerking 1cm Lichtgewapende chape 7cm indien gewenst kan ik u de plannen ook doormailen. Alvast bedankt!

Isolatie (pur) en chape voor nieuwbouw

Ik zoek nog stielmannen om vloerisolatie en chapewerken uit te laten voeren. Ik kan de plannen doorsturen. Dient te gebeuren op gelijkvloers, verdieping en zolder, grondoppervlakte = 8x12

Chapewerken en isolatie

Voor een verbouwingsproject in Brasschaat zou ik een offerte willen voor de volgende werken op het gelijkvloers: aanbrengen van een laag PUR (+-3-5 cm); achteraf (nadat ik zelf de vloerverwarming gelegd heb): aanbrengen van chape (+-5 cm). De totale oppervlakte is om en bij de 75 m², volledig op het gelijkvloers. De werken moeten plaats vinden tijdens de eerste week van juli. Ik voeg een situatieschets toe als bijlage.

Chapewerken op het gelijkvloers

Graag offerte gevraagd voor chapewerken. Betreft 95m2, 12 cm dik. Enkel gelijkvloers.